Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Pujaca "Sibir" izcīna punktu Habarovskā

Pujaca "Sibir" izcīna punktu Habarovskā
Jakubs Petružāleks turpina mest
Foto: www.hcamur.ru

Kārtējo zaudējumu Kontinentālajā Hokeja līgā piedzīvojusi Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas "Sibir", kas izbraukumā papildlaikā piekāpās Habarovskas "Amur" – 1:2.

Spēles rezultātu 18. minūtē pēc Radika Zakijeva un Vjačeslava Ļitovčenko piespēlēm atklāja aktīvais Martins Ružička. Izlīdzinājumu "Sibir" spēja panākt astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pēc Aleksandra Čerņikova piespēles izcēlās Aleksandrs Suglobovs – 1:1.

Deviņas sekundes pirms pamatlaika beigām "Sibir" nopelnīja vairākumu, kuru neizdevās realizēt ne pamatlaikā, ne papildlaikā. Vienu no diviem metieniem vairākuma laikā izpildīja Georgijs Pujacs, Janu Lašāku cenšoties pārspēt ar tālšāvienu, neizdevās.

Noslēdzoties vairākumam, "Amur" aizsargu Sergeju Peretjaginu ar spēka paņēmienu "nokautā" aizsūtīja Artjoms Krjukovs. Peretjagins pa taisno devās uz ģērbtuvēm, bet "Sibir" par rupjību sodīja Jakubs Petružāleks, savu aizsargu nosegto Berndu Brikleru pārspējot ar metienu no kreisā iemetienu apļa – 2:1.

Pujacs nospēlēja 20:02 minūtes un izdarīja pieminēto vienu metienu pa vārtiem, spēli pabeidzot bez rezultativitātes punktiem un soda minūtēm.

"Sibir" zaudējusi astoņas no pēdējām desmit spēlēm un Rietumu konferencē ar 32 punktiem no 28 spēlēm ieņem priekšpēdējo 11. vietu. Līdz "play off" zonai septiņu punktu attālums. "Amur", kas pārtraukusi trīs zaudējumu sēriju, kontā 51 punkts un otrā vieta aiz "Traktor" (62).

Abas komandas rīt tiksies atkārtoti. Pagājušajā sezonā "Sibir" Habarovskā uzvarēja abas spēles, bet pirmajās divās sezonās komandas "Amur" laukumā uzvaras dalīja uz pusēm.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-04 12:44, pirms 12 gadiem
un izsleegsjanas speelees pirmajaa kaartaa-tu tuu.....
, 2011-12-04 13:06, pirms 12 gadiem
8 minūtes līdz 220 ls, neraža
, 2011-12-04 14:54, pirms 12 gadiem
Ronaldo_7 rakstīja: 8 minūtes līdz 220 ls, neraža
Pii naa!
Besii shie neveiksminieki, kas savas neveiksmes ieliek SC!
Vēlu lai tev vispār nekas neidodas!
, 2011-12-04 17:21, pirms 12 gadiem
šitais visp ska-10: spartak 2
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.