Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sorokins: "Komanda vēl nav saspēlējusies"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sorokins: "Komanda vēl nav saspēlējusies"
Oļegs Sorokins (Nr.28)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

''Kaut kas vēl pietrūkst, lai varētu spēlēt labā līmenī visu spēli. Komanda vēl nav saspēlējusies un spēlētājiem ir nevienlīdzīga sportiskā formā, tāpēc pagaidām rezultāti ir tādi, kādi tie ir,'' pēc Rīgas ''Dinamo'' uzvaras pret Mitišču ''Atlant'' (4:2) teica rīdzinieku aizsargs Oļegs Sorokins.

''Ņemot vērā to, ka spēles gaitā atspēlējāmies no 0:2 un uzvarējām, jābūt ļoti apmierinātiem ar rezultātu. Vienmēr var vēlēties pārliecinošāku spēli un lai nebūtu tādas nervozitātes. Šodien komandas spēlē varēja novērot labāku koncentrēšanos, lielāku vēlmi uzvarēt. Galvenais, ka puiši nepadevās. Pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem jutām, ka varam iemest vēl,'' pēc mača teica Sorokins.

Pieredzējušais aizsargs uz ''Dinamo'' otro izbraukuma tūri raugās optimistiski: ''Pirms šī izbrauciena noskaņojums ir labāks nekā pirms pirmā. Jūtam, ka beidzot sākam atrast savu spēli. Daudziem spēlētājiem vēl jāpieliek spēles ziņā. Ceru, ka izbraukumā gūsim vismaz pusi no pieejamajiem punktiem.''

Jautāts par to, kas komandai pietrūkst, lai labā līmenī nospēlētu visu spēli, nevis vienu periodu, Sorokins minēja piesardzību: ''Varbūt mēs kaut ko baidāmies un sēžam aizsardzībā, tāda ir trenera norāde. Kamēr savu spēli vēl neesam atraduši, tikmēr puiši nervozē. Tas ir jūtams uz ledus, kad ir daudz mazu kļūdu. Nav uzbrūkoša hokeja, kādu vēlētos redzēt skatītāji. Jāsāk ar aizsardzības sakārtošanu. Ar to nedomāju tikai vārtsargu un aizsargus, bet visa piecinieka spēli. Mājās jau gribētos tomēr spēlēt vairāk uzbrūkošu hokeju, sezonas sākumā mēģinājām tā spēlēt un vairākās spēlēs ''iekritām'', tāpēc tagad treneris liek spēlēt no aizsardzības.''

Neskatoties uz to, ka, ieskaitot pārbaudes mačus, ''Dinamo'' aiz muguras jau vairāk kā 20 spēles, pēc Sorokina domām, komanda vēl nav saspēlējusies: ''Pārbaudes spēlēs gan bija nedaudz savādākas maiņas un arī tagad ik pa laikam pamainām virknējumus. Ja neiet, tad treneriem ir kaut kas jāmaina. Tā var teikt, ka kaut kas pietrūkst. Viena lieta ir nesaspēlētais sastāvs un otra – nevienlīdzīga sportiskā forma.''

  +9 [+] [-]

, 2009-10-04 23:38, pirms 15 gadiem
Tajās 2 minūtēs notika kaut kas neticams, tā lēkāju Arēnā, tādi prieki bija, lieliska spēle. Malači.
Tam domāti treniņi, gan jau saspēlēsies.

 +18 [+] [-]

, 2009-10-04 23:39, pirms 15 gadiem
laiks saspeeleeties

taas 2 min atgaadinaaja LAT:BEL speeli olimpiskaas kvalifikaacijas laikaa

 +13 [+] [-]

, 2009-10-04 23:41, pirms 15 gadiem
Sorokins šodien bija labs. Viņš ar Laviņu laikam nolēmuši uz maiņām lažot.

Piruetes ari bija līmenī, it sevišķi tā pēc kuras iedeva piespēli Ozo.

  +7 [+] [-]

, 2009-10-04 23:42, pirms 15 gadiem
Sorokins mani šoga pārsteidz.. biju iedomājies, ka šis vispār netiks pamatā... ir ok!

  +9 [+] [-]

, 2009-10-04 23:45, pirms 15 gadiem
Un daži vēl sāka muldēt ka dinamo nekaadaa playofaa netiks. Sezona vēl nav pat ieskreejusies un daži te bārstās ar izteicieniem. Ja ticēsim savai komandai arī grūtos brīžos tad rezultāts nekur neizpaliks .

  +2 [+] [-]

, 2009-10-04 23:47, pirms 15 gadiem
Par to nervozitāti komandas spēlētāju vidū intervijā Krievijas žurnālistiem minēja jau Laviņš!Kuri tad īsti,komandā, ir tie "nervu kamoli"?

  +5 [+] [-]

, 2009-10-04 23:47, pirms 15 gadiem
Fedorov91 rakstīja: Sorokins šodien bija labs. Viņš ar Laviņu laikam nolēmuši uz maiņām lažot.

Piruetes ari bija līmenī, it sevišķi tā pēc kuras iedeva piespēli Ozo.
Tomeer Lavinsh ieliek klokji Sorokinam! Vnk Lavinsh visu laiku grib panjemt visu uz sevis,bet tas suudiigi parasti beidzas!

  +4 [+] [-]

, 2009-10-04 23:54, pirms 15 gadiem
ivo9992 rakstīja: Un daži vēl sāka muldēt ka dinamo nekaadaa playofaa netiks. Sezona vēl nav pat ieskreejusies un daži te bārstās ar izteicieniem. Ja ticēsim savai komandai arī grūtos brīžos tad rezultāts nekur neizpaliks .
Bet gruuti buus jo muusu konference no komandaam kas pashlaik ir TOP8 ilgterminjaa varam cinities ar Torpedo un Vitjaz, paarejiem tomeer vajadzeetu muus apsteigt un tad veel ir MVD, Minska un Cerepoveca, kamer otraa konferencee visi Sibiirijas autsaideri...kaut kaa nepatiik shii jaunaa sisteema, gruuuti atrast taadu kas apmierinaas visus, bet shogad pat ar muusu labu speeli, iekluut Play-off buus pa liels sasniegums, uz lietaam skatoties reaalI
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-05 00:50, pirms 15 gadiem
Nu nav jau tik traki ar Laviņu, šodien noliekat, bet pec nakamas džeks iemetis išķirošo šaibu un tad jau dziedas visi citu dziesmu.
Nu es saskatu Laviņa ari pozativo ņemsim piemeru viņa speka paņemienus, kuri ir ļoti efektigi

  +1 [+] [-]

, 2009-10-05 01:05, pirms 15 gadiem
Nenoliekam Rodi, kludities ir cilvecigi! Olegs ari ir limenii

     [+] [-]

, 2009-10-05 01:13, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Par to nervozitāti komandas spēlētāju vidū intervijā Krievijas žurnālistiem minēja jau Laviņš!Kuri tad īsti,komandā, ir tie "nervu kamoli"?
nesaprotu kas šogad notiek ar KHL komandām, tādu "nervozitāti" pēc muļķīgām kļūdām es novēroju daudzām komandām, iesēžas aizsardzībā un baidās droši iet uz priekšu. Man rodas iespaids ka KHL komandām (mūsu līmeņa) trūkst pārliecības par spējām atspēlēties ja būs nepieciešams, dreb par katru ielaisto golu un spēle kļūst neintresanta, bet nu rezultāts ir svarīgāks par parādīto spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-05 09:33, pirms 15 gadiem
bļ... nu Oļegs pateica..... ko ta viņi darija pa vasaru ledus treniņos un pārbaudes spēlēs??? Priekš kam ta tās bija???

  -1 [+] [-]

, 2009-10-05 09:40, pirms 15 gadiem
als

Pēdējā rindkopā vispār Oļegs arī visu jēdzīgi izskaidro

  -1 [+] [-]

, 2009-10-05 09:51, pirms 15 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: als


Pēdējā rindkopā vispār Oļegs arī visu jēdzīgi izskaidro
Ja Tu domā šito "Neskatoties uz to, ka, ieskaitot pārbaudes mačus, ''Dinamo'' aiz muguras jau vairāk kā 20 spēles, pēc Sorokina domām, komanda vēl nav saspēlējusies: ''Pārbaudes spēlēs gan bija nedaudz savādākas maiņas un arī tagad ik pa laikam pamainām virknējumus. Ja neiet, tad treneriem ir kaut kas jāmaina. Tā var teikt, ka kaut kas pietrūkst. Viena lieta ir nesaspēlētais sastāvs un otra – nevienlīdzīga sportiskā forma.''

Diez Šuplers azartspēlēs spēlē? Vairāk izskatās pēc bezsakarīgas spēlētāju maiņu izjaukšanas sak' "avosj sanāks" nekā apzinātas maiņu pārdales, un šajā gadijumā (vakar) tā maiņu "pārtusošana" šoreiz deva vajadzīgo efektu.... kā būs turpinājumā skatīsimies! Mani tikai bišķi pārsteidz dažas frāzes "nesaspēlētais sastāvs" (tak ne jau pirmo dienu kopā spēlē protams, ja neskaita Fosteru) un "dažādas sportiskās formas".... lielākais vairums taču vienā treniņnometnē piedalijās un visa komanda gatavojās vienādi.. vai tomēr nē? Un vasarā arī paši RD treneri atzina, ka "spēlētāji pa vasaru ir labāk sagatavojušies"..... ta kur tās "sportiskās formas atšķiribas" ir uzradušās....?

     [+] [-]

, 2009-10-05 09:59, pirms 15 gadiem
Nu, bet visas savainojumu jūras un raustīšanas no fārma... Hosa vispār nepiedalījās pārbaudes spēļu "maratonā"... varētu arī būt, ka rodas "sportiskās formas atšķirības", nerunājot nemaz par to, ka tie organismi ir tik dažādi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-05 10:19, pirms 15 gadiem
ILZ70

Un Armands Bērziņš, kurš DJ bija aizņemts... un savainojumi, Ozo prombūtne, Meijas savainojums! Tas jau ir trieciens komandai. Kā šeit var nerasties situācija, pa ko runā Sorokins!

     [+] [-]

, 2009-10-05 10:28, pirms 15 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Nu, bet visas savainojumu jūras un raustīšanas no fārma... Hosa vispār nepiedalījās pārbaudes spēļu "maratonā"... varētu arī būt, ka rodas "sportiskās formas atšķirības", nerunājot nemaz par to, ka tie organismi ir tik dažādi.
No pamatsastava jau divas spēles iztrūkst tikai 3 veči no kuriem divi ir vairāk vai mazāk nopietni iztrūkumi (Karija un Krišjānis, kur pēdējais kopumā arī nerādija to labāko spēli un bračka Ješka vismaz man izskstās bišķi labāks tieši aizsardzībā) ! Ok Ješka, Hossa vai Fosters var nebūt vēl vajadzīgajā formā (kaut gan Hossa jau gana pasen ir komandā... jau apmēram 1,5 mēnešus), kas pārējiem par vainu? Kapēc spēle ir viļņveidīga - ta spēlē labi, tad "iesēžas" zonā un rezultātā parasti pasīvi skrienot pakaļ pretiniekam kāds rupji kļūdās.... ? Kapēc nepresingo jau uz savas zilās līnijas, it sevišķi zinot, ka RD nebūt nav nekādi grandi salīdzinājumā ar citiem klubiem it seviški mūsu divīzijā un praktiski RD visu laiku būtu jāspēlē kā Nr.2 un no aizsardzības ar pretuzbrukumiem! Tāda ir realitāte, bet te visi no RD gaida kaut kādu uzbrukuma hokeju..... lai tādu šajā līgā spēlētu tad, mums vajadzēja nevis Marselu , bet Marianu un nevis Martinu, bet Polu..... tad RD varētu domāt par kaut kādu "uzrukuma hokeju"..... tagad, kad RD spēlē uzbrukuma hokeju mūs nopietnākas komandas vienkārši noskrien un samet pilnus vārtus.... tā bija ar Salavatu, tā bija arī ar Avangard, SKA un arī Baris... bet RD ar šādu sastāvu vajadzētu spēlēt kā NJD 90. gados un šī gadsimta sākumā, kad viņi spēlēja tīri no aizsardzības un uz pretuzbrukumiem un izcīnija 3 Stenlija kausus! Es nesaku, ka RD tagad šitā spēlējot izcīnīs Gagarina kausu, bet labāk sakārtojot aizsardzību un spēlējot tik pat pašaizliedzīgi kā vakar 3. perodā, tad pozitīvākam rezultātam ir jābūt noteikti un iespējams, tad par PO arī varēs vēl pasapņot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-05 10:55, pirms 15 gadiem
als

Manuprāt, diezgan daudzi aizmirst vienu lietu - vairākumam DR sastāva ir liela un ļoti liela pieredze pasaules čempionātos un tādas pieredzes nav daudziem pretiniekiem... Līdz ar to mums šī pieredze jāliek lietā un ja vajag spēlet no aizsardzības, tad mums te ir ko pamācīt...

     [+] [-]

, 2009-10-05 10:57, pirms 15 gadiem
Sorokins ir ne vien labs hokejists, bet arī ar tik labi nostādītu valodu,
ka viņš varētu mierīgi politikā iet, balsis zvejot

     [+] [-]

, 2009-10-05 11:14, pirms 15 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: als


Manuprāt, diezgan daudzi aizmirst vienu lietu - vairākumam DR sastāva ir liela un ļoti liela pieredze pasaules čempionātos un tādas pieredzes nav daudziem pretiniekiem... Līdz ar to mums šī pieredze jāliek lietā un ja vajag spēlet no aizsardzības, tad mums te ir ko pamācīt...
Tur jau tā lieta, ka spēle no aizsardzības varētu būt RD trumpis, bet pagaidām šo trumpi kaut kā neredz (ka Jūlis to izmantotu).... ir (vismaz līdz šim bija) tik pasīva spēle aizsrdzībā.... bet ar tādu spēli RD nav uz ko cerēt.... ja būs pašaizliedzīga un aktīva spēle aizsardzībā (kā 3. periodā vakar), tad RD var vismaz uz to iekļušanu PO arī vēl cerēt, bet ja viņi turpinās lažoties un nespēlēs strikti no aizsardzības presingojot jau pie savas zonas, tad visdrīzākais zāģu sērija varēs atkal atsākties....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-05 11:40, pirms 15 gadiem
lacoste_123 rakstīja: Bet gruuti buus jo muusu konference no komandaam kas pashlaik ir TOP8 ilgterminjaa varam cinities ar Torpedo un Vitjaz, paarejiem tomeer vajadzeetu muus apsteigt un tad veel ir MVD, Minska un Cerepoveca, kamer otraa konferencee visi Sibiirijas autsaideri...kaut kaa nepatiik shii jaunaa sisteema, gruuuti atrast taadu kas apmierinaas visus, bet shogad pat ar muusu labu speeli, iekluut Play-off buus pa liels sasniegums, uz lietaam skatoties reaalI
Es nebrīnītos,ka,lai mūsu konferencē iekļūtu astotniekā,vajadzēs kādus 10 punktus vairāk nekā otrajā....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-05 13:05, pirms 15 gadiem
Ilz70

Diez vai no tā, ko tu redzēji var lielu secināt. Pēc šīm uzvarām situācija ir tabulā kļuvusi jau stirpri labāka.

Tu pārmet, ka DR līdzjutēji metas galējībās, bet pats jau apgalvo, ka Šuplers sevi izsmēlis. Par to vēl nekas nelieciena. Neiekļūs play-off varēs dzīt veco slovāku prom.

     [+] [-]

, 2009-10-05 13:09, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Vienu lietu vel Liepājas spēlē ievēroju u.t.i. kad Šuplers kaut ko stāstija Ābolam, tad Ābols paskatijās uz Šupleru ar tik nepārprotamu skatienu, ka tas liecina par to ,ka starp treneriem pastāv stipras domstarpības par spēles gaitu.
Neapgalvoju ka manas domas ir neapstrīdamas, bet šķiet, ka Šuplers ir vai nu sevi izsmēlis, vai arī nesaprot ko darīt ar tādu sastāvu kāds ir viņa rīcībā, kad nav komandu velkoši leģionāri.
Iespējams..... to mēs redzēsim tuvākajās pāris spēlēs vai veiksmīgā izglābšanās 3. periodā bija likumsakarīga un pareiza treneru taktika vai arī tā bija tā teikt tik veiksmīga "pokera partija" ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-05 14:04, pirms 15 gadiem
Cik Sorokinam spēlē pret Atlant bija piruetes? Kādas 5?

     [+] [-]

, 2009-10-05 20:36, pirms 15 gadiem
komandai vis ir kartiba

     [+] [-]

, 2009-10-05 20:52, pirms 15 gadiem
Olegs tomeer ir pielicis saliidzinaajumaa ar pagaajusho sezonu,un arii Lavinjam nav ne vainas,jo ar pasatdevi vinam viss ir kaartiibaa!

     [+] [-]

, 2009-10-06 11:32, pirms 15 gadiem
Tiesa gan