Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"SKA" sasit Maskavas "Dynamo"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"SKA" sasit Maskavas "Dynamo"
"SKA" hokejisti Maskavas "Dynamo" vārtos ripu raidīja piecas reizes.
Foto: ITAR-TASS

Sanktpēterburgas "SKA" spēlētāji viesos pārliecinoši apspēlēja Maskavas "Dynamo" hokejistus, svinot uzvaru 5:1. Vienīgos vārtus mājinieki guva 46 sekundes līdz spēles beigām.

Pirmajā trešdaļā dinamieši varēja trīs reizes spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču realizēt to nespēja ne reizi. Vārtus neguva arī "SKA" hokejisti, tomēr otrā perioda vidū viņi atklāja rezultātu – spēlējot vienādos sastāvos precīzs bija Antons Buts. Par ļaunu murgu mājiniekiem izvērsās perioda pēdējā minūte, kad 16 sekunžu (!!) laikā karavīri guva divus vārtus. 42 sekundes līdz otrajam pārtraukumam rezultāts kļuva jau 3:0 "SKA" labā.

Pilnībā cerības uz kādu punktu šajā mačā Sanktpēterburgas hokejisti mājiniekiem atņēma pēdējā perioda vidū, kad nepilnas minūtes laikā guva divus vārtus, panākot 5:0. Maskaviešiem vienus vārtus tomēr atgūt izdevās, kad pēdējā minūtē vairākumā ripu tīklā raidīja Matiass Veinhandls. Uzvara 5:1 ļauj "SKA" saglabāt Rietumu konferences līderu godu, bet Maskavas "Dynamo" joprojām ir savas spēles meklējumos.

Izmantotie resursi
khl.ru

  +7 [+] [-]

, 2009-10-04 14:54, pirms 15 gadiem
jaa, SKA ir spēks šosezon.

     [+] [-]

, 2009-10-04 14:57, pirms 15 gadiem
ansis15 rakstīja: jaa, SKA ir spēks šosezon.
Kas tad ir maskavieši? Paskaties uz sastāvu un redzēsi, ka nav ne par mata tiesu sliktāks kā SKA!

     [+] [-]

, 2009-10-04 14:58, pirms 15 gadiem
Tas gan..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-04 15:02, pirms 15 gadiem
Maskavas Dinamo laikam neliela krīzīte rezultātos. Iepriekš pakāsa Čerepovicai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-04 15:21, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Domāju, ka MD prezidentam nevajag ar varu turēt Kotovu pie komandas stūres, jo te pat nespeciālistam ir skaidrs, ka MD iekšienē ir lielas problēmas, jo ar tādu sastāvu nevar tik slikti spēlēt.
Madrides "Real" pirms kāda laika arī bija zvaigžņu sastāvs, komandas mikroklimats arī nebija nekās "baigais" (vismaz par to netika ziņots), bet rezultātu nebija.

     [+] [-]

, 2009-10-04 15:26, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Madrides "Real" pirms kāda laika arī bija zvaigžņu sastāvs, komandas mikroklimats arī nebija nekās "baigais" (vismaz par to netika ziņots), bet rezultātu nebija.
tā jau ir ja saliek komandā parāk daudz zvaigznes... Komandā izvirzas katra individuālais mērķis, bet pašas komandas panakums paliek otrajā plānā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-04 15:33, pirms 15 gadiem
AstridanoOgres rakstīja: Lielisks hokejs!!! http://ppm.powerplaymanager.com/lv
Lielisks saits: special 4 you - beidzspamotapsi.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-10-04 15:39, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Kas tad ir maskavieši? Paskaties uz sastāvu un redzēsi, ka nav ne par mata tiesu sliktāks kā SKA!
kāpēc mīnusi jāliek? Krokodilam taisnība
sastāvs nesliktāks kā SKA, ja ne labāks

Hudlers, Veinhandls, Umarks, Žitņiks, Markovs, Rahuneks, Saprikins, Harju u.c.

Tas 1:5 ir gana aizdomīgi, kkas jau nav kārtībā ar komandu, ar tādu sastāvu, gan Vitjazam zaudējuši u.c ar tādu teamu var Gagarina kausu paņemt :p

  +2 [+] [-]

, 2009-10-04 15:55, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Tāpēc jau arī rakstu, ka Kotovu ir janomaina pret kādu, kas prot visas sīs zvaigznes savākt kā komandu labākā šī vārda nozīmē. Cik dzirdēju, tad Vujteks esot joprojām brīvs. Lai nāk atpakaļ.
Varbūt kāda zvaigzne janomaina, nevis treneris? te Tu ironizē par citiem lietotājiem, kurus varot likt Šuplera vietā...varbūt Tev ar pieteikties MD vadībai palīgā? Skatos esi smalki izpētījis situāciju klubā, atradis risinājumu...nekautrējies, zvani...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-04 16:27, pirms 15 gadiem
Un kur tad ir tie Kharlamova apzdziedātie, supertalantīgie zviedri?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-04 16:54, pirms 15 gadiem
Nu baac, kas tas par rakstu? Ne golu meteeji, ne komandu sastaavi. labi shtrunts par otro, bet golu meteejus gan vareeji pielikt. bushu loti pateicigs ja kads komentos iemestu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-04 23:47, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Varbūt kāda zvaigzne janomaina, nevis treneris? te Tu ironizē par citiem lietotājiem, kurus varot likt Šuplera vietā...varbūt Tev ar pieteikties MD vadībai palīgā? Skatos esi smalki izpētījis situāciju klubā, atradis risinājumu...nekautrējies, zvani...
īpaši nopietni nevajag ņemt galvā mūsu "dižos" RD noniecinātājus, viņi atļaujas prognozēt LV hokeja nākotni, bet kā izrādijās pēc Dinamo spēles Liepājā viņi "PAT" nebija ievērojuši ka Liepājā laukums ir mazāks nekā arēnā "Rīga" spīdekļi. Daudz pļāpāt un noniecināt citus vēl nenozīmē kārtīgi visu izprast hokejā.
P.S. Es sevi nekautrējoties pieskaitu pie tiem līdzjutējiem kas ne visu izprot hokejā , kaut gan hokejam daudz maz sekoju līdz jau 35 gadus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja