Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie – Jerjomenko, Mesārošs un Douss

Rolands Eliņš

KHL nedēļas labākie – Jerjomenko, Mesārošs un Douss
Naidžels Douss
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas vadība par jaunās sezonas otrās nedēļas labākajiem hokejistiem nosaukusi Maskavas „Dynamo” vārtsargu Aleksandru Jerjomenko, Bratislavas „Slovan” aizsargu Andreju Mesārošu un „Barys” uzbrucēju Naidželu Dousu. Savukārt labākā jaunā hokejista atzinība Ķīnas kluba „Red Star” pārstāvim Pāvelam Vorobjovam.

Aleksandrs Jerjomenko aizvadītajā nedēļā piedalījās divos mačos un palīdzēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai „Dynamo” izcīnīt divas uzvaras. Ar Jerjomenko vārtos bullīšos tika pieveikta „Jokerit”, kā arī Rīgā ar 5:1 sakauta „Dinamo” vienība. Jerjomenko atvairīja 97.6% pretinieku metienu, kas bija labākais rādītājs šonedēļ KHL. 37 gadus vecajam vārtsargam šī ir ceturtā nedēļas labākā vārtsarga balva KHL vēsturē.

Savukārt labākā aizsarga balvu ieguvis Andrejs Mesārošs, 31 gadu vecais slovāku hokejists. Ar viņu sastāvā „Slovan” guva divas uzvaras trīs spēlēs, kamēr Mesārošs savāca četrus punktus (3+1), kā arī ieguva lietderības koeficientu plus trīs.

Bet labākā uzbrucēja laurus guvis Naidžels Douss no „Barys”, kurš arī bija nedēļas rezultatīvākais spēlētājs ar septiņiem punktiem (5+2). Douss šonedēļ bija laukumā vidēji 20:40 minūtes, kas bija labākais rādītājs līgā uzbrucēju konkurencē.

19 gadus vecais Pāvels Vorobjovs tikmēr tika atzīts par nedēļas labāko jauno spēlētāju. „Kunlun” komandas pārstāvis un Artūra Kuldas komandas biedrs trijos mačos izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kas bija viņa pirmajā šajā līgā, kā arī iekrāja lietderības koeficientu plus četri.

Izmantotie resursi:
Ерёменко, Месарош, Доус и Воробей – лучшие...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja