Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs atgriežas "Neftekhimik" sastāvā, Karsums un Daugaviņš zaudē "Vityaz"

Rolands Eliņš

Pujacs atgriežas "Neftekhimik" sastāvā, Karsums un Daugaviņš zaudē "Vityaz"
Georgijs Pujacs
Foto: metallurg.ru

Harija Vītoliņa vadītā KHL komanda Maskavas "Dynamo" savā laukumā šodien piekāpās "Vityaz" ar 2:3, bet Georgijs Pujacs atgriezās "Neftekhimik" sastāvā, taču arī piedzīvoja zaudējumu - 1:4 pret CSKA.

Maskavas "Dynamo" ar uzbrucējiem Mārtiņu Karsumu un Kasparu Daugaviņu sastāvā šodien mačā pret "Vityaz" ieguva divu vārtu pārsvaru, kad ar vārtu guvumiem izcēlās Mets Robinsons un Aleksejs Cvetkovs. Taču otrā perioda sākumā Maksims Afinogenovs atbildēja ar diviem vārtiem un neizšķirta panākšanu, bet 34. minūtē "Vityaz" jau izvirzījās vadībā. Lai arī pēdējās 20 minūtēs Maskava uzbruka daudz vairāk un arī nomainīja vārtsargu pret papildus uzbrucēju, rezultāts vairs nemainījās.

Daugaviņš nospēlēja 16:52 minūtes un vienreiz nopelnīja savai komandai divu minūšu vairākumu, bet Karsums 16:01 nospēlētajās minūtēs pa vārtiem meta divreiz, pielietoja trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Pēc vairāku spēļu izlaišanas atļautā leģionāru skaita neskaidrību dēļ "Neftekhimik" sastāvā otro maču šosezon aizvadīja Georgijs Pujacs. Viņa komanda viesos tikās ar Maskavas CSKA un cieta zaudējumu ar 1:4. Pujacs 15:02 nospēlētajās minūtēs statistikā fiksētus metienus neizdarīja, taču vairākas reizes raidīja ripu tikai nedaudz garām vārtiem, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus.

Edgars Masaļskis savukārt palika rezervē Toljati "Lada" spēlē pret "Yugra", kurā viņa komanda ar Arti Ābolu treneru kolektīvā zaudēja papildlaikā ar 2:3. Visi pamatlaika vārti tika gūti jau pirmajās 30 minūtēs, bet papildlaikā "Yugra" uzvaru izrāva Igors Bortņikovs, kurš viesu vārtsargu Ivanu Kasutinu pārsteidza ar izslidošanu no aizvārtes. Kasutins šajā spēlē atvairīja 22 no pretinieku 25 metieniem. Šajā spēlē notika arī kāds kuriozs gadījums, kad "Yugra" spēlētājs Artjoms Buļanskis spēles laikā pamanījās salauzt savu slidu, ietriecoties vārtu pamatnē.

Smagu neveiksmi tikmēr cietusi favorīte SKA, kura viesos ielaida piecus vārtus pret "Sibir" un zaudēja 2:5. SKA sezonu jaunā galvenā trenera Andreja Nazarova vadībā iesākusi visai viduvēji un pirmajās piecās spēlēs guvusi tikai divas uzvaras.

KHL, ceturtā septembra spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Metallurg N-Spartak2:1Sibir-SKA5:2
Yugra-Lada3:2 PAvtomobolist-Ak Bars5:3
CSKA-Neftekhimik1:4Severstal-Traktor0:3
Dynamo M-Vityaz2:3

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +1 [+] [-]

, 2015-09-04 22:58, pirms 9 gadiem
Automobilists pēc daudziem nesekmīgiem vai pa pusei veiksmīgiem mēģinājumiem šogad uzķīlējis varenu dampi - brauc garām visiem favorītiem, līgas līderu godā kopā ar Avangard!

     [+] [-]

, 2015-09-04 23:21, pirms 9 gadiem
Krīvu presī jau izskon baumis par Nazarova īspiejemū atlaizšonu, ja SKA komanda nauzlabuos rezultātu..

     [+] [-]

, 2015-09-05 08:25, pirms 9 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=Z_x...
lv izlasei vajag treners))