Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Beresņevs: "Vakar treniņā uzzinājām, ka šodien jāpiedalās Soču turnīrā"

Beresņevs: "Vakar treniņā uzzinājām, ka šodien jāpiedalās Soču turnīrā"
Leonīds Beresņevs. Foto: TASS/Scanpix

Latvijas hokeja speciālists Leonīds Beresņevs šodien pildīja "Sochi" komandas galvenā trenera pienākumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmssezonas pārbaudes turnīrā. Covid-19 uzliesmojuma dēļ KHL klubs mājas pārbaudes turnīru sāka ar Soču komandas jauniešiem, kuri trenējas MHL klubā Stupino "Kapitan".

Kā jau ziņots, vakar parādījās neoficiāla informācija, ka "Sochi" trijiem spēlētājiem konstatēta koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19, tāpēc zem jautājuma zīmes ir komandas dalība 4.-9. augusta pārbaudes turnīrā Sočos. Savukārt šodien sport24.ru neoficiāli ziņoja par vairāk nekā 10 saslimušajiem hokejistiem minētajā komandā.

Soču komanda šodien turnīru sāka ar jaunatnes sastāvu un ar 0:6 zaudēja U20 Krievijas olimpiskajai izlasei. "Puišus izvietoja pa mājām, kur viņi atrodas karantīnā," saslimušo izolēšanu šodien matchtv.ru apstiprināja KHL prezidents Aleksejs Morozovs. "Mums ir ieplānots, ka no KHL sezonas sākuma spēlētāji tiks testēti reizi piecās dienās. Sekosim situācijai, lai laicīgi pieņemtu lēmumus spēļu sakarā, ja atklāsies saslimšanas gadījumi."

Soču jaunatnes kluba Stupino "Kapitan" galvenais treneris Beresņevs tika steidzami aicināts doties cīņā ar jaunatnes sastāvu un vadīt šodienas spēli. "Par to, ka dosimies uz turnīru, uzzinājām vakar treniņā. Radās iespēja piedalīties šajā turnīrā, un mēs to izmantojām," atklāj Latvijas hokeja speciālists. "Šodien ne slikti noskaņojāmies un cīnījāmies."

Jaunatnes sastāvu papildināja arī kādi hokejisti no lielās komandas. "Bija, protams, arī nepiederoši cilvēki uz ledus, kaut gan sākumā izvirzījām mērķi, lai nepiederošo nebūtu," informē Beresņevs.

Soču turnīrā pretī stāsies arī KHL klubi Jaroslavļas "Lokomotiv" un Sanktpēterburgas SKA. "Pret pieaugušo komandu ir grūti spēlēt, taču mēs to darīsim. Tāda situācija," atzīst Latvijas hokeja treneris.

Kā jau ziņots, 2019. gada 12. oktobrī KHL klubs "Sochi" no amata atbrīvoja galveno treneri Sergeju Zubovu. Viņa vietā stājās līdzšinējais asistents Leonīds Beresņevs, kurš ieguva pienākumu izpildītāja statusu. Latvijas speciālista vadībā Soču vienība izcīnīja vienu uzvaru un piedzīvoja piecus zaudējumus, bet 28. oktobrī mūsējais tika atbrīvots no minēto pienākumu pildīšanas. Tagad izrādās, ka kopš augusta sākuma viņš ir Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba Stupino "Kapitan" galvenais treneris.

Patlaban 62 gadus vecais speciālists savulaik trenējis arī tagadējo KHL klubu Habarovskas "Amur" (2003.-2005.). Beresņevam ir liela pieredze darbā ar dažāda vecuma Latvijas izlasēm, tostarp trenējis mūsu pieaugušo izlasi trīs laika posmos - līdz 1999. gadam, kā arī 2004.-2006. un 2016. gadā.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru
khl.ru


, 2020-08-04 20:27, pirms 4 gadiem
Latvijas hokeja speciālists Leonīds Berseņevs šodien pildīja "Sochi" komandas galvenā trenera pienākumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmssezonas pārbaudes turnīrā. Covid-19 uzliesmojuma dēļ KHL klubs mājas pārbaudes turnīru sāka ar Soču vienības jauniešiem, kurus ikdienā trenē mūsu speciālists.

BERSEŃEVS ir pavisam cits frukts!!!
Šis ir BERESŃEVS!

LEONĪDS BERESŃEVS!
, 2020-08-04 20:46, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: Latvijas hokeja speciālists Leonīds Berseņevs šodien pildīja "Sochi" komandas galvenā trenera pienākumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmssezonas pārbaudes turnīrā. Covid-19 uzliesmojuma dēļ KHL klubs mājas pārbaudes turnīru sāka ar Soču vienības jauniešiem, kurus ikdienā trenē mūsu speciālists.

BERSEŃEVS ir pavisam cits frukts!!!
Šis ir BERESŃEVS!

LEONĪDS BERESŃEVS!
Хоккейный клуб "Капитан"

Молодежка ХК "Сочи" участвует в...

"Для молодых ребят это неоценимый опыт"

Леонид Береснев вернулся в «Капитан»
, 2020-08-04 21:48, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: Latvijas hokeja speciālists Leonīds Berseņevs šodien pildīja "Sochi" komandas galvenā trenera pienākumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmssezonas pārbaudes turnīrā. Covid-19 uzliesmojuma dēļ KHL klubs mājas pārbaudes turnīru sāka ar Soču vienības jauniešiem, kurus ikdienā trenē mūsu speciālists.

BERSEŃEVS ir pavisam cits frukts!!!
Šis ir BERESŃEVS!

LEONĪDS BERESŃEVS!
Beresńevs ir pavisam cits frukts!!!
Šis ir Beresņevs.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.