Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Medijs: Minskas "Dinamo" saglabās sponsoru un turpinās spēlēt KHL

Rolands Eliņš

Medijs: Minskas "Dinamo" saglabās sponsoru un turpinās spēlēt KHL
Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Baltkrievijas medijs „Tut” ziņo, ka hokeja klubam Minskas „Dinamo” ir izdevies iegūt principiālu piekrišanu no līdzšinējā ģenerālsponsora par sadarbības turpināšanu, kas ļaus turpinās piedalīties KHL, tiesa, kluba iespējas sasniegt līgas minimālo algu budžeta slieksni tiek vērtētas kā praktiski neeksistējošas.

Minskas „Dinamo” aizvadītajā KHL sezonā palika pēdējā vietā, un arvien skaļākas kļuva runas par kluba finansiālajām problēmām un nenokārtotajām saistībām. Baltkrievijas medijs „Tut” savā publikācijā norāda, ka Minskas „Dinamo” sadarbības līgums ar ģenerālsponsoru „Belaruskali” beidzās decembrī, bet jauns līgums noslēgts netika. Šī līguma nav vēl joprojām, attiecīgi uzturot šaubas par kluba dalību nākamajā KHL sezonā, jo bez „Belaruskali” atbalsta Minskas komandai neesot reālu iespēju turpināt spēlēt šajā līgā – tiek norādīts, ka citi ienākumi nosedz tikai ceturto daļu izdevumu.

Kā vēsta „Tut”, kluba vadība ir panākusi principiālu vienošanos ar „Belaruskali”, ka finansiālais atbalsts tomēr būs arī nākamajā sezonā. Līgums vēl nav oficiāli noslēgts, un vēl notiek sarunas par to, cik liels būs šis atbalsts, taču neviens no pašreizējās diskusijās izskatītajiem variantiem nepieļauj iespēju, ka Minskas „Dinamo” algu budžets varētu sasniegt līgas noteikto minimumu (apmēram 3.8 miljonus eiro).

Lielāka skaidrība par Minskas kluba budžetu gaidāma jūnijā, kā arī tiek atgādināts par iespēju ar veiksmīgu darbu palielināt ikdienas ienākumus no hokeja aktivitātēm (biļešu pārdošanas, atribūtikas tirgošanas utml.), taču pašreizējā finansiālā situācija valstī par to optimismu neraisa.

Klubam arī šosezon tiks noteikts mērķis cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs, kas ar šādu algu budžetu noteikti būs ļoti grūts uzdevums, tāpat klubs tiks oficiāli aicināts sagatavot vietējos spēlētājus Baltkrievijas izlasēm.

Izmantotie resursi:
https://sport.tut.by/news/hockey/68...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-04 15:21, pirms 4 gadiem
Savickis neprot tik labi bučot ''vajadzīgās pakaļas''

  +2 [+] [-]

, 2020-06-04 15:50, pirms 4 gadiem
norcha 172 rakstīja: Savickis neprot tik labi bučot ''vajadzīgās pakaļas''
Savickim nopietnākas pakaļas jābučo, lai dabūtu nepieciešamo piķi. Belariem atliek tik cerēt uz galvenā kolhoznieka labsirdību, kura pazūd, kad izlase nospēlē draņķīgu PČ, bet pēc nedēļas atgriežas

     [+] [-]

, 2020-06-06 17:11, pirms 4 gadiem
Prieka vēsts Rīgas Dinas faniem!
Arī nākošsezon būs ar ko cīnīties, lai nepaliktu pēdējie!
👍😁👍