Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Traktor" atkal trenēs Gatijatuļins – noslēgts ilgtermiņa līgums

Rolands Eliņš

"Traktor" atkal trenēs Gatijatuļins – noslēgts ilgtermiņa līgums
Anvars Gatijatuļins. Foto: Hctraktor.org

Krievijas hokeja treneris Anvars Gatijatuļins atgriezies KHL kluba Čeļabinskas „Traktor” galvenā trenera amatā, šodien oficiāli noslēdzot trīs gadu līgumu.

„Esmu priecīgs atgriezties Čeļabinskā. Līdz ar šodienu stājos darbā. Paldies kluba vadībai par uzticību,” kluba mājaslapā citēts Anvars Gatijatuļins.

44 gadus vecais Gatijatuļins iepriekš vadīja „Traktor” no 2015. līdz 2018. gadam, bet pēc tam pievienojās KHL grandam SKA, kur strādāja par trenera asistentu, līdzīgu amatu ieņemot arī Krievijas izlasē. Savā iepriekšējā sezonā ar „Traktor” Gatijatuļins aizveda komandu līdz KHL pusfinālam, kamēr šosezon „Traktor” spēlēja pieticīgi un palika 11. vietā Austrumu konferencē.

Kluba prezidents Aleksejs Tekslers, komentējot noslēgto līgumu, norādīja, ka tieši Gatijatuļina vadībā „Traktor” sasniedza savus lielākos panākumus nesenajā pagātnē un tiek cerēts, ka tagad tas izdosies vēlreiz.

Tikmēr Kazahstānas mediji vēsta, ka „Barys” galvenā trenera amatā varētu atgriezties soms Āri Peka Selins, kurš vadīja komandu pirms dažiem gadiem, bet iepriekšējā sezonā trenēja Somijas „Assat” vienību. „Barys” pēc Andreja Skabelkas aiziešanas šobrīd ir vakanta galvenā trenera pozīcija.

Izmantotie resursi:
hctraktor.org