Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Ābols Lipmana zvanu nesagaidīja...

Piedāvājam fragmentu no Jāņa Matuļa sarunas ar Toljati "Lada" galveno treneri Arti Ābolu, kurš atklāj, ka Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans ar viņu par izlases vadīšanu tā arī neaprunājās. Ābols saņēmis zvanu vien no ģenerālsekretāra Māra Baldonieka. Saruna pilnā garumā tiks publicēta sadaļā "Vienos vārtos" jau jaunnedēļ.

, 2016-03-04 13:21, pirms 8 gadiem
Žēl, ka Ābola nav Dinamo...
, 2016-03-04 13:22, pirms 8 gadiem
Par Beresņevu jau būtu labāks.
, 2016-03-04 13:27, pirms 8 gadiem
Socha rakstīja: Par Beresņevu jau būtu labāks.
nu a ko septembrī. kas tad izlasi gatavotu - Ābols taču būs ar savu ladu.
, 2016-03-04 13:38, pirms 8 gadiem
nākamgad jāskatās - vai abonēt SA, jo tagad SA gada abonenti vairs nepiekļūst SA+ saturam, kas faktiski ir pārtransformējies sadaļā Vienos vārtos... Sanāk izšķiršanās - pasūtīt biezo SA (kur 20% ir modes žurnāls par pareizu uzturu un drēbēm 3 atvērumos, reklāmrakstiem /ok nauda jāatsit, tas tā/ utt) un samaksāt 40 eiro (ja pareizi atceros) vai abonēt daudz informatīvāku un dinamiskāku (tieši laika un pieejamības ne satura ziņā) interneta saturu...
Visticamāk, ka neabonēšu SA un šad tad nopirkšu Vienos vārtos... Galu galā - zaudējat klientu! Un Pučes grāmata kā veicināšanas balva? Esiet nopietni.
PS
grāmata nav slikta, izlasīju!
Slēpts komentārs: Calvin
, 2016-03-04 14:59, pirms 8 gadiem
Calvin rakstīja: ne Ābols, ne ,vēl jo vairāk, Beresņevs nav gatavi būt par tādas izlases treneri, kura mērķē uz Pasaules labāko astotnieku. atsist nummuru un spēlēt par 12-14 vietu- jā, tur varētu. Jābūt trenerim ar savu izpratni, taktiku , spēle dažādību pret katru nākamo pretinieku, pieredzi,-galu galā! Tādu no tuvumā redzamajiem es saskatu tikai Hari Vītoliņu. Bet viņš ir Raškas otrais treneris... Kira jau nu nespēs viņu ieinteresēt. Bet pie Hara plēstos spēlēt gan Karsums, gan Bārtulis, gan Kulda utt. Pie Beresņeva mūsu "zvaigznes" vnk nebrauks! Šogad būs sastāvs ar Bičevski pirmajā-otrajā maiņā, jo nevienam nav intereses spēlēt pie Beras. Paklausieties hokejistu savstarpējās sarunas! Vienīgais Daugaviņš ir patriots, pārējie - tikai sava labuma meklētāji... Kaut arī es pie Beresņeva nespēlētu!
ļoti subjektīvs Tev viedoklis. Galīgi nav ņemts vērā, ka mums spēlētāji ir tik cik viņu ir un kādi nu viņi ir.
Starp citu, Vītolīņš kā galvenais treneris vēl neko nav parādījis.
, 2016-03-04 15:59, pirms 8 gadiem
Calvin rakstīja: ne Ābols, ne ,vēl jo vairāk, Beresņevs nav gatavi būt par tādas izlases treneri, kura mērķē uz Pasaules labāko astotnieku.
lol, hokejā ir ļooooti sarežģīti tikt astotniekā? 16 komandas ja nemaldos? Katru gadu čempis? LIelajām izlasēm pa lielam pie *irsas? Ik pa laikam var tikt tajā top8...
, 2016-03-04 16:10, pirms 8 gadiem
Onslovs rakstīja: lol, hokejā ir ļooooti sarežģīti tikt astotniekā? 16 komandas ja nemaldos? Katru gadu čempis? LIelajām izlasēm pa lielam pie *irsas? Ik pa laikam var tikt tajā top8...
atkal ienāci ar savu glupību palielīties?
, 2016-03-04 16:13, pirms 8 gadiem
Visu cieņu Ābolam,malacis!
, 2016-03-04 16:55, pirms 8 gadiem
Kad es rakstīju , ka pie Beresņeva negribēs spēlēt, man viens gudrs liepājnieks uzreiz aizrādīja -kur rāvu tādu info, tās ir manas izdomas utt. Tagad gaidīsim ļoti konsekvento liepājnieku, kad viņš arī citiem aizrādīs to pašu ko man.
, 2016-03-04 17:14, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Kad es rakstīju , ka pie Beresņeva negribēs spēlēt, man viens gudrs liepājnieks uzreiz aizrādīja -kur rāvu tādu info, tās ir manas izdomas utt. Tagad gaidīsim ļoti konsekvento liepājnieku, kad viņš arī citiem aizrādīs to pašu ko man.
To pašu aizrādīja arī J Matulis!
, 2016-03-04 17:44, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Kad es rakstīju , ka pie Beresņeva negribēs spēlēt, man viens gudrs liepājnieks uzreiz aizrādīja -kur rāvu tādu info, tās ir manas izdomas utt. Tagad gaidīsim ļoti konsekvento liepājnieku, kad viņš arī citiem aizrādīs to pašu ko man.
Ne jau dēļ Leonīda te tagad kaut kādas runas klīst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-03-04 18:44, pirms 8 gadiem
aivars5w rakstīja: Beresņevam bija labi rezultāti un arī tagad ar junioriem...Ko Jūs varat gausties ,,,lai džeks pamēģina...cita runa par izlases kandidātiem..tie gan ir švaki...
lai džeks pamēģina... runā tā, itkā pirmo reizi viņš to darīs...
, 2016-03-04 18:55, pirms 8 gadiem
Skudru/Vītoliņu un Ābolu par treneriem izlasē!
, 2016-03-04 19:27, pirms 8 gadiem
Mārtiņš no Valdlaučiem rakstīja: Skudru/Vītoliņu un Ābolu par treneriem izlasē!
vot Skudru gan nevajag! Pretīgs tipiņš... tādus tikai tālāk no izlases
, 2016-03-04 19:28, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Kad es rakstīju , ka pie Beresņeva negribēs spēlēt, man viens gudrs liepājnieks uzreiz aizrādīja -kur rāvu tādu info, tās ir manas izdomas utt. Tagad gaidīsim ļoti konsekvento liepājnieku, kad viņš arī citiem aizrādīs to pašu ko man.
Funis kā vienmēr izceļas ar infantiliem komentāriem!

Un kur tad Tu rāvi tādu info, ka kāds negrib? Tev ir konkrēti fakti/uzvārdi?
, 2016-03-04 20:33, pirms 8 gadiem
phKRIIII rakstīja: lai džeks pamēģina... runā tā, itkā pirmo reizi viņš to darīs...
Esmu par Beresņevu arī par Ābolu, arī par Skudru... ka tikai latvietis, kas daudz maz vietējos zina. Nav vairs kārtējais 2 gadu "iepazīšanās" periods.. Nav jau nekāds randiņš, bet gan hokeja izlase
, 2016-03-05 07:12, pirms 8 gadiem
.............. rakstīja: Esmu par Beresņevu arī par Ābolu, arī par Skudru... ka tikai latvietis, kas daudz maz vietējos zina. Nav vairs kārtējais 2 gadu "iepazīšanās" periods.. Nav jau nekāds randiņš, bet gan hokeja izlase
kops kura laika Beresnevs ir latvietis?
, 2016-03-05 08:45, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: ļoti subjektīvs Tev viedoklis. Galīgi nav ņemts vērā, ka mums spēlētāji ir tik cik viņu ir un kādi nu viņi ir.
Starp citu, Vītolīņš kā galvenais treneris vēl neko nav parādījis.
Vot, vot. Ja Lietuva vai Itālija vai Kazahija varētu tā pateikt "atsist numuru un spēlēt pa 12-14 vietu"
, 2016-03-05 12:30, pirms 8 gadiem
Nav stulbu jautaajumu, bet ir stulbi jautaataaji
, 2016-03-05 12:33, pirms 8 gadiem
Mums ir pietiekami variantu normālam trenerim : Znaroks, Skudra, Vītoliņš, Ābols, Nolans. Es pat esmu pārliecināts, ka Oļegs Sorokins kā treneris būtu daudz lietderīgāks nekā Beresņevs. Vienalga cik to variantu ir tāpat tiek paņemts lētākais variants - Lipmans varētu atrast sev kādu asistentu hokeja jautājumos. Ābolam veiksmīgas sezonas Ladā.
, 2016-03-05 15:14, pirms 8 gadiem
KARLSRUHE rakstīja: Mums ir pietiekami variantu normālam trenerim : Znaroks, Skudra, Vītoliņš, Ābols, Nolans. Es pat esmu pārliecināts, ka Oļegs Sorokins kā treneris būtu daudz lietderīgāks nekā Beresņevs. Vienalga cik to variantu ir tāpat tiek paņemts lētākais variants - Lipmans varētu atrast sev kādu asistentu hokeja jautājumos. Ābolam veiksmīgas sezonas Ladā.
Nu tu dod. Znaroks un Vītoliņs trennē Krievijas izlasi,ja nepamanīji- Znaroks lēkās 9.maijā no viena borta uz otru? Ābols un Skudra ir aizņemti klubos. Lipmans taču negribot treneri ar pierakstu klubā,turklāt,pat ja ņemtu,kurš septembrī izlasi trenēs? Nolans -nu beidz glorificēt viņu.. Ar Soču sastāvu pč arī Beļavskis nebūtu atradies "8 sekondes no atā elitei". Sorokins domā būtu dārgāks par Berju? Beresņevs nebūt nav sliktākais variants, un arī nebūt ne pats lētākais..
, 2016-03-05 17:14, pirms 8 gadiem
dueto rakstīja: Nu tu dod. Znaroks un Vītoliņs trennē Krievijas izlasi,ja nepamanīji- Znaroks lēkās 9.maijā no viena borta uz otru? Ābols un Skudra ir aizņemti klubos. Lipmans taču negribot treneri ar pierakstu klubā,turklāt,pat ja ņemtu,kurš septembrī izlasi trenēs? Nolans -nu beidz glorificēt viņu.. Ar Soču sastāvu pč arī Beļavskis nebūtu atradies "8 sekondes no atā elitei". Sorokins domā būtu dārgāks par Berju? Beresņevs nebūt nav sliktākais variants, un arī nebūt ne pats lētākais..
Šaubos, ka Znaroks ar Vītoliņu tur būs uz ilgu laiku. Tāpēc tādam Skudram vai Ābolam ir nepieciešami palīgi kas spēj sagatavot izlasi bez galvenā trenera, Skudra vien ar savu enerģiju uz soliņa varētu gāzt kalnus.. Nolans tikai un vienīgi dēļ tā ātrā un spēka hokeja. Beresņevs jau sevi ir pietiekami atrādījis, tāds pats Beļavska variants vien ir. Sorokins visu skaidri un gaiši māk salikt pa plauktiņiem, domāju dodot viņam iespēju viņš pozitīvi pārsteigtu.
, 2016-03-05 20:07, pirms 8 gadiem
KARLSRUHE rakstīja: Šaubos, ka Znaroks ar Vītoliņu tur būs uz ilgu laiku. Tāpēc tādam Skudram vai Ābolam ir nepieciešami palīgi kas spēj sagatavot izlasi bez galvenā trenera, Skudra vien ar savu enerģiju uz soliņa varētu gāzt kalnus.. Nolans tikai un vienīgi dēļ tā ātrā un spēka hokeja. Beresņevs jau sevi ir pietiekami atrādījis, tāds pats Beļavska variants vien ir. Sorokins visu skaidri un gaiši māk salikt pa plauktiņiem, domāju dodot viņam iespēju viņš pozitīvi pārsteigtu.
šobrīd Znaroka galvenais uzdevums ir 2018.g. OS. Ja līdz tam RUS izlase PČ nepiedzīvos totālu izgāšanos, viņš paliks amatā. Visticamāk, tāpat arī Haris (ja vien ātrāk nepametīs Krieviju, ģimene ta, ja nemaldos, Šveicē).
Runājot par Sorokinu un to "salikšanu par pa plauktiņiem" - skaisti runāt māk daudzi, reālā dzīve ir cita lieta. Baidos, ka arī viņa raksturs nav īsti piemērots izlases galvenā trenera amatam...
, 2016-03-06 11:05, pirms 8 gadiem
prieksnieksmk2 rakstīja: kops kura laika Beresnevs ir latvietis?
ai, nu beidz... visu mūžu nodzīvojis LV, ir lojāls Latvijai, tātad latvietis
, 2016-03-06 12:41, pirms 8 gadiem
.............. rakstīja: ai, nu beidz... visu mūžu nodzīvojis LV, ir lojāls Latvijai, tātad latvietis
vnk no krievijas nav piedāvājumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.