Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" minimāli apspēlē Ufu, Kuldas "Severstal" zaudē 27. reizi

Hārtlija "Avangard" minimāli apspēlē Ufu, Kuldas "Severstal" zaudē 27. reizi
Bobs Hārtlijs un viņa palīgs Maiks Pelino uz "Avangard" soliņa. Foto: www.hawk.ru

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda „Avangard” izcīnīja 24. uzvaru šosezon, apspēlējot Ufas „Salavat Yulaev” ar 1:0. Tikmer aizsarga Artūra Kuldas „Severstal” izlaida divu vārtu pārsvaru pret „Ak Bars” un cieta sakāvi ar 2:4.

Boba Hārtlija „Avangard” savā laukumā uzņēma Ufas „Salavat Yulaev”, kas uz Balašihu atbrauca ar trīs zaudējumiem pēc kārtas, un četriem pēdējos piecos mačos. Daudzi līdzjutēji noteikti atcerējās spēli oktobra sākumā, kad par spīti 64 „Avangard” metieniem, „Salavat Yulaev” tika pie panākuma ar 3:2. Šodien minimālo uzvaru svinēja „Avangard”, bet vienīgos vārtus 35. minūtē guva Mihails Fisenko. „Avangard” tā bija 24. uzvara 35 mačos, un ar 50 punktiem 35 spēlēs Balašihas komanda ieņem otro vietu Austrumos.

Artūra Kuldas „Severstal” ar 2:4 piekāpās „Ak Bars”. Čerepovecas komanda ļoti labi aizvadīja mača sākumu, kad pirmo četru minūšu laikā iemeta divas ripas Kazaņas vārtos. Taču vēl līdz pirmā perioda beigām mājinieki panāca izlīdzinājumu, otrajā trešdaļa izvirzījās vadībā, bet piecas minūtes pirms sirēnas iemeta ceturto ripu viesu vārtos – 2:4. Kulda šodien spēlēja trešajā aizsargu pārī, 18:51 minūšu laikā divas reizes meta pa vārtiem, ka arī bloķēja vienu metienu. „Severstal” ir Rietumu konferences vājākā komanda ar 22 punktiem 36 spēlēs.

Maskavas „Dynamo” bez savainota Mika Indraša izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, papildlaikā apspēlējot Habarovskas „Amur” ar 3:2. Savus desmitos vārtus iemeta viens no komandas līderiem Vadims Šipačovs, kurš 35 mačos sakrājis 35 (10+25) punktus. Šobrīd „Dynamo”, kas vēl nesen bija ārpus izslēgšanas spēļu zonas, ieņem sesto vietu Rietumu konferencē ar 35 punktiem tikpat spēlēs. Indrašis pirms savainojuma aizvadījis 32 mačus, kuros izcēlies ar deviņiem vārtiem un septiņām piespēlēm.

KHL spēles, 3. decembris

SpēleRezultāts
Barys – Metallurg3:2
Sibir – Admiral3:1
Ak Bars – Severstal4:2
Lokomotiv – Kunlun2:1 PM
Dynamo (Maskava) – Amur3:2 PL
Sochi – CSKA1:3
Avangard – Salavat Yulaev1:0

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...