Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

CSKA ierodas Novosibirskā un sabojā "Sibir" svinības

CSKA ierodas Novosibirskā un sabojā "Sibir" svinības
Maskavas CSKA pret Novosibirskas "Sibir"
Foto: hcsibir.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Novosibirskas "Sibir" šodien atzīmēja 55. gadu jubileju, tomēr svētkus sabojāja Maskavas CSKA, kas izbraukumā izcīnīja uzvaru ar 5:1.

Novosibirskas "Sibir" spēlētāji laukumā devās īpašos kreklos, atzīmējot nozīmīgo datumu. Mačs īpašs bija uzbrucējiem Maksimam Šalunovam, Sergejam Šumakovam un Konstantīnam Okulovam – bijušie līderi vasarā nonāca Maskavas CSKA rindās, un viņiem tā bija pirmā atgriešanās Novosibirskā.

Svinības tika sabojātas, un Šumakovs pirmās trešdaļas beigās dubultoja Maskavas CSKA pārsvaru. Turpinājumā viesi iemeta vēl divas ripas, bet 49. minūtē Šalunovs panāca jau pavisam nepieklājīgo 5:0. Sešas minūtes līdz beigām laukuma saimniekiem tomēr izdevās vienu ripu atspēlēt. CSKA izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Novosibirskas "Sibir" galvenais treneris Pāvels Zubovs pēc mača norādīja, ka pret tādu pretinieku lēmumi ir jāpieņem nevis pussekundes, bet gan ceturtdaļsekundes laikā. Tikmēr Maskavas CSKA galvenais treneris Igors Ņikitins izcēla, ka vietējie hokejisti deguši ar vēlmi iepriecināt līdzjutējus.

Cita Rietumu konferences līdere Helsinku "Jokerit" viesos ar 3:1 pieveica Omskas "Avangard". Ar 23 metieniem galā tika Kari Reme, kurš iepriekš pārstāvējis arī "Avangard" vienību. Braiens O'Nīls guva vārtus un izdarīja arī rezultatīvu piespēli.

Bratislavas "Slovan" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, viesos ar 4:2 pieveicot Hantimansijskas "Yugra", un pirmos vārtus sezonā guva Izraēlas izlases uzbrucējs Eliezers Šerbatovs, kurš pirms gada neizturēja pārbaudes laiku. Astanas "Barys" ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Podoļskas "Vityaz".


, 2017-11-03 21:22, pirms 6 gadiem
tja fignja, bet barys šodien overtaimā noņēma vārtsargu un spēlēja 4:3. un vinnēja. laikam tā rīkojās pirmo reizi khl un nhl vēsturē.
, 2017-11-03 21:34, pirms 6 gadiem
Punnenovs spēlē Šveicē. Otrajā periodā 0-0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.