Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Širokovam un "Amur" zaudējums pret "Traktor"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Širokovam un "Amur" zaudējums pret "Traktor"
Aleksejs Širokovs
Foto: AFP

Latvijas uzbrucēja Alekseja Širokova pārstāvētā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) komanda Habarovskas ''Amur'' savā laukumā ar 1:2 piekāpās Čeļabinskas ''Traktor''. Širokovs atzīmējās ar divām soda minūtēm.

Spēles pirmajā periodā aktīvāk uzbruka ''Amur'', perioda sākumā labā pozīcijā vienreiz bija Širokovs, kura metienu atvairīja Daņila Aļistratovs. Pēc pirmā perioda uz tablo dega divas nulles. Otrā perioda sākumā vairākumā ''Amur'' izvirzījās vadībā, kad izgājienu viens pret vienu ar precīzu metienu noslēdza Aleksandrs Juņkovs – 1:0. Perioda 14. minūtē rezultāts varēja kļūt 2:0, taču Ruslans Hasanšins aizmeta garām no vārtu priekšas. Divas minūtes vēlāk vēl viena iespēja bija mājiniekiem. Deivids Lings izrāvās viens pret vienu ar Aļistratovu , apmānīja ''Traktor'' vārtsargu, taču ripu vārtos iemest nespēja. Pēc otrā perioda ''Amur'' ''slidenais'' 1:0.

Trešā perioda sākumā divas minūtes nopelnīja Širkovos, taču ''Amur'' mazākumā pabija vien piecas sekundes, jo drīz vien noteikumus pārkāpa arī čeļabinskieši. Iniciatīva piederēja ''Traktor'', kas arvien biežāk viesojās Habarovskas zonā. Piektajā minūtē Tailers Moss lieliskā lēcienā tvēra Raviļa Gusmanova mesto ripu, tomēr jau pēc minūtes tas pats Gusmanovs, saņēmis vārtu priekšā piespēli no laukuma stūra, panāca 1:1. Perioda vidū viesi guva uzvaras vārtus. Masveidīgs ''Traktor'' uzbrukums beidzās ar Abida Ramzī brīvu metienu no vārtu priekšas. Šajā epizodē laukumā bija ''Amur'' 4. maiņa, un vārtu gūšanas epizodē ripu no vārtu priekšas nespēja izmest Ilšats Bilalovs.

Divas minūtes pirms mača beigām ''Amur'' ieguva skaitlisko vairākumu. Bija nospēlēta pusminūte, kad laukuma centrā Andrejs Popovs nogāza vienu no mājiniekiem, un ''Amur'' ieguva lielo vairākumu. Habarovska nomainīja Mosu pret sesto laukuma spēlētāju, un ''Amur'' spēlēja jau seši pret trim ''Traktor'' hokejistiem, taču bija daudz brāķa piespēlēs un problēmas ar izvietošanos zonā. Viens spēcīgs metiens garām vārtiem bija Lingam, bet ''Traktor'' trijatā izturēja un svinēja uzvaru ar 2:1.

Širokovam tātad šodien divas soda minūtes. ''Amur'' desmit mačos sakrājis deviņus punktus, kas to KHL austrumu konferencē ierindo devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-10-03 12:51, pirms 15 gadiem
Amur neiet vēl vairāk nekā Dinamo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-03 15:03, pirms 15 gadiem
ks123 rakstīja: Jā bet aleksejs liekas ka labi iejuties komandā
kur tad viņš labi iejuties, ja negūst punktus.. divas piespēles, tas ir par maz leģionāram..