Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krikunovs: "Bija doma tikai par krievu spēlētājiem, taču komandā ir Indrašis"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krikunovs: "Bija doma tikai par krievu spēlētājiem, taču komandā ir Indrašis"
Miks Indrašis, Vadims Šipačovs un galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs atklāj, ka sākotnēji bija doma komandā paturēt tikai Krievijas spēlētājus, taču līgums ir latviešu uzbrucējam Mikam Indrašim, kurš tādējādi paliek.

Kā treneris un iepriekš kā spēlētājs šajā klubā pavadījis ilgu laiku. "26. gads ar "Dynamo". Turpinu strādāt, pirms tam arī spēlēju. "Dynamo" man jau asinīs. Sanāk, ka tā ir mana dzīve. Kad ir darbs, kuru esi izvēlējies jau bērnībā, tas dod gandarījumu," atklāj 69 gadus vecais speciālists.

"Dynamo" ir vakantas vietas vēl diviem leģionāriem? "Mums sākotnēji bija doma, ka dosimies uz priekšu tikai ar krievu spēlētājiem, taču komandā līgums ir Mikam Indrašim, un viņš, saprotams, paliek. Tā kā nedomāju, ka atlikušās vietas ieņems leģionāri," saka krievu treneris.

Šodien pārbaudes spēle pret "Torpedo" no Ņižņijnovgorodas. "Vēlamies pārbaudīt uzaicinātos spēlētājus. Mums nespēlēs Šipačova un Indraša maiņas. Tādējādi divi vadošie virknējumi šodien nedosies laukumā," informē dinamiešu stūrmanis.

"Patīk, ka [pēc atvaļinājuma] puiši ieradās sagatavojušies. Principā tas mēdz būt reti. Veicām testēšanu, noskrēja 3000m - tikai seši cilvēki neiekļāvās normā," informē Vladimirs Krikunovs. "Gribu, lai jaunajā sezonā "Dynamo" nospēlētu vismaz ne sliktāk kā pagājušajā. Vēlos attīstīt jaunos puišus, jo mums ir labi puiši ar labu kustību un hokeja izpratni. Saprotams, ka gribas uzvarēt, taču ne vienmēr izdodas. Lai adaptētos mazajā laukumā, ir labi jāslido. Droši vien pamainīsies taktika un daudzas nianses."

Izmantotie resursi:
championat.com

  -1 [+] [-]

, 2019-08-03 13:12, pirms 5 gadiem
Laba komanda- tikai 6 nevarēja noskriet 300 metrus

  +2 [+] [-]

, 2019-08-03 15:27, pirms 5 gadiem
Noskrēja visi tik 6neiekļāvās laikā normā

  +1 [+] [-]

, 2019-08-04 17:47, pirms 5 gadiem
Prieks par Indraši, lai vārtiem bagāta sezona!