Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" negribētais Beks varētu tikt aizmainīts uz Magņitogorsku, O'Delam līgums ar "Sibir"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" negribētais Beks varētu tikt aizmainīts uz Magņitogorsku, O'Delam līgums ar "Sibir"
Teilors Beks. Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kas 2019. gadā sasniedza Gagarina kausa finālu, turpina meklēt variantus, kā tikt vaļā no uzbrucēja Teilora Beka. Izskanējis variants par nosūtīšanu uz fārmklubu, lai piespiestu kanādieti lauzt līgumu, bet tagad klajā nācis variants par maiņu uz Magņitogorskas "Metallurg".

Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" jau ilgāku laiku cenšas atbrīvoties no kanādiešu uzbrucēja Teilora Beka, kurš tiek uzskatīts par pārāk dārgu – viņa alga nākamajā sezonā būs tuvu miljonam eiro. Vienoties par līguma laušanu, kas būtu izdevīga klubam, nav izdevies, un tiek meklēti citi varianti. Iespējams, Beks nonāks Magņitogorskas "Metallurg" rindās.

Tiek norādīts, ka pretējā virzienā varētu ceļot aizsargs Aleksejs Bereglazovs un uzbrucējs Iļja Kablukovs, kurš līgumu ar "Metallurg" parakstīja tikai vakar. Pirms tam Kablukovs pārstāvēja Sanktpēterburgas SKA, bet maija beigās ar maiņu nonāca Habarovskas "Amur", kur viņa līgums tika izbeigts.

Beks aizvadītajā sezonā izcēlās ar 36 punktiem, Kablukova kontā bija trīs piespēles, bet Bereglazovs sakrāja sešus punktus, pārstāvot "Metallurg".

Tikmēr Novosibirskas "Sibir" parakstījusi divu gadu līgumu ar 29 gadus veco kanādiešu uzbrucēju Ēriku O'Delu, kurš pagājušo sezonu pavadīja tieši "Metallurg" sastāvā, atzīmējoties ar 17 punktiem. Pirms tam viņš trīs sezonas pārstāvēja "Sochi", un visas sezonas bija rezultatīvākas nekā Magņitogorskā – attiecīgi 24, 32 un 39 punkti.

Izmantotie resursi:
https://t.me/hockeybz/151
https://twitter.com/hcsibir/status/...