Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" jaunpienācējs: "Hārtlijs vadībai pateica, lai noslēdz ar mani līgumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" jaunpienācējs: "Hārtlijs vadībai pateica, lai noslēdz ar mani līgumu"
Aleksejs Potapovs. Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās hokeja līgas vicečempionei Omskas "Avangard" pievienojies 30 gadus vecais uzbrucējs Aleksejs Potapovs, kurš iepriekš pārstāvēja Kazaņas "Ak Bars". Viņa piesaistīšana bijusi galvenā trenera Boba Hārtlija vēlme.

"Avangard" ceļu pretī finālam sāka ar dueli pret pagājušās sezonas čempioni "Ak Bars", pirmās kārtas sērijā ņemot virsroku ar 4-0.

"Līguma parakstīšana – tā biju abu pušu vēlme. Pēc tam, kad izstājāmies no "play-off", saņēmu zvanu no Omskas kluba. Kā man teica, tad Hārtlijs paprasīja vadībai, lai ar mani tiktu parakstīts līgums," skaidroja Potapovs. "Pārejot no "Ak Bars" uz "Avangard", sev stādu tikai augstākos mērķus. Gribu atkal to sajūtu, kas rodas brīdī, kad izcīni Gagarina kausu, un tieši uz to tēmēšu."

"Lieliski saprotu, kāds spēlētājs esmu. Mans uzdevums ir spēlēt mazākumā un iedot pārējiem enerģiju. Protams, neaizmirstu par vārtiem un piespēlēm. Kā Bobs man stāsīja personiskā sarunā, tad komanda – tas ir orķestris, kurā katram jāprot spēlēt savs instruments," teica Potapovs.

Četros mačos pret "Avangard" uzbrucējs pie punktiem netika, izdarīja sešus spēka paņēmienus un bloķēja trīs metienus. Regulārajā čempionātā Potapovs piedalījās 49 mačos, izceļoties ar deviņiem vārtiem un 19 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.hawk.ru/news/34994/

  +2 [+] [-]

, 2019-05-03 16:21, pirms 5 gadiem
opiums2 rakstīja: Mani tas Avangards pilnīgi vienalga, bet par Hartliju man ir savs funktieris. Pirmo sezonu ar izlasi viss bija daudzsološi, tad nāca piedāvājums no Omskas un vis sagriezās. Bobs, kuram nav ne mazākā sajēga par krievu hokeju iebrauca auzās, te ar pliku autoritāti neizbrauksi, komanda ir jāveido, bet te Sušinskus sapirka spēlētājus, kurus tagad pārdod, pilna izgāšanās finālā. Bīstami sēdēt uz diviem krēsliem
Ko tu te samurgoji?