Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs par zaudējumu: "Nevienā brīdī nedomāju, ka pret Ufu būs 4-0"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlijs par zaudējumu: "Nevienā brīdī nedomāju, ka pret Ufu būs 4-0"
Bobs Hārtlijs uz "Avangard" soliņa. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas Austrumu konferences finālā Omskas "Avangard" ir vadībā ar 2-1 pret Ufas "Salavat Yulaev", lai gan vakar tika piedzīvota neveiksme ar 1:5. Bobs Hārtlijs norādīja, ka zaudējumam agri vai vēlu tāpat bija jāpienāk.

"Sagaidījām, ka pretinieku komanda jau no sākuma darbosies aktīvi, bet tāpat ielaidām trīs vārtus pirmajā trešdaļā. Centāmies noķert, taču nepietika laika. Jāizdara secinājumi," pēc zaudējuma teica Hārtlijs. "Nepaļāvāmies uz savu sistēmu, nopelnījām daudz noraidījumu. Pietrūka emocionālās noturības, tādēļ arī pārkāpumi. Ufa spēlēja labāk nekā mēs, un tur arī slēpjas visa problēma. Taču nevienā brīdī nedomāju, ka "Salavat" sērijā uzvarēsim ar 4-0."

Iepriekš Hārtlijs kritiski izteicās par pretinieku līdera Tēmu Hartikainena aso spēka paņēmienu pret omskiešu kapteini Alekseju Jemeļinu, norādot – ja tā turpināsies, kāds no "Avangard" spēlētājiem nonāks ratiņkrēslā. Tomēr KHL pieņēma lēmumu Hartikainenu nediskvalificēt. Hārtlijs to īpaši komentēt nevēlējās: "Mēs tur neko nevaram padarīt, tas ir līgas lēmums."

Tomēr treneris kritizēja sērijas trešās spēles tiesnešus. Noslēdzošajā periodā "Avangard" saņēma noraidījumu par sešiem laukuma spēlētājiem, un Hārtlijs pēcāk iesaistījās diskusijā ar tiesnešiem. "Viņš uz lapiņas bija pierakstījis numuru, kas mums nebija pat uz rezervistu soliņa. Tas mani pārsteidza," teica Hārtlijs.

Pirmdien sāksies Latvijas izlases treniņnometne, un sākumā vadību uzņemsies Artis Ābols.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...