Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Helsinku Jokerit pret Sočiem un Lokomotīve pret Daugaviņa un Skudras Torpedo, uzsāks KHL play-off.

Helsinku Jokerit pret Sočiem un Lokomotīve pret Daugaviņa un Skudras Torpedo, uzsāks KHL play-off.
Kaspars Daugaviņš atzīmē vārtu guvumu
Foto: vk.com/torpedonn

Somijas klubs Helsinku Jokerit šo pēcpusdien uzsāks Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas spēli, viņiem pretī stāsies klubs no Sočiem, kamēr arī šodien izslēgšanas spēli uzsāks, Kaspara Daugaviņa pārstāvētā un Pētera Skudras trenētā Torpedo.

Helsinku Jokerit pēdējās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras un divas zaudējuma sērijas piedzīvojā pret mūsu vietējo klubu no Latvijas, Dinamo Rīga. Ar 5:3 27. Februārī tika pieveikta Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa pārstāvētais Sanpēterbūrgas SKA klubs. Vel pirms SKA spēles, Jokerit ar minimālu rezultātu Arēnā Rīgā uzvarēja pašmāju klubu Dinamo Rīga. Arī iepriekš Jokerit pavadīja spēli ar Rīgu, kurā tomēr ar 2:4 piekāpās, par labu mums. Bullīšos ar 4:5 Jokerit uzvarēja Ufas Salavat Yulaev. Un pēdējā spēlē Helsinku Jokerit kārtējo reizi aizvadīja spēli Arēnā Rīgā , kur ar 1:3 piekāpais Rīgai.
Tikmēr Jokerit pretinieki no Sočiem, divās spēlēs izcīnīja uzvaras un trijās zaudējumus. Soči pēdējā spēlē ar minimālu rezultātu uzvarēja Kristapa Sotnieka un Arta Ābola pārstāvēto Toljati Lada vienību. Bet iepriekš trījā spēlēs Soči piekāpās ar 3:1 Ufas Salavat Yulaev, 1:2 pret Podoļskas Vityaz un 1:3 pret Maskavas CSKA. Bet pirms CSKA spēles Soči ar 2:1 pieveica Jokerit.
Kasapra Daugaviņa pārstāvētā un Pētera Skudras vadītā Torpedo klubs, pēdējās spēlēs izcīnija četras uzvaras un vienu zaudējumu. Zaudējumu Torpedo piedzīvoja pret Kazaņas AkBars, kur ar 5:2 zaudēja pamatlaikā. Pēdējā spēlē Torpedo ar minimālu rezultātu pieveica Vityaz, ar 2:1. Kā arī par 5:3 tika uzvarēta Čerepovecas Severstaļ, iepriekš arī bullīšos ar 4:3 tika uzvarēta Severstaļ vienība. Kamēr ar 4:3 Torpedo uzvarēja Ņeftekhimik.
Kā arī Torpedo pretiniekos stāsties klubs no Jarosļavas, Jarosļavas Lokomotīv. Lokomotīv pēdējās spēlēs izcīnīja četras uzvaras un vienu zaudējumu, ar 2:5 Lokomotīv pēdējā spēlē piekāpās Maskavas CSKA klubam, tikmēr sausā ar 0:2 uzvarēja Maskavas Spartak, un pirms Spartak, Lokomotīv arī sausā pieveica Habārovskas Amur klubu, un trešo sauso spēli pavadot mājās, Lokomotīve izcīnīja pret Kuņļuņ Red Star. Bet knapi uzvarot Severstaļ, Lokomotīv to uzvarēja papildlaikā ar 6:5.