Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zaharkins pamet "Salavat Yulaev" galvenā trenera amatu

Zaharkins pamet "Salavat Yulaev" galvenā trenera amatu
Ufas "Salavat Yulaev" hokejisti
Foto: ХК «Салават Юлаев»

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ufas "Salavat Yulaev", kas no cīņas par Gagarina kausu izstājās jau pirmajā kārtā, pēc abpusējas vienošanās pārtraucis līgumsaistības ar galveno treneri Igoru Zaharkinu.

"Salavat Yulaev" neveiksmīgi aizvadīja regulāro sezonu, kuras izskaņā piedzīvoja deviņus zaudējumus pēc kārtas, noslēdzot to ar 88 punktiem un ierindojoties sestajā pozīcijā Austrumu konferencē. Neveiksmes Ufu turpināja vajāt arī Gagarina kausa izcīņā. Pirmajā kārtā "Salavat Yulaev" pretī stājās divkārtējā trofejas ieguvēja Kazaņas "Ak Bars", kas iekļūšanu nākamajā turnīra fāzē nodrošināja piecu spēļu sērijā (4-1).

Atgādināsim, ka Krievijas medijos vēl pirms KHL regulārā čempionāta noslēguma izskanēja informācija par Ufas kluba vadības nākotnes nodomiem saistībā ar 58 gadus vecā Igora Zaharkina atbrīvošanu no amata un jauna galvenā trenera meklējumiem. Kā viens no potenciālajiem pretendentiem uz "Salavat Yulaev" stūrmaņa krēslu tika minēts latviešu speciālists Artis Ābols, taču komandas ģenerālmenedžeris Leonīds Vaisfelds šo informāciju noliedza.

2015. gada vasarā Ābols, kurš iepriekš septiņas sezonas strādāja ar Rīgas "Dinamo", pievienojās Toljati "Lada" treneru korpusam, kļūstot par Sergeja Svetlova asistentu. 44 gadus vecais latviešu treneris sezonas vidū pārņēma vadības grožus savās rokās un pārliecināja kluba vadību turpināt sadarbību arī nākamajā gadā.

Tomēr nedz iepriekšējā, nedz šajā sezonā "Lada" nespēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm, līdz ar to Ābola turpmākā nākotne ir neskaidra. Pirms nepilna mēneša viņš tika apstiprināts par vienu no Latvijas valstsvienības jaunā galvenā trenera Boba Hārtlija palīgiem.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-03 17:34, pirms 7 gadiem
Prātīgs lēmums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-03 17:42, pirms 7 gadiem
Nu tad Ābols viņa vietā

  -1 [+] [-]

, 2017-03-03 18:18, pirms 7 gadiem
ilgonix rakstīja: Nu tad Ābols viņa vietā
Ko tad Koževņikovs teiks

  +1 [+] [-]

, 2017-03-03 19:29, pirms 7 gadiem
un tajā pat laikā Sējējam pagarina līgumu uz 10 gadiem ...

     [+] [-]

, 2017-03-03 19:35, pirms 7 gadiem
Uz Abolu !

     [+] [-]

, 2017-03-03 22:26, pirms 7 gadiem
par kaut kādu Zaharkinu raksta, bet par mūsējiem ne vārda... varēja jau, piemēram, par Kuldu pavēstīt: A.Kuldas savainojums neesot nopietns, nav... .

  -1 [+] [-]

, 2017-03-03 22:40, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: par kaut kādu Zaharkinu raksta, bet par mūsējiem ne vārda... varēja jau, piemēram, par Kuldu pavēstīt: A.Kuldas savainojums neesot nopietns, nav... .
Kulda 7 vārdus pateicis, TvNet izveidojis veselu rakstu.