Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

KHL debitants "Admiral" šķiras no galvenā trenera

KHL debitants "Admiral" šķiras no galvenā trenera
Hannu Jortika
Foto: www.sovsport.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) debitants Vladivostokas "Admiral" paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar galveno treneri Hannu Jortiku.

KHL komanda Vladivostokas "Admiral" pēc nepilnu trīs mēnešu sadarbības pārtraucis līgumu ar galveno treneri Hannu Jortiku. Oficiālajā paziņojumā tiek vēstīts, ka lēmums pieņemts pēc abpusējas kluba un somu speciālista vienošanās.

"Admiral" šogad aizvada savu KHL debijas sezonu. Pēc 31 spēlēm Vladivostokas vienība ieņem devīto vietu Austrumu konferencē ar 40 punktiem.

Šajos mačos Jortikas vadītā komanda tika pie 10 uzvarām pamatlaikā, vienreiz bija pārāka papildlaikā un divreiz - pēcspēles metienos. No 18 zaudējumiem 14 bijuši pamatlaikā, trīs pēcspēles metienos un viens – papildlaikā.

Šodien paredzētajā "Admiral" spēlē pret Maskavas "Spartak" Vladivostokas vienību vadīs Jortikas asistents Aleksandrs Seļivanovs.

Izmantotie resursi:
ХК Адмирал
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...


, 2013-12-02 11:59, pirms 10 gadiem
Oho tad jau busu trapijis ar tokiku veiksmigi. Spartak aiziet
, 2013-12-02 12:04, pirms 10 gadiem
Malači!
, 2013-12-02 12:11, pirms 10 gadiem
Drīz būs Ābola kārta
, 2013-12-02 13:01, pirms 10 gadiem
chemist_dk rakstīja: Drīz būs Ābola kārta
Kas tas par mulkibam, Abolu atlaidis tikai tad, ja netiks play off, sobrid teiksu ka ir, Dinamo ir palecies augstak par pakalu, bet lidz regulara cempionata izskanai varetu nokristies lidz 7/8 vieta, kas butu nepatikami pec tik laba sakuma, bet atbilstosa vieta.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.