Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Daugaviņam vārti, Magņitka atlaiž treneri pēc zaudējuma Ābola "Lada"

Daugaviņam vārti, Magņitka atlaiž treneri pēc zaudējuma Ābola "Lada"
"Lada" galvenais treneris Artis Ābols
Foto: www.hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas turnīrā pirmo pamatlaika neveiksmi piedzīvojusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā komanda, tikmēr par pārsteigumu parūpējušies Artis Ābols un Viktors Ignatjevs.

Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā Toljati ''Lada'' parūpējusies par pārsteigumu un viesos ar rezultātu 3:1 pieveikusi Magņitogorskas ''Metallurg''. Pēc spēles zaudētāju komanda savā mājaslapā ziņo, ka no galvenā trenera amata atbrīvots Iļja Vorobjovs. ''Lada'' sastāvā nebija savainotā Latvijas aizsarga Kristapa Sotnieka.

Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' viesos neatrada iespējas pret Jaroslavļas ''Lokomotiv'' un piedzīvoja visai bezcerīgu sakāvi ar 1:4. Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš spēles astotajā minūtē ar precīzu metienu izvirzīja ''Torpedo'' vadībā, bet turpinājumā viesi ielaida četras bezatbildes ripas. Daugaviņš uz ledus pavadīja 18:42 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja tikai divos no desmit iemetieniem un veica vienu spēka paņēmienu.

Tikmēr pirmo zaudējumu regulārajā sezonās spēles pamatlaikā piedzīvojusi Sanktpēterburgas SKA. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā komanda pēc smagas uzvaras pret Rīgas ''Dinamo'' aizvadīja vāju spēli pret Maskavas ''Spartak'' un zaudēja ar 1:3.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2017-11-02 21:26, pirms 6 gadiem
Lada uzvar.
, 2017-11-03 04:48, pirms 6 gadiem
Interesanti vai tiešām RD tā nomocīja Znaroka komandu, vai SKA tomēr nelielā bedrē!
, 2017-11-03 08:25, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Interesanti vai tiešām RD tā nomocīja Znaroka komandu, vai SKA tomēr nelielā bedrē!
SKA ir lielā bedrē,jo mocījās jau ar RD.
, 2017-11-03 10:07, pirms 6 gadiem
Ābols Ladu būs uzvedis uz pareizā ceļa.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.