Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jaunais vārtsargs atvaira 36 metienus, jauniešu pilnajai SKA otrā uzvara pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jaunais vārtsargs atvaira 36 metienus, jauniešu pilnajai SKA otrā uzvara pēc kārtas
Foto: hcamur.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pie otrā panākuma pēc kārtas tikusi Covid-19 pandēmijas novājinātā Sanktpēterburgas SKA, kas tālajā izbraukumā ar 3:1 pārspēja pastarīti Habarovskas "Amur", sagādājot tai desmito neveiksmi 12 mačos.

Stabilus pamatus uzvarai SKA hokejisti ielika pirmā perioda izskaņā un otrās trešdaļas sākumā, kad septiņu minūšu tīrā spēles laika nogrieznī armijnieki iemeta trīs bezatbildes vārtus - 3:0. Jāatzīmē, ka SKA pirmās ripas autors bija 17 gadus vecais Ņikita Čibrikovs. Nokļūstot iedzinējos ar trīs vārtu deficītu, "Amur" vārtos čeha Mareka Langhamera vietā stājās Jevgeņijs Aļikins.

Noslēdzošajā trešdaļā "Amur" ilggadējam uzbrucējam Tomāšam Zohornam izdevās atpalicību uz rezultāta tablo sadeldēt līdz 1:3, tomēr neko vairāk paveikt mājinieki nespēja. SKA komanda par to lielā mērā var pateikties 22 gadus vecajam vārtsargam Mihailam Berdinam, kurš atvairīja 36 pretinieku metienus.

SKA ar 12 spēlēs sakrātiem 18 punktiem Rietumu konferences kopvērtējumā apsteidza Minskas "Dinamo", pakāpjoties uz otro pozīciju, kamēr "Amur" ar tikpat cīņās nopelnītiem pieciem punktiem Austrumos joprojām ir priekšpēdējā 11. vietā. SKA izbraukumu noslēgs 4. oktobrī ar spēli Nursultanā pret vietējo "Barys".

Ar 11 punktiem 13 spēlēs uz septīto vietu Austrumu konferencē pakāpusies Novosibirskas "Sibir", kas apsteidza Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko šodien savā laukumā pārspēja ar 4:2. Uzvarētājiem ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Daniils Romancevs un Jevgeņijs Česaļins.

Visbeidzot trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Austrumu vicelīdere (18 punkti) Jekaterinburgas "Avtomobilist", izbraukumā ar 3:2 apspēlējot četras pozīcijas zemāk (14 punkti) esošo Magņitogorskas "Metallurg".

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-10-02 18:04, pirms 4 gadiem
Dinamo ar labāko sastāvu neko pret Amur nespēja.