Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukarts: "Ar mani rēķinājās, ka palīdzēšu ar punktu gūšanu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bukarts: "Ar mani rēķinājās, ka palīdzēšu ar punktu gūšanu"
Roberts Bukarts. Foto: severstalclub.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čerepovecas "Severstal" latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts vakar aizvadīja savu trešo maču jaunajā sezonā un nopelnīja rezultatīvu piespēli, pārspējot Helsinku "Jokerit" mūsu vārtsargu Jāni Kalniņu (2:1), savukārt mača turpinājumā somi iemeta četras ripas - 2:5. Bukarts saprot, ka komanda no leģionāra gaida rezultativitātes punktus.

Pirmais punkts "Severstal" rindās dos pārliecību turpmākajās spēlēs? "Protams, es saprotu, ka esmu leģionārs un uzbrucējs. Ar mani rēķinājās, ka palīdzēšu ar punktu gūšanu. Centīšos turpināt tādā pašā garā," saka Roberts Bukarts, kurš šajā mačā izpildīja piecus metienus pa Jāņa Kalniņa sargātajiem vārtiem.

Somijas klubs iemeta četras ripas pēc kārtas (tostarp trīs pēdējā trešdaļā, metot pa vārtiem vien septiņas reizes), tādējādi Krievijas vienība zaudēja ar 2:5. "Nesanāca uzvarēt. "Jokerit" - top klubs, top organizācija, top sastāvs. Izvirzījāmies vadībā ar 2:1, un bija vēl labi momenti," atzīst latvietis. "Priekšā ir apmēram 50 spēles, tā kā nav laika pārdzīvot, vienkārši jāņem līdzi pozitīvais un jāvirzās tālāk."

No čerepoveciešu desmit cīņām Bukarts piedalījies tikai trijās - 5. un 17. septembrī, kā arī 1. oktobrī.

Bukarta (#71) rezultatīvā piespēle no aizvārtes (video skat. 2:21-3:00)

Izmantotie resursi:
HC Severstal

     [+] [-]

, 2020-10-03 09:27, pirms 4 gadiem
Ir lielas aizdomas,ka Bukarts konkurenci neizturēs.