Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL septembra labākie - Murigins, Robinsons, Mozjakins

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL septembra labākie - Murigins, Robinsons, Mozjakins
Aleksejs Murigins
Foto: hclokomotiv.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) noteikusi labākos spēlētājus sezonas septembrī. Šajā nogrieznī atzinību izpelnījās krievu vārtsargs Aleksejs Murigins, kanādiešu aizsargs Mets Robinsons un krievu uzbrucējs Sergejs Mozjakins.

Septembra labākais vārtsargs ir Jaroslavļas "Lokomotiv" dalībnieks Aleksejs Murigins (28). No piecām spēlēm četrās (!) šis vārtsargs savu cietoksni nosargāja neieņemtu. Murigina sausā sērija ilgst jau 266 minūtes un 108 sekundes. Šobrīd viņš ir līgas līderis atvairītajos metienos (97.2%) un vārtu drošībā (ielaidis tikai 0.58 ripas vidēji spēlē).

Aizsardzības līnijā par mēneša labāko atzīts Maskavas "Dynamo" aizsargs Mets Robinsons (29). Vienpadsmit spēlēs viņš sakrāja 11 (6+5) rezultativitātes punktus un nopelnīja lietderības koeficientu +6. Šosezon viņš izvirzījies kā līgas rezultatīvākais aizsargs.

Aizvadītā mēneša labākais uzbrucējs ir Magņitogorskas "Metallurg" spēlētājs Sergejs Mozjakins (34). Vienpadsmit spēlēs viņš sakrāja 16 (9+7) rezultativitātes punktus. Līgas bombardieru sarakstā viņš ieņem otro pozīciju.

Par mēneša labāko jauno spēlētāju pasludināts Novokuzņeckas "Metallurg" aizsargs Romāns Manuhovs (21). Trīspadsmit spēlēs viņš izpildīja 5 rezultatīvas piespēles un nopelnīja lietderības koeficientu +4.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2015-10-02 13:29, pirms 9 gadiem
Tas ir dikti nožēlojami, ka tie jaunie krievu talanti kapājas tajā Kuzņā. Lielāku talanta izčakarēšanu uz sitienu ir grūti iedomāties.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-02 14:13, pirms 9 gadiem
Lembja labaa ola rakstīja: A kur ta Ģjinamofci? Kepkas te tā spiedza par Indraši, ka baigais monstrs
Es tik nesaprotu, ko Tu visu laiku lasi rakstus par DR un komentē, kaut šī komanda Tev riebjas? Man basītī VEF nav nekādi favorīti, bet tāpēc es stulbi viņus nenolieku, lai jau cīnās zēni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-02 22:01, pirms 9 gadiem
Lembja labaa ola rakstīja: Tapēc ka tos "rakstus" par Ģjinamku un kolhozu SC redakcija man regulāri bāž acīs, rakstot vismaz 5x dienā un liekot pie galvenajām ziņām.

Un kāds te sakars ar VEF? Ir taču vēl kaudze ar LBL komandām kā arī Ventograda
Es VEF'u kā piemēru pateicu.
Nu tad tos rakstus arī laid garām un netērē savu laiku lasot.