Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Mitinens: "Parādījām, ka nebūsim tie, no kuriem viegli varēs paņemt punktus"

Mitinens: "Parādījām, ka nebūsim tie, no kuriem viegli varēs paņemt punktus"
Matiass Mitinens
Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Matiass Mitinens pēc piedzīvotā zaudējuma pret Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' atzīmēja, ka sezonas turpinājumā komandai būtiski jāuzlabo spēle skaitliskajā vairākumā.

''Iesākām maču ļoti labi. Spēcīgs komanda ar augsta līmeņa spēlētājiem. Neskatoties uz to, ka bijām iedzinējos ar 0:2, pratām atspēlēties. Tas pasaka daudz par mūsu komandu. Atstājam šo spēli pagātnē un dodamies tālāk. Mēs varam labāk,'' tā pēc spēles izteicās Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Matiass Mitinens.

Mitinens vārtus guva otrajā periodā. ''Lauris ļoti labi un spēcīgi uzmeta pa vārtiem, bija pirmais pie ripas un nekavējoties to raidīju vārtos. Pēc gūtajiem vārtiem ieguvām pārsvaru laukumā, žēl, ka neguvām ātri trešos vārtus,'' par gūtajiem vārtiem stāsta Mitinens.

Uzbrucējs izcēla vairākuma un mazākuma nozīmīgumu spēlēs. "Jā, viņiem ir teicami vairākuma izspēlētāji. Ļoti meistarīgi hokejisti. Mums vēl jāuzlabo sava spēle vairākumā. Tas izšķir spēļu rezultātus. Savas iespējas ir jāizmanto."

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs otrdien, kad Magņitogorskā spēkosies ar "Metallurg" vienību. ""Metallurg'' ir laba komanda. Spēle nebūs viegla, bet jau šodien parādījām, ka nebūsim tie, no kuriem varēs viegli paņemt punktus. Cīnīsimies līdz pēdējam. No šodienas mača ir vairākas pozitīvas lietas, ko varam paņemt. Ar tādu jaudu arī jāsāk spēle parīt un rezultāts nekur nepazudīs."

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2018-09-02 18:48, pirms 6 gadiem
Parādījām, ka nebūs viegli no mums paņemt punktus!!! Re, ko Starkovam vajadzēja teikt pēc spēles pret Gibraltāru!

Tādi varoņi!!! Urrā, parādījām, ka nebūs viegli, zaudējām tikai ar 4:2!!! Tiešām, rezultāts nekur nepazudīs!!! 0 punkti, tos Mitinenam un viņa komandai neviens nespēs atņemt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-09-02 19:08, pirms 6 gadiem
Kur tik daudz to stulbeņu kas te komentē? Neko sakarīgu alkoholiķi nevar uzrakstīt?
, 2018-09-02 19:11, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Parādījām, ka nebūs viegli no mums paņemt punktus!!! Re, ko Starkovam vajadzēja teikt pēc spēles pret Gibraltāru!

Tādi varoņi!!! Urrā, parādījām, ka nebūs viegli, zaudējām tikai ar 4:2!!! Tiešām, rezultāts nekur nepazudīs!!! 0 punkti, tos Mitinenam un viņa komandai neviens nespēs atņemt!
Netiesā tik bargi. Hokejistiem kaut kas ir jāsaka un tās standarta frāzes ,kas saistās ar ūdens liešanu viņi sacīja,saka un teiks. Neko būtisku tādās intervijās parasti neuzzinam.
Arvienvārdsakot: jāspēlē sava spēle un tad jau arī vinnēsim.Jāuzlabo aizsardzība.Jāspelē labāk vairākumā utt.
, 2018-09-02 20:01, pirms 6 gadiem
Parādīsiet tad, kad uzvarēsiet, tagad jums parādīja.
, 2018-09-02 20:25, pirms 6 gadiem
striker rakstīja: Netiesā tik bargi. Hokejistiem kaut kas ir jāsaka un tās standarta frāzes ,kas saistās ar ūdens liešanu viņi sacīja,saka un teiks. Neko būtisku tādās intervijās parasti neuzzinam.
Arvienvārdsakot: jāspēlē sava spēle un tad jau arī vinnēsim.Jāuzlabo aizsardzība.Jāspelē labāk vairākumā utt.
Tiesi ta tas ari ir. Te dazi "gudrinieki" laikam nesaprot elementaras lietas - vins ( saja gadijuma Mitinens) ir profesionals hokejists ar visu no ta izrietoso. Vins tacu neteiks - zini, mes nemakam spelet, mes speciali zaudejam vai kaut ka tamlidzigi. Kaut ari iekseji varbut saprot - vismaz sodien pretinieks bija meistarigaks un lidz ar to ari labaks.
, 2018-09-02 20:30, pirms 6 gadiem
Kad mūsējiem pēdējo x gāja spēle vairākumā?Ja nekļūdos Ozo laikos!
, 2018-09-02 20:30, pirms 6 gadiem
Viss ok, 0-4 sākumā un tribīnēs turpinās svilpot vējš. Pat SKA un ACSK ielika Šveicē
, 2018-09-02 20:32, pirms 6 gadiem
otava rakstīja: Kad mūsējiem pēdējo x gāja spēle vairākumā?Ja nekļūdos Ozo laikos!
Jup, [laikam] 14 zāģi rindā perfekti apliecina, ka tur vairākums gāja uz urrā
, 2018-09-02 20:34, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Jup, [laikam] 14 zāģi rindā perfekti apliecina, ka tur vairākums gāja uz urrā
Cilveks, iespejams, bija domajis laikus, kad Ozo vel bija speletajs nevis treneris.
, 2018-09-02 20:36, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Cilveks, iespejams, bija domajis laikus, kad Ozo vel bija speletajs nevis treneris.
Ops, nepadomāju. My mistake
, 2018-09-02 20:58, pirms 6 gadiem
Pēdējās minūtes bija labas!
Varbūt der padomāt spēlēt bez vārtsarga?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-09-02 21:08, pirms 6 gadiem
otava rakstīja: Kad mūsējiem pēdējo x gāja spēle vairākumā?Ja nekļūdos Ozo laikos!
Nu vispār jau vairākuma realizācija šodien bija OK, jo, ja nemaldos, bija 2 vairākumi un 1 vārti(2. trešdaļu sākām vairākumā, bet pēc 2 sekundēm jau dabuja Džera 2īti)... Vairāk varētu pārmest to, kāpēc tik maz vairākumu! Pietrūka agresivitātes... Kamēr spēlējām ar ripu un agresīvi forchekā gāja, tikmēr bija spēles pārsvars, bet tiklīdz sāka spēlēt no 2. numura tā auzas, kā parasti... Nu un aizsargu neizlēmīgā darbība ar ripu savā zonā - tā patiesībā arī noveda pie zāģa, jo gan 3. vārti radās no ripas zaudējuma aiz saviem vārtiem, gan arī vilcieniņā uzreiz Šuļeņins pakāsa ripu aiz saviem vārtiem, kas noveda pie noraidījuma...
, 2018-09-02 21:23, pirms 6 gadiem
Var zaudeet liidziigi ikvienam, bet 0 punktu kabataa. Ceriibas piepildaas nevis ar vaardiem, bet ar darbiem. Ko tu muldi, tas nevienam neinteresee.
, 2018-09-02 21:30, pirms 6 gadiem
Viegli tiešām nebūs, būs jākapj uz ledus un jāsemet golus tai mitinenu varzai.
, 2018-09-02 21:38, pirms 6 gadiem
Viss jau būtOK, ja tā teiktu pēc spēles pret CSKA, ASK, AK BARS...
Bet priecāties, ka pastarīšiem pret mums ir grūti gājis...
Mja... mūs jau sagatavo kārtējai izgāztai sezonai...
, 2018-09-02 21:54, pirms 6 gadiem
Gatis rakstīja: Viss jau būtOK, ja tā teiktu pēc spēles pret CSKA, ASK, AK BARS...
Bet priecāties, ka pastarīšiem pret mums ir grūti gājis...
Mja... mūs jau sagatavo kārtējai izgāztai sezonai...
Redzu, ka ipasi neseko KHL un nezini komandu speku samerus. Ja tu tiesam doma, ka Automobilist ir baigie svakuli vai ka tu saki - pastarisi, tu loti butiski kludies! Tavai zinasanai si komanda pamatoti tiek uzskatita par Austrumu vienu no favoritiem. Un uz vinu fona mes sodien nemaz tik slikti neizskatijamies. Iemeslus, kapec zaudejam, es reiz jau uzskaitiju - pieklibo momentu realizacija, vairaki nevajadzigi noraidijumi un pavaja spele sava aizsardzibas zona.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.