Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš gūst "Torpedo" pirmos vārtus pārbaudes turnīrā un svin uzvaru

Daugaviņš gūst "Torpedo" pirmos vārtus pārbaudes turnīrā un svin uzvaru
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Gatavojoties desmitajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, otro pārbaudes spēli šodien aizvadīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas pieveica Kazaņas "Ak Bars" ar 3:1. Pirmos vārtus sezonā guva Kaspars Daugaviņš.

"Torpedo" piedalās Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausā. Vakar Pētera Skudras trenētā komanda piedzīvoja "sauso" zaudējumu pret Ufas "Salavat Yulaev" ar 0:3. Mačs pret "Ak Bars" tika uzsākts veiksmīgāk – jau trešās minūtes izskaņā Sergejs Kosticins ar piespēli atrada Kasparu Daugaviņu vārtu priekšā. Uzbrucējs saņēma ripu, apgriezās un apspēlēja vārtsargu – 1:0. Pēc sešām minūtēm Žiga Jegličs dubultoja mājinieku pārsvaru – 2:0. Pavisam drīz Aleksandrs Svitovs atspēlēja vienus vārtus – 2:1.

Otrā perioda beigās rezultāts kļuva 3:1 – precīzs bija Danils Verjajevs, un spēle tā arī noslēdzās. Citā turnīra mačā Jekaterinburgas "Avtomobilist" pieveica no KHL izslēgto Novokuzņeckas "Metallurg" ar 3:1.

Helsinku "Jokerit" izmēģināja spēkus pret Novosibirskas "Sibir", izcīnot uzvaru ar 1:0, Jaroslavļas "Lokomotiv" svinēja uzvaru par Habarovskas "Amur" ar 3:1, savukārt Bratislavas "Slovan" piedzīvoja zaudējumu pret Čehijas Ekstralīgas komandu "Zlin" ar 4:6. Roberts Bukarts spēlei netika pieteikts, bet no Rīgas "Dinamo" nesen atskaitītais aizsargs Ralfs Freibergs maču aizvadīja otrajā aizsargu pārī un ar rezultativitāti neatzīmējās.

Izmantotie avoti:
Хоккей России и мира: новости онлайн, фото,...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-02 22:05, pirms 7 gadiem
Teicami! Jācer, ka maisam gals vaļā!

  +1 [+] [-]

, 2017-08-03 12:37, pirms 7 gadiem
Neticami, ka arēnā vēl nav nofenderēti vārti. Prozit!