Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zagrapans paliek Popradas klubā, Rīgas "Dinamo" variants zaudē aktualitāti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Zagrapans paliek Popradas klubā, Rīgas "Dinamo" variants zaudē aktualitāti
Mareks Zagrapans. Foto: hkpoprad.sk

Slovākijas uzbrucējs Mareks Zagrapans pagarinājis līgumu ar vietējo hokeja klubu "Poprad". Tādējādi spekulācijas par viņa iespējamo pārcelšanos uz citu klubu zaudē aktualitāti, kaut gan konkrēta piedāvājuma gadījumā viņam piešķirtas tiesības doties spēlēt uz Kontinentālo hokeja līgu (KHL).

Kā jau ziņots, maija beigās tika publiskota informācija par Zagrapana iespējamo pārcelšanos uz Rīgas "Dinamo".

"Nolēmu palikt Popradā, jo šeit jūtos ļoti labi. Sākām sarunas par jaunu līgumu jau pirms pagājušās sezonas beigām, bet tobrīd vēl nevienojāmies. Tagad bez jebkādām problēmām esam vienojušies par turpmāko sadarbību," šodien atklāj Mareks Zagropans. "Visvairāk vēlos, lai mēs varētu atgriezties normālā sacensību dzīvē un pilnā Popradas arēnā, veselīgi un bez ierobežojumiem."

Popradas kluba vadītājs Ļudovīts Jurinji: "Priecājos, ka mēs vienojāmies, jo viņš ir spēlētājs ar izcilām īpašībām un ieguvums komandai. Visu karantīnas laiku kontaktējāmies. Mareks mūs informēja par citu klubu interesēšanos, ar viņu sazinājās arī no KHL. Tagad starp mums ir vienošanās - ja viņam uz galda būtu piedāvājums un gribētu to izmēģināt, tad varētu doties uz KHL, bet ar nosacījumu: ja tur neizdotos, tad viņš atgrieztos Popradā. Pēc pēdējām diskusijām izskatās, ka viņš paliks Popradā."

Izmantotie resursi:
TASR / pravda.sk
hkpoprad.sk

     [+] [-]

, 2020-06-03 15:34, pirms 4 gadiem
Jevpalovu varētu paņemt viņa vietā. Nebūtu slikts variants.

     [+] [-]

, 2020-06-03 16:08, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Jevpalovu varētu paņemt viņa vietā. Nebūtu slikts variants.
kāpēc tāds naids pret Jevpalovu?

     [+] [-]

, 2020-06-03 16:30, pirms 4 gadiem
Nekāds zaudējums jau nav. Parasts slovāku līgas čalis, un, kā pierādījies, tad no tās līgas nekad neviens nav baigi labi khl spēlējis. Bet nu Dinamo ar šito vilkšanu garumā beigās salasīs nevienam nevajadzīgos un atkal sitīsies pa pēdējām vietām. Kā jau 6 gadus...

     [+] [-]

, 2020-06-03 21:54, pirms 4 gadiem
Kad beidzot sāks rakstīt par abonementu iegādi?