Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Lipmans: "Rīgas "Dinamo" nav realizējusi savu sākotnējo mērķi"

Lipmans: "Rīgas "Dinamo" nav realizējusi savu sākotnējo mērķi"
Kirovs Lipmans
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Bijušais Latvijas Hokeja federācijas vadītājs Kirovs Lipmans krievu medijam „RIA Novosti” norādījis, ka Rīgas „Dinamo” pēdējos gados Kontinentālajā hokeja līgā spēlē ļoti vāji, turklāt nav izdevies arī izpildīt mērķi, kurš tika virzīts kluba dibināšanas laikā, proti, kļūt par klubu, kas sagatavo spēlētājus Latvijas izlasei.

„Pēdējos gados Rīgas „Dinamo” KHL spēlē ļoti slikti,” izteicās Kirovs Lipmans. „Turklāt būtībā arī pati sākotnējā šī kluba ideja tā arī nav piepildījusies. Es taču aktīvi piedalījos kluba dibināšanā. Kad uzzināju, ka tiek veidota Kontinentālā hokeja līga, zvanīju līgas pirmajam prezidentam Aleksandram Medvedevam, un viņš teica, lai atbraucu un tad arī izrunāsim jautājumu. Bet viss praksē izrādījās ne tā, kā būtu bijis vajadzīgs.”

„Protams, neviena mana prasība beigās tā arī netika izpildīta,” atminējās Lipmans. „Gribēju, ka lai gan „Dinamo” komandā, gan izlasē ir viens un tas pats treneris, tad visiem būtu daudz vienkāršāk. Taču tas neizdevās. Un tagad pasaules čempionātā hokejā Latvijas izlasē bija tikai astoņi hokejisti no Rīgas „Dinamo” kluba, kas tika radīts tāpēc, lai sagatavotu izlases līmeņa spēlētājus. Tā ka sākotnējā iecere nav nostrādājusi, kaut gan jāsaka, ka tas ir labi, ka komanda spēlē KHL.”

Rīgas „Dinamo” tika dibināta 2008. gadā un aizvadījusi KHL desmit sezonas. Pēdējās četrās nav izdevies iekļūt izslēgšanas spēlēs, turklāt gadu no gada krities arī iegūto punktu skaits, aizvadīto sezonu pabeidzot ar 50 punktiem 56 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/hockey/201806...


, 2018-06-02 18:53, pirms 6 gadiem
Tak būtu uztaisjis Grindex komandu Latvijas čempionātā un realizējis savas ieceres nevis tukši vārijies...
, 2018-06-02 18:56, pirms 6 gadiem
8!!! spēlētāji Dinamo ir “tikai” ? Lipmans laikam nav atmetis zāles pīpēšanu 😀
Būtu tikai lieliski, ka visi atrastu komandas ārpus “Dinamo”.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-02 19:26, pirms 6 gadiem
parvisu rakstīja: 8!!! spēlētāji Dinamo ir “tikai” ? Lipmans laikam nav atmetis zāles pīpēšanu 😀
Būtu tikai lieliski, ka visi atrastu komandas ārpus “Dinamo”.
Pirmkārt, 9! Bet nu, ja jau gribas būt super ūber, piemēram, Indraši varam neskaitīt, bet no otras puses, saskaitām visus, kas kaut spēli uzrāvuši un būs jau visi 20!
Cerams, ka apjēdz, kāds bija reālais iemesls tik lielai RD spēlētāju pārstāvniecībai! Kulda Zīli būtu izstūmis no sastāva. Girgensons un Daugaviņš vēl 2 RD nespējniekus! Tā kā, reāli skatoties uz lietām, ja RD tika dibināts kā pamats izlasei... minimums 10 būtu izlasē tad jāspēlē, ne tā?!
, 2018-06-02 19:30, pirms 6 gadiem
Abraga saimnieks zin, ko saka!
, 2018-06-02 19:30, pirms 6 gadiem
Tas Lipmans nemāk neko! Nolanu paņēma pie stūres Lv izlasē, woow. Koziols ar Kalvīti daudz labāku par Nolanu atrada, āksts tāds.
, 2018-06-02 19:36, pirms 6 gadiem
Rīgas Dinamo ir Privāts Profesionals klubs, tam ir jāuzrāda labi rezultati, japiesaista skatītāji un sponsori; bet par Izlasi pilnīgi vienalga!
, 2018-06-02 19:39, pirms 6 gadiem
atminējās Lipmans. „Gribēju, ka lai gan „Dinamo” komandā, gan izlasē ir viens un tas pats treneris (C)
-------------------------------------------
Cik tas ir vienkārši - var redzēt no Baltkrievijas un Kazahstānas!
, 2018-06-02 19:50, pirms 6 gadiem
Patinot filmu atpakal par 10 gadiem patiesam ta ari bija - sagatavot izlasei speletajus, tur Kirovam taisniba. Bet 10 gadi, tas tomer ir ilgs laiks, nekas jau nestav uz vietas un viss saja pasaule ir relativs. Bet vai tad Kirovs pats ar sevi nenonak pretrunas? Pirms paris gadiem apgalvoja, ka RD Latvijas hokejam dod loti daudz. Kas attiecas uz vienu un to pasu treneri RD un izlasei, manuprat koks ar diviem galiem. No vienas puses butu ok, no otras, ka rada pieredze, nekas slikts jau nav noticis. Kadel tad Kirov, pirms 10 gadiem uz RD nevirziji toreizejo izlases treneri Znaroku? Bet varbut ari labi, ka nevirziji, jo mes visi labi zinam, ko Znaroks ka treneris so 10 gadu laika sasniedza.
, 2018-06-02 20:02, pirms 6 gadiem
Nevis "tikai", bet paldies Dievam, Kirov, ka bija tikai 8 TRTD spēlētāji! Tapēc arī izlase nospēlēja kā viens mehānisms, bez tās "luzerisma piegaršas", kas jau n-to gadu pavada TRTD kā sugu! Bobs jau nav stulbs un redz, ka no tā uzpūstā lūzerkluba jēgas nav nekādas un ka tur arī nav īsti daudz to kadru, kas atbilstu izlases līmenim, kurus tā saucamai "izlases bāzes komandai" it kā būtu jāsagatavo izlasei.
, 2018-06-02 20:24, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: Tak būtu uztaisjis Grindex komandu Latvijas čempionātā un realizējis savas ieceres nevis tukši vārijies...
Tu nu gan naivs, it kā Kiram interesētu hoķis.. Par to naudu viņš labāk nopērk kādus bruļikus savai princesei.
, 2018-06-02 20:36, pirms 6 gadiem
Dinamo ir piegatavojuši materiāli frančiem, poļem un kam tur vēl. Sev viņi ņem jau gatavus spēlētājus.
, 2018-06-02 21:30, pirms 6 gadiem
Vēl jau var uzdot relatīvu jautājumu, kas ir gatavot izlasei? Jo caur Dinamo pieaugušo hokejā ienāca/nostiprinājās arī vairāki izlases līderi, kas vairs nav RD produkti - Bukarts, Džeriņš, Cibuļskis, Sotnieks. Ja gatavotr izlasei ir par attiecīgo sezonu, tad var teikt tikai 8, bet ja gatavot ir no juniora vai jaunā perspektīvā, izveidot lietaskoku - nu tad to darbu Dinamo nemaz tik slikti nedara.
, 2018-06-02 22:12, pirms 6 gadiem
Negaidīts pavērsiens - vecs suns koz saimnieka rokā! Dazas spēles PČ skatījos ar krievu komentētājiem, kur vismaz pāris reizes spēlē tika pieminēts, ka Latvijas izlase ir būtībā RD... Tiesām? 8 no 23 tiesām ir visi 23?! ...Bet Kirovs tomēr ir dzokeris un nekad nezini kurā brīdī ieslēgsies fāze😁 tikai soreiz tas aizgāja atpakal virzienā un pa smuko vēl medijos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-03 08:38, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка
, 2018-06-03 09:14, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Vēl jau var uzdot relatīvu jautājumu, kas ir gatavot izlasei? Jo caur Dinamo pieaugušo hokejā ienāca/nostiprinājās arī vairāki izlases līderi, kas vairs nav RD produkti - Bukarts, Džeriņš, Cibuļskis, Sotnieks. Ja gatavotr izlasei ir par attiecīgo sezonu, tad var teikt tikai 8, bet ja gatavot ir no juniora vai jaunā perspektīvā, izveidot lietaskoku - nu tad to darbu Dinamo nemaz tik slikti nedara.
Dzeriñs sevi tomēr vairāk sagatavoja ziemelamerikas junioru līgās un Bukarts nonāca RD drīzāk negadījuma pēc, tāpēc RD ar"izlases līderu" audzināsanu sakars ir mazs.
, 2018-06-03 13:03, pirms 6 gadiem
henrijz rakstīja: Dzeriñs sevi tomēr vairāk sagatavoja ziemelamerikas junioru līgās un Bukarts nonāca RD drīzāk negadījuma pēc, tāpēc RD ar"izlases līderu" audzināsanu sakars ir mazs.
RUna bija par to no kā ienāk pieaugušo hokejā - gan Džera, gan Bukijs pamatā tur ienāca no RD un Juniora -Džeram starp junioriem un RD/Junoru, citu klubu nav, Bukijam, vēl KS ir 1,5 sezona. Un jāatcerās to, ka abūs, būtībā līdz katra pēdejam gadam RD saukāja par mūžīgi perspektīvajiem, atlaižamajiem utt.
, 2018-06-03 13:56, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Vēl jau var uzdot relatīvu jautājumu, kas ir gatavot izlasei? Jo caur Dinamo pieaugušo hokejā ienāca/nostiprinājās arī vairāki izlases līderi, kas vairs nav RD produkti - Bukarts, Džeriņš, Cibuļskis, Sotnieks. Ja gatavotr izlasei ir par attiecīgo sezonu, tad var teikt tikai 8, bet ja gatavot ir no juniora vai jaunā perspektīvā, izveidot lietaskoku - nu tad to darbu Dinamo nemaz tik slikti nedara.
Sotnieks un Cibuļskis? Ko tu te gvelz? Sotniekam pirms RD ap 40 spēlēm BAČ un vairākas zezonas Rīga2000 LAČ. Cibuļskim sezona Austrijā un vairākas LAČ. tad jau Miķeli un Dārzu ar varēji pieminēt kā RD "izaudzinātos".
, 2018-06-03 18:45, pirms 6 gadiem
kira duļķo
, 2018-06-04 09:39, pirms 6 gadiem
arch122 rakstīja: Sotnieks un Cibuļskis? Ko tu te gvelz? Sotniekam pirms RD ap 40 spēlēm BAČ un vairākas zezonas Rīga2000 LAČ. Cibuļskim sezona Austrijā un vairākas LAČ. tad jau Miķeli un Dārzu ar varēji pieminēt kā RD "izaudzinātos".
Nu paga, jā viņi nav RD audzinātie, bet caur RD viņiem pavērās iespējas augstāka līmeņa klubos spēlēt. Drīzāk RD ir nokalpojis kā atspēriens, lai tiktu labākos klubos
, 2018-06-04 12:48, pirms 6 gadiem
Nagzzz rakstīja: Nu paga, jā viņi nav RD audzinātie, bet caur RD viņiem pavērās iespējas augstāka līmeņa klubos spēlēt. Drīzāk RD ir nokalpojis kā atspēriens, lai tiktu labākos klubos
Sotnieks jau 18 gados spēlēja BAČ 4 gadus pirms KHL izveides. Te dažš runā par kkādu pāriešanu no junoriem uz pieaugušajiem. Un līmeņrādi vari iebāzt sev vienā vietā. LAČ pirms RD izveides bija pietiekoši labs čempis kur jaunajiem spēlēt. BAČ vēl joprojām ir.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.