Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" un "Spartak" varētu apmainīties uzbrucējiem – pie Hārtlija pārceltos Hohlačovs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" un "Spartak" varētu apmainīties uzbrucējiem – pie Hārtlija pārceltos Hohlačovs
Aleksandrs Hohlačovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubi Omskas "Avangard" un Maskavas "Spartak" apspriež maiņas darījumu, kura rezultātā komandas mainītu uzbrucēji Sergejs Širokovs un Aleksandrs Hohlačovs.

34 gadus vecais Sergejs Širokovs pavadījis Omskas "Avangard" rindās pēdējās divas sezonas, taču viņš komandu pārstāvējis arī iepriekš. Ja pirms gada viņš 61 spēlē tika pie 41 punkta, tad šajā sezonā traumu dēļ izdevās aizvadīt tikai 39 spēles, kurās tika iekrāti 22 punkti. Širokovs ir olimpiskā zelta ieguvējs, divas reizes kronēts par pasaules čempionu un kopā ar Sanktpēterburgas SKA izcīnījis Gagarina kausu.

26 gadus vecais Aleksandrs Hohlačovs Maskavas "Spartak" pārstāvējis pēdējās trīs sezonas. Šajā sezonā viņš 56 spēlēs ieguva 32 punktus, būdams piektais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Kaspars Daugaviņš tika pie 40 punktiem, Mārtiņam Karsumam bija 22. Abi latvieši vairs nepārstāvēs "Spartak". Savukārt iepriekšējās sezonās Hohlačovs bija Maskavas komandas rezultatīvākais spēlētājs, sakrājot attiecīgi 37 un 50 punktus.

Kā vēsta laikraksts Sport-Express, iespējamība, ka darījums patiešām notiks, tiek vērtēta kā visnotaļ augsta. Pārejai vajadzētu notikt jau tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...