Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL komentē "Admiral" situāciju: "Lūdzam citus nepieņemt sasteigtus lēmumus"

Rolands Eliņš

KHL komentē "Admiral" situāciju: "Lūdzam citus nepieņemt sasteigtus lēmumus"
Aleksejs Morozovs. Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas prezidents Aleksejs Morozovs oficiāli apstiprinājis, ka Vladivostokas „Admiral” svītrota no nākamās sezonas KHL dalībnieku loka. KHL vēl nav izlēmusi, kas notiks ar „Admiral” spēlētāju līgumiem nākamajai sezonai, un sola šo jautājumu atrisināt, kā arī aicina citus KHL dalībniekus nepieņemt sasteigtus lēmumus.

„Diemžēl mums nākas paziņot, ka nākamajā KHL sezonā nepiedalīsies Vladivostokas „Admiral” klubs,” KHL paziņojumā citēts līgas prezidents Aleksejs Morozovs. KHL ziņā norādīts, ka „Admiral” netiks likvidēts un formāli turpinās savu darbu, taču nākamajā KHL sezonā nespēlēs Primorskas apgabala domes pieņemtā lēmuma dēļ par līdzekļu novirzīšanu no profesionālā sporta uz cīņu pret koronavīrusa izplatību.

KHL ir saņēmusi „Admiral” oficiālu iesniegumu par nepiedalīšanos nākamajā sezonā un to apstiprinājusi.

„Kluba līdzjutējus aicinu nepārdzīvot,” sacīja Morozovs. „Klubs turpina pastāvēt. Situācija ar koronavīrusa izplatību ir sarežģīta un neskaidra, veikt ilgtermiņa prognozes šobrīd ir neiespējami. Mēs centāmies atrast variantus, lai „Admiral” neizlaistu sezonu, taču apgabala gubernators pieņēma šādu lēmumu sakarā ar situāciju savā reģionā. Jautājumu par spēlētāju līgumiem, kuri ir spēkā arī uz nākamo sezonu, mēs kontrolējam un drīzumā izlemsim.”

„KHL uztur kontaktus ar līgas komandām, federālajām un reģionālajām varas iestādēm,” turpināja Morozovs, veicot īpašu aicinājumu līgas dalībniekiem. „KHL lūdz visus hokeja procesa dalībniekus nepieņemt sasteigtus lēmumus šajā situācijā. Ir gan laiks, gan iespējas, lai kopīgi atrastu risinājumus problēmām un izstrādātus lēmumus, kuri nāktu par labu visiem līgas dalībniekiem – spēlētājiem, klubiem un līdzjutējiem.”

KHL iepriekšējos gados pieredzēja dalībnieku skaita sarukšanu līdz 24 komandām, ko līgas vadība uzskatīja par optimālo komandu skaitu četru divīziju izspēlei. Pēc „Admiral”, kas pavisam galvenā trenera amatā bija nozīmējusi Latvijas treneri Leonīdu Tambijevu, izstāšanās nākamās sezonas sastāvā palikušas 23 komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/04/02/...

  -1 [+] [-]

, 2020-04-02 19:42, pirms 4 gadiem
Gan jau ka Admiral ir tikai ziediņi, un odziņas mēs ieraudzīsim pavisam drīz, jo KHL tādu ''milžu uz māla kājām'' ir gana daudz. Un Rīgas ''Aklās zarnas'' ir viena no tām.

  +3 [+] [-]

, 2020-04-03 10:05, pirms 4 gadiem
Ņemot vērā, ka Putinlandes naftu jau tirgo faktiski zem pašizmaksas, bet pats cars Voloģa Nulltais ar savu oligarhu varzu ir drosmīgi saslēpušies pa krūmiem, tūlīt vairs visādas kabatas hokeja līgas nebūs aktuālas.

     [+] [-]

, 2020-04-04 09:06, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Gan jau ka Admiral ir tikai ziediņi, un odziņas mēs ieraudzīsim pavisam drīz, jo KHL tādu ''milžu uz māla kājām'' ir gana daudz. Un Rīgas ''Aklās zarnas'' ir viena no tām.
TRTD krievi stutēs principiāli. TRTD ir politiski ekonomisks projekts. Ja vien punduri tagad kāds nepastums malā, jo sevi pēdējās dienās viņš ir parādijis kā reālu mīzalu, kas neuzņemas atbildību - sak' jūs tur tagad gubernatori paši tiekat galā es pasēdēšu savā bunkurā.