Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Ja Hartikainens turpinās tā spēlēt, tad kāds var atrasties invalīdu ratiņkrēslā" (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Hārtlijs: "Ja Hartikainens turpinās tā spēlēt, tad kāds var atrasties invalīdu ratiņkrēslā" (+video)
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

''Ja Hartikainens turpinās tā spēlēt, tad kāds var atrasties invalīdu ratiņkrēslā. Mums ļoti paveicās, ka Jemeļins neguva nopietnu savainojumu,'' pēc otrās spēles nikns par pretinieka izdarībām laukumā bija Omskas "Avangard" treneris Bobs Hārtlijs.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa austrumu konferences fināla otrajā mačā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 4:1 sakāva Ufas "Salavat Yulaev". Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts nu ir kļuvis 2-0 "Avangard" labā.

Pēc spēles Hārtlijs bija neapmierināts ar "Salavat Yulaev" hokejista Tēmu Hartikainena darbībām. ''Ko domāju par Hartikainena sitienu Aleksejam Jemeļinam? Mūsu hokejists Viktors Stolbergs jau izcieta sodu. Būs ļoti interesanti uzzināt, kādi mēri tiks piemēroti Hartikainenam, jo viņa sitiens Jemeļinam galvas rajonā bija desmit reizes sliktāks. Ja Hartikainens turpinās tā spēlēt, tad kāds var atrasties invalīdu ratiņkrēslā. Mums ļoti paveicās, ka Jemeļins neguva nopietnu savainojumu. Tas tikai tāpēc, ka viņš ir stiprs kā vērsis,'' saka Bobs Hārtlijs.

Pēc spēles ''Avangard'' vērsās sporta disciplinārajā komitejā ar lūgumu izskatīt spēles epizodi starp Hartikainenu un Jemeļinu. ''Sporta disciplinārā komiteja pēc visu materiālu izskatīšanas pieņēma lēmumu neuzlikt disciplinārajā reglamentā 27. pantā paredzētos sodus,” teikts oficiālajā paziņojumā.

Video ŠEIT.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС – новости спорта, футбол,...

     [+] [-]

, 2019-04-02 13:57, pirms 5 gadiem
Kā jau ierasts pie šādiem rakstiem - būtu forši tos papildināt ar attiecīgās epizodes video! Paldies.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-02 14:20, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Kā jau ierasts pie šādiem rakstiem - būtu forši tos papildināt ar attiecīgās epizodes video! Paldies.
Šoreiz pārmetumi nevietā! Jāskatās uzmanīgāk, apakšā ir saite uz video.

  +5 [+] [-]

, 2019-04-02 14:25, pirms 5 gadiem
boanana rakstīja: Šoreiz pārmetumi nevietā! Jāskatās uzmanīgāk, apakšā ir saite uz video.
Saiti ar video pieliku pēc tā komentāra, jo pirms tam video nebiju atradis 😉

  +4 [+] [-]

, 2019-04-02 15:32, pirms 5 gadiem
Pirms spēka paņēmiena izdarīšanas ir aizliegts atsperties no ledus. Vai tas ir kāds jaunums? Laikam KHL disciplinārās komitejas atalgojums ir alkohols.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-02 15:51, pirms 5 gadiem
Jā, džeks reāli atspērās uz traumēšanu! Kaut kā prasās pēc hokejistiem, kuri ēd pulveri no burkām un apmeklē kačalkas un boxa zāles! Pa ambālim komandā jābūt!

     [+] [-]

, 2019-04-02 17:07, pirms 5 gadiem
Palēciens točna bija ... Ok saprotu, ka tiesnesis vareeja nepamaniit uz vietas, bet kādi dunduki tad ir tajā disciplinārajā komitejā, ja video atkārtojumā to neredz ???

p.s. par sitienu galvā vel 50/50 liekas, jo liekas, ka paņēmiena brīdī jau pats Jemeļins tur drusku pagriezās kaa rezultaataa traapiija nevis plecaa, bet arii galvaa ...

     [+] [-]

, 2019-04-02 18:27, pirms 5 gadiem
Gin4a rakstīja: Jā, džeks reāli atspērās uz traumēšanu! Kaut kā prasās pēc hokejistiem, kuri ēd pulveri no burkām un apmeklē kačalkas un boxa zāles! Pa ambālim komandā jābūt!
Jemeļins ir viens no pretīgākajiem aktīvajiem hokejistiem vispār manuprāt. Vienmēr cenšas kādu savainot, izdarīt kaut ko riebīgu pretiniekam utt. Ja vēl spētu pats par sevi pastāvēt, tad arī savādāk vēl tas izskatītos, bet vienmēr dabuj pa muti pēc tam vai arī komandas biedri paglābj. Vienreiz pat aiz sava vārtsarga slēpās atceros😅

Tagad nabadziņš apbižots.

P. S. Tas viss Monreālas laikos bija, tagad nēesmu sekojis īpaši Omskai