Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Par februāra labāko KHL jauno spēlētāju nosaukts pret "Dinamo" vārtus guvušais Tolvanens

Andrejs Siliņš

Par februāra labāko KHL jauno spēlētāju nosaukts pret "Dinamo" vārtus guvušais Tolvanens
Ēli Tolvanens
Foto: SIPA / Scanpix

Par februāra mēneša labākajiem spēlētājiem Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) nosaukti Čerepovecas "Severstal" vārtsargs Juliuss Hudāčeks, Toljati "Lada" aizsargs Čejs Genovejs, Ufas "Salavat Yulaev" uzbrucējs Līnuss Ūmarks un 18 gadus vecais Helsinku "Jokerit" uzbrucējs Ēli Tolvanens.

29 gadus vecais Hudāčeks februārī divās spēlēs ielaida tikai vienus vārtus, atvairīja 98,36% pretinieku metienu un 118 minūtes pēc kārtas noturēja savus vārtus neieņemtus. Šī ir Hudāčeka pirmā sezona KHL, bet "Severstal" regulāro turnīru noslēdza astotajā vietā Rietumu konferencē un ceturtdaļfinālā spēlēs pret līgas galveno favorīti SKA.

Par labāko aizsargu nosaukts Toljati "Lada" spēlētājs Čejs Genovejs - 31 gadu vecais hokejists februārī aizvadīja divas spēles un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+3). Bijušā Rīgas "Dinamo" aizsarga pārstāvētā "Lada" gan sezonu jau noslēgusi ar priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

Labākā uzbrucēja gods ticis Līnusam Ūmarkam, kurš divās spēlēs sakrāja četrus rezultativitātes punktus - vieni vārti un trīs piespēles. Zviedru hokejistam arī pozitīvs lietderības koeficients (+3). Uzbrucēja pārstāvētā "Salavat Yulaev" palika otrā Austrumos un pirmajā Gagarina kausa izcīņas kārtā spēkosies ar Omskas "Avangard".

Savukārt par labāko jauno spēlētāju februārī nosaukts somu uzbrucējs Ēli Tolvanens no Helsinku "Jokerit". 18 gadus vecais spēlētājs, kuru pagājušajā vasarā ar 30. numuru NHL draftā izvēlējās "Predators", pēdējā savas KHL debijas sezonas regulārā turnīra mēnesī divos mačos guva divus vārtus - pa vieniem pret SKA un Rīgas "Dinamo". Jaunietis arī veica trīs spēka paņēmienus un sakrāja pozitīvu koeficientu (+2).

"Jokerit" palika trešie Rietumos un pirmajā "play-off" kārtā cīnīsies pret "Sochi".

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/03/02/...

     [+] [-]

, 2018-03-02 19:36, pirms 6 gadiem
Funi. Ej kakas lasīt. Pernaks arī līdzi. Debīlie abi.