Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kr.Rēdliham piešķirta rezultatīva piespēle

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kr.Rēdliham piešķirta rezultatīva piespēle
Krišjānis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vadoties pēc maču oficiālo protokolu analīzes rezultātiem, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) departaments šodien pieņēma lēmumu veikt izmaiņas šīs sezonas čempionāta protokolos. Tādējādi notikuši labojumi spēlētāju statistikā. Izmaiņu rezultātā rezultatīvu piespēli ieguvis arī Rīgas dinamiešu aizsargs Krišjānis Rēdlihs (34).

7. februārī 10 020 skatītāju klātbūtnē Rīgas "Dinamo" savā laukumā piekāpās Čaļabinskas "Traktor" vienībai (2:4). Minētā mača 13. minūtē vārtus guva rīdzinieku uzbrucējs Gints Meija, panākot 1:0. Sākotnēji rezultatīva piespēle tika piešķirta tikai Aleksandram Jerofejevam, bet tagad minētajā vārtu guvumā rezultatīva piespēle tiek ierakstīta arī Kr.Rēdliham.

Latvijas galvaspilsētas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs kļuva par rīdzinieku sezonas otru rezultatīvāko aizsargu. Ņemot vērā šīs dienas jaunumus, 54 spēlēs viņš sakrājis 22 (4+18) punktus.

Kā jau ziņots, šosezon šādā veidā pie rezultatīvas piespēles tika vēl trīs Rīgas dinamieši - aizsargs Mārtiņš Porejs, uzbrucēji Linuss Videls un Māris Bičevskis, kā arī Maskavas Dynamo" uzbrucējs Mārtiņš Karsums un Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Jānis Sprukts, savukārt pagājušajā sezonā pēc līdzīgām revīzijām izmaiņas skāra vairākus Latvijas hokejistus - rezultatīva piespēle tika atņemta Gunāram Skvorcovam, savukārt pa piespēlei ieguva Mārtiņš Cipulis, Oskars Bārtulis, Artūrs Kulda, Māris Bičevskis, Miķelis Rēdlihs, Juris Upītis, Andris Džeriņš un Roberts Bukarts.

Izmantotie resursi:
www.khl.ru

  -1 [+] [-]

, 2015-03-02 18:33, pirms 9 gadiem
Urrraaaaaaaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-03-02 18:41, pirms 9 gadiem
Kur var nobalsot?

  -1 [+] [-]

, 2015-03-02 18:45, pirms 9 gadiem
Es padomāju, ka piešķirts piecu zvaigžņu orderis...Esmu mazliet vīlies

  +2 [+] [-]

, 2015-03-02 19:28, pirms 9 gadiem
Puiši, tikai neuzdrošinieties jautāt, ko maina šis punkts! Es šo jautāju pie iepriekšējā svarīgā DR raksta un tik nozākāts. :/ Šis punkts Krišam palīdzēs tikt pie labāka līguma! Lūdzu, nezutveriet šo kā sarkasmu! Man no tiesas patīk brāļi Rēdlihi. Gan ašais Miķelis, gan abi aizsargi. Īpaši patīk Jēkabs, jo viņš vienmēr asociējas ar spēlētāju, kas neļaus aizskart savu komandas biedru. Daudz patīkamas emocijas gūtas, kad viņš spēlēja Dinamo. Žēl, ka šobrīd spēlē salīdzinoši vājā klubā/līgā. Ceru visus redzēt izlases kreklos.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-02 19:41, pirms 9 gadiem
Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Paņēmu darbā pārtraukumu un aizskrēju uz pilsētas centra Klondaiku, ar draugiem uz iemetiena apļa papaijājām viens otram galvu un uzšāvām pa dupsi un skrēju atpakaļ uz darbu

     [+] [-]

, 2015-03-02 20:20, pirms 9 gadiem
Kārtībai ir jābūt.

     [+] [-]

, 2015-03-02 20:21, pirms 9 gadiem
neeeee rakstīja: Puiši, tikai neuzdrošinieties jautāt, ko maina šis punkts! Es šo jautāju pie iepriekšējā svarīgā DR raksta un tik nozākāts. :/ Šis punkts Krišam palīdzēs tikt pie labāka līguma! Lūdzu, nezutveriet šo kā sarkasmu! Man no tiesas patīk brāļi Rēdlihi. Gan ašais Miķelis, gan abi aizsargi. Īpaši patīk Jēkabs, jo viņš vienmēr asociējas ar spēlētāju, kas neļaus aizskart savu komandas biedru. Daudz patīkamas emocijas gūtas, kad viņš spēlēja Dinamo. Žēl, ka šobrīd spēlē salīdzinoši vājā klubā/līgā. Ceru visus redzēt izlases kreklos.
Tu laikam esi vienīgais kas šādu jautājumu jeb kad uzdevis.
Atbilde, jasakārto protokols un nav runas par kaut kā došanu.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-03 10:47, pirms 9 gadiem
Eu man arī vienu pieškirs? Lūūūūdzu!

     [+] [-]

, 2015-03-03 13:43, pirms 9 gadiem
Jā...nu šī tiešām bija ļoti svarīga ziņa! Laikam SC autoriem maksā par rakstu skaitu?