Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pekinas "Kunlun Red Star" zaudē "mājas" spēlē, Ufai fantastiska atspēlēšanās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pekinas "Kunlun Red Star" zaudē "mājas" spēlē, Ufai fantastiska atspēlēšanās
Maskavas CSKA hokejisti. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Koronavīrusa epidēmijas dēļ no Ķīnas uz Maskavu pārceltajā Pekinas "Kunlun Red Star" mājas spēlē ar 0:3 piekāpās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līderei Maskavas CSKA ar rezultātu 0:3. Jāatzīmē, ka Ķīnas kluba rindās nebija latviešu hokejistu.

Paradoksāli, ka "Kunlun Red Star" izdevās neielaist vārtus pirmajā periodā, kurā CSKA metienu skaita ziņā dominēja ar 17:5, savukārt cīņas turpinājumā, kas bija līdzīgāks, armijnieki guva trīs bezatbildes vārtus. CSKA labā šovakar izcēlās Mario Kempe, Maksims Šalunovs un Mihails Grigorenko.

Maskavieši ar 84 punktiem nostiprināja līderpozīciju, kamēr "Kunlun Red Star" pēc ceturtās neveiksmes pēc kārtas ar 57 spēlēs iekrātiem 57 punktiem Austrumu konferencē ir septītā. Taču jāatzīmē, ka tuvākās sekotājas Magņitogorskas "Metallurg" (56 punkti) un Vladivostokas "Admiral" (54 punkti) ir katra aizvadījušas pa četrām (!) cīņām mazāk.

"Admiral" dienas agrākajā spēlē vēl 55 sekundes līdz pamatlaika beigām atradās šķietami drošā 3:1 vadībā, taču Ufas "Salavat Yulaev" 14 sekunžu intervālā paveica fantastisku atspēlēšanos, pēc Ņikitas Sošņikova un Alekseja Burmistrova metieniem izraujot neizšķirtu 3:3. Tomēr pēcspēles metienos Vladivostokai izdevās izcīnīt vērīgu uzvaru ar 4:3.

Ja "Admiral" cīņa par izslēgšanas spēlēm vēl priekšā, tad "Salavat Yulaev" ar 55 mačos iegūtu 61 punktu "play-off" virzienā var skatīties diezgan droši.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/?_ga=2.230392671...