Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

18 punkti desmit spēlēs - Mozjakins tiek atzīts par KHL labāko uzbrucēju novembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

18 punkti desmit spēlēs - Mozjakins tiek atzīts par KHL labāko uzbrucēju novembrī
Sergejs Mozjakins
Foto: metallurg.ru

Par Kontinentālās hokeja līgas novembra labākajiem spēlētājiem atzīti Vasīlijs Demčenko, Zahars Arzamascevs un Sergejs Mozjakins.

Par pagājušā mēneša labāko vārtsargu atzīts Vasīlijs Demčenko no Čeļabinskas "Traktor", kurš uzvarēja četros no sešiem aizvadītajiem mačiem, vienu reizi cietoksni nosargājot neieņemtu. 22 gadus vecais vārtsargs tika galā ar 96,98% sāncenšu metienu un vidēji ielaida 1,19 ripas mačā, un abi rādītāji novembrī bija labākie visā līgā.

Labākā aizsarga gods ticis Zaharam Arzamascevam no Ufas "Salavat Yulaev". Viņš desmit spēlēs palīdzēja komandai tikt pie septiņiem panākumiem, iemetot četrus vārtus (labākais aizsargs novembrī starp aizsargiem), no kuriem viens rezultatīvais trāpījums bija uzvaru nesošais. Tāpat Arzamascevs, kurš novembrī divas reizes tika atzīts par nedēļas labāko aizsargu, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5 un izdarīja 26 metienus pa vārtiem.

Par labāko uzbrucēju atzīts čempiones Magņitogorskas "Metallurg" kapteinis Sergejs Mozjakins, kurš ar desmit spēlēs sakrātajiem 18 (10+8) punktiem bija rezultatīvākais spēlētājs līgā. Mozjakins ar punktiem izcēlās visos mačos, bet vārtus guva septiņos dueļos. Izbraukumā pret Maskavas "Spartak" viņš izcēlās ar hat-trick, bet spēlē pret Podoļskas "Vityaz" iemeta 450. vārtus Krievijas čempionātā.

Par labāko jauno spēlētāju atzīts Ņižņijnovgorodas "Torpedo" aizsargs Dmitrijs Šuļeņins, kurš deviņās spēlēs savāca pozitīvu lietderības koeficientu +5. Tāpat viņa kontā divas piespēles izbraukumā uzvarētajos mačos gan pret Novosibirskas "Sibir", gan pret Omskas "Avangard". 20 gadus vecais aizsargs laukumā vidēji pavadīja 18:15 minūtes un izdarīja astoņus spēka paņēmienus.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...