Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam rezultatīva piespēle ''Vityaz'' uzvaras vārtos, Bukarta ''Severstal'' iemet piecus Kalniņa ''Jokerit''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Daugaviņam rezultatīva piespēle ''Vityaz'' uzvaras vārtos, Bukarta ''Severstal'' iemet piecus Kalniņa ''Jokerit''
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs Roberta Bukarta Čerepovecas ''Severstal'', gūstot divus vārtus pēdējā spēles minūtē, ar 5:2 pārspēja Jāņa Kalniņa Helsinku ''Jokerit'', kamēr Oļega Znaroka trenētā Maskavas ''Spartak'' papildlaikā ar 2:1 pieveica Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija Omskas ''Avangard''. Tikmēr Kaspars Daugaviņš rezultatīvi asistēja ''Vityaz'' uzvaras vārtos pār ''Sochi'', hokejista pārstāvētajai komandai uzvarot papildlaikā ar 4:3.

Pirmie uz ledus šīs dienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēļu grafikā devās Ufas ''Salavat Yulaev'' un Gunāra Skvorcova pārstāvētā Pekinas ''Kunlun Red Star''. Pamatlaikā uzvarētāju noskaidrot neizdevās, abām komandām katrai gūstot divus vārtus un 60 minūtēm noslēdzoties neizšķirti 2:2. Papildlaika pēdējā minūtē ''Salavet Yulaev'' uzvaru izrāva Filips Larsens. Austrumu konferencē Ufas klubs ar 31 izcīnītu punktu 25 spēlēs atrodas 2. vietā, kamēr ''Kunlun Red Star'' ar 12 punktiem 21 spēlē priekšpēdējo 11. vietu. Gunārs Skvorcovs spēlei nebija pieteikts.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas ''Spartak'' savā laukumā uzņēma Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenēto Omskas ''Avangard''. Arī šajā spēlē bija nepieciešams papildlaiks, lai noteiktu uzvarētāju un ''Spartak'' izrādījās pārāks ar 2:1. Pirmie vadībā izvirzījās viesi, kad precīzs izrādījās Jegors Činahovs, bet desmit minūtes vēlāk ''Spartak'', pateicoties Artjoma Fjodorova precīzajam metienam panāca līdzsvaru. Papildlaika trešajā minūtē Oļega Znaroka trenētajai komandai uzvaru izrāva Jakova Rilova precīzais metiens.

Roberta Bukarta pārstāvētā Čerepovecas ''Severstal'' savā laukumā ar 5:2 pārspēja Jāņa Kalniņa Helsinku ''Jokerit''. Mačā intriga par uzvarētāju bija līdz pašām beigām. Pirms pēdējās trešdaļas bija neizšķirts 2:2, taču Daņils Vovčenko trešā perioda sestajā minūtē izvirzīja vadībā ''Severstal''. Pēdējā minūtē, kad divas reizes Jānis Kalniņš bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, mājinieki divreiz izcēlās, raidot ripu tukšos vārtos, nodrošinot divus punktus turnīra tabulā. Bukarts šajā spēlē nebija pieteikts sastāvam, kamēr Jānis Kalniņš atvairīja 26 no 29 pretinieku metieniem.

Tikmēr Kaspara Daugaviņa ''Vityaz'' papildlaika ar 4:3 pārspēja ''Sochi''. Kaspars Daugaviņš asistēja uzvaras vārtu guvumā, laukumā pavadot 24:22 minūtes. Soču hokejisti panāca izlīdzinājumu pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, taču jau papildlaika otrajā minūtē ''Vityaz'' izrāva uzvaru. ''Vityaz'' ar 23 punktiem 21 spēlē atrodas 7. vietā Rietumu konferencē.

KHL 1. novembra spēles

SpēleRezultāts
Ufas ''Salavat Yulaev'' - Pekinas ''Kunlun Red Star''3:2 (OT)
Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' - Rīgas ''Dinamo''7:2
Magņitogorskas ''Metallurg'' - Čeļabinskas ''Traktor''4:1
Jaroslavļas ''Lokomotiv'' - Minskas ''Dinamo''4:1
Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' - Novosibirskas ''Sibir''1:3
Čerepovecas ''Severstal'' - Helsinku ''Jokerit''5:2
Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' - Habarovskas ''Amur''3:4 (OT)
Maskavas ''Spartak'' - Omskas ''Avangard''2:1 (OT)
Maskavas ''Dynamo'' - Maskavas CSKA4:3
HC ''Sochi'' - Maskavas apgabala ''Vityaz''3:4 (OT)

  +1 [+] [-]

, 2020-11-01 19:01, pirms 3 gadiem
spirtacentra skribenti tagad varētu uzzināt par Skvorcovu, kas atrodas ar izlasi Rīgā pēc LHF info vai viņš vispār vēl ir kunluņa spēlētājs nevis tupa visu laiku rakstīt par Skvorcova kunluņu un kā viņš jau vairāk par mēnesi tur nespēlē.
oficālajā mājaslapā khl.ru viņa nav kunluņu sastāvā .

  +3 [+] [-]

, 2020-11-01 19:52, pirms 3 gadiem
Arī Kalniņa norādītie stati īsti neiet kopā ar to, ka 2x būtu iemests tukšos vārtos.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-01 20:16, pirms 3 gadiem
Tas tiesa
Gunāru ätri kunilingusi atšuva

     [+] [-]

, 2020-11-01 23:13, pirms 3 gadiem
Un pēc KHL mājas lapas Kalniņš atvairījis tikai 26 no 29 metieniem!
Autoram laikam švaki ar metemātiku.