Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA uzbrucējs: "Spēlētāji domāja, ka algu griesti neietekmēs. Tagad neapmierināti"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

CSKA uzbrucējs: "Spēlētāji domāja, ka algu griesti neietekmēs. Tagad neapmierināti"
Ivans Telegins un Iļja Sorokins. Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas vadošās komandas Maskavas CSKA uzbrucējs Ivans Telegins paudis, ka viņam vienoties par jaunu līgumu nav bijis grūti, taču kopumā spēlētāju vidū valda neapmierinātība.

“Lēmumu par līguma ar jauniem nosacījumiem parakstīšanu pieņēmu diezgan vienkārši. Piezvanīja kluba prezidents Igors Jesmantovičs un paskaidroja situāciju. Tika rakstīts, ka negribu parakstīt, ka tirgojos. Taču tā nebija. Mēs maksimums runājām piecas minūtes, par visu vienojāmies, ātri atradām kopsaucēju,” teica Ivans Telegins.

Viņš nevēlējās atklāt, par cik jaunais līgums ir mazāks, salīdzinot ar iepriekšējo. “Man viss ir kārtībā. Saprotiet, tagad bija karantīna, cilvēki zaudēja darbu, nevarēja nodzēst parādus. Man žēloties būtu grēks. Maize ir, jumts virs galvas ir. Viss normāli,” teica uzbrucējs.

“KHL jau diezgan sen tika apspriesta ideja par algu griestu ieviešanu. Tam vajadzēja būt gataviem. Taču diez kāpēc daži klubi to paveikt nevarēja, arī spēlētāji, kā redzams, arī domāja, ka algu apgriešana viņus neskars, ka algu griesti neiedos triecienu pa līgumiem. Kopumā puiši tagad ir neapmierināti,” teica Telegins.

“Iepriekš bija viena alga, bet pēc tam tev pasaka, ka to pašu algu nepieciešams apgriezt par 30-40%. Protams, ka puišus tas neapmierina, jo viņiem ir hipotekārie kredīti, ģimenes un tā tālāk. Viņi rēķinājušies ar vienu summu, bet tad to apgriež. Cilvēki sāk cīnīties, jo karjera nav pārāk ilga. Vari dabūt traumu un vairs nekad neiziet uz ledus,” teica Telegins.

Izmantotie resursi:
https://matchtv.ru/hockey/matchtvne...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-01 11:35, pirms 4 gadiem
Wellcome to reality ...

     [+] [-]

, 2020-09-01 12:12, pirms 4 gadiem
Tas tikai apstrina, ka tiek maksaats arii zem galda... Telegins nefiltree, ko runaa.