Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Masaļskis: "Ja ielaidu četras ripas, tad nebiju labākais"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Masaļskis: "Ja ielaidu četras ripas, tad nebiju labākais"
Edgars Masaļskis saņēmis labākā spēlētāja balvu
Foto: Sergejs Bogatjuks, hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmdienas mačā Toljati "Lada" savā laukumā piekāpās Kazaņas "Ak Bars" vienībai - 1:4 (0:2, 0:2, 1:0). Mājinieku rindās par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Edgars Masaļskis (Latvija). Latviešu leģionārs atklāj, ka pēc četru ripu ielaišanas viņš nejūtas kā labākais.

Edgars Masaļskis: "Zaudējām pelnīti. Pirmajos divos periodos ļoti centāmies, taču nespējām nospēlēt labāk nekā pretinieki. Trešajā periodā viņi nometa apgriezienus, un tad iniciatīva jau bija mūsu. Domāju, ka šoreiz uzvarēja stiprākā komanda. Ielaidu četras ripas, nedomāju, ka bija pareizi mani atzīt par labāko. Kad ielaidu otro ripu, tad īsti neredzēju metiena brīdi, gribēju atsit, bet netrāpīju - nepaveicās. Sezonas starts mums smags. No pirmajām astoņām spēlēm septiņas ir izbraukumā. Sezonas sākumā grūti spēlēt pret mājiniekiem. Mājas spēlē trāpījās "Ak Bars" - tā nav dāvana. Tagad gatavosimies izbraukumam un katrā mačā cīnīsimies par uzvaru."

Sezonas sākumā Toljati "Lada" ir viena uzvara un trīs zaudējumi, pēdējos divos mačos vārtos stāvēja Masaļskis. Pievolgas komandā nodarbināts ne tikai latviešu vārtsargs, bet arī galvenā trenera asistents Artis Ābols, kurš pagājušā sezonā bija Rīgas "Dinamo" stūrmanis.

Izmantotie resursi:
championat.com
rsport.ru

  +8 [+] [-]

, 2015-09-01 15:35, pirms 9 gadiem
Patīkami ka ar paškritiku viss kārtībā!

     [+] [-]

, 2015-09-01 16:34, pirms 9 gadiem
Sezonas sākumā Toljati "Lada" certās spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus, pēdējos divos mačos vārtos stāvēja Masaļskis.

Autorām kaut kas kaut kur cērtās

     [+] [-]

, 2015-09-01 18:21, pirms 9 gadiem
Skatijos vakar spēli reali Edža varēja veiksmīgak nospēlēt 3.vārtos kur tuvajā stūrī ielada, bet tā komentātors teica ka Edžā reāli vel notur kaut kādas cerības Ladai bet nu ir tik vāju aizsardzibu un ja 3min spēlē 5 vs 3 un nevar iesist tad jau tur kaut kas nerīmes spēlētajiem

     [+] [-]

, 2015-09-01 18:57, pirms 9 gadiem
4emsis rakstīja: Skatijos vakar spēli reali Edža varēja veiksmīgak nospēlēt 3.vārtos kur tuvajā stūrī ielada, bet tā komentātors teica ka Edžā reāli vel notur kaut kādas cerības Ladai bet nu ir tik vāju aizsardzibu un ja 3min spēlē 5 vs 3 un nevar iesist tad jau tur kaut kas nerīmes spēlētajiem
Svetlovs (Ladas galvenais koucs) vakar pec speles teica, ka ir problemas ar vairakumu. Par Edzu un aizsardzibu gan ne varda. Janem gan vera, ka Ak Bars bija nopietns pretinieks. Vini ja pirmie tiek vadiba, tad pretiniekiem vinus salauzt ir loti gruti.
Jebkura gadijuma, ja Lada grib ceret uz uzvaram (un lidz ar to play off), nekas cits neatliks ka palauties uz labu vartsargu (tai skaita Edzas) sniegumu.