Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim pirmie vārti "Admiral" rindās, iemet arī Karsums

Rolands Eliņš

Bārtulim pirmie vārti "Admiral" rindās, iemet arī Karsums
Oskars Bārtulis
Foto: Hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas spēlē Oskars Bārtulis guvis savus pirmos vārtus "Admiral" sastāvā, palīdzot pārspēt Maskavas "Dynamo" (pēcspēles metienos 4:3), kuras rindās vārtus guva Mārtiņš Karsums, trešajā periodā izraujot neizšķirtu.

Satikšanos Maskavā šodien piedzīvoja vairāki Latvijas izlases spēlētāji - Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums Maskavas "Dynamo" sastāvā tikās ar Oskaru Bārtuli un "Admiral". Spēles sākums daudz veiksmīgāks padevās viesiem, jo devītajā minūtē Bārtulis ar spēcīgu metienu no distances atklāja rezultātu, gūstot pirmos vārtus savā "Admiral" karjerā.

Arī perioda turpinājumā veiksmīgāk spēlēja "Admiral" un, neskatoties uz diviem saviem noraidījumiem, spēja gūt vēl divus vārtus un pārtraukumā doties ar pārliecinošo 3:0. Spēles ziņā gan "Dynamo" pārāk nepiekāpās un pat bija vadībā metienu skaita ziņā (17:10), ko izdevās arī pierādīt otrajā periodā, kad divi vārti tika atspēlēti. Iedzinējos maskavieši palika līdz 48. minūtei, kad izgājienu divi pret viens realizēja Karsums. Viņa partneris Maksims Pestuško izvēlējās mest pats, taču Karsums bija pirmais pie vārtsarga atsistās ripas un panāca 3:3.

Lai arī atlikušajās 12 minūtēs "Admiral" saņēma trīs noraidījumus, Harija Vītoliņa vadītā komanda tomēr trīs punktus paņemt nespēja, un nācās spēlēt papildlaiku, pēc tam arī izpildīt pēcspēles metienus, kuros Latvijas pārstāvji nepiedalījās, bet uzvarēja "Admiral".

Karsums laukumā pavadīja 16:08 minūtes, kuru laikā pa vārtiem meta piecas reizes un pielietoja divus spēka paņēmienus. Daugaviņam savukārt 17:31 minūtē viens metiens pa vārtiem, kamār Bārtulis savai komandai palīdzēja ar 29:14 nospēlētām minūtēm, kas bija ilgākais spēles laiks abu vienību sastāvos. Latvijas aizsargam arī trīs bloķēti metieni un trīs spēka paņēmieni. Šodien gūtie vārti Bārtulim bija pirmais punkts šosezon, Daugaviņa rēķinā joprojām četri (1+3), bet savu trešo guvis Karsums (2+1).

Savukārt Georgijs Pujacs atkal nepiedalījās "Neftekhimik" spēlē, kurā ar 1:4 tika zaudēts "Avangard". Kā pēc iepriekšējā mača preses konferencē minēja viņa komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs, Latvijas aizsarga nespēlēšanas iemesls bija neskaidrības ar leģionāru limitu, kur joprojām galīga skaidrība nav ieviesta.

KHL spēļu rezultāti, 1. septembris

KomandasRez.KomandasRez.
Metallurg M-Yugra6:2Traktor-Barys2:1
Salavat Yulaev - Avtomobolist4:5Slovan-Sibir2:3
CSKA-Dinamo R5:0Dynamo M-Admiral3:4 PM
Vityaz-Amur2:1Neftekhimik-Avangard1:4
Medvescak-Metallurg N

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...
Нефтехимик | Клубная жизнь

Slēpts komentārs: hamonds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-01 22:25, pirms 9 gadiem
Bārtulim uzticās, tas priecē!

  +1 [+] [-]

, 2015-09-01 22:43, pirms 9 gadiem
Jā -Krievijā ir vai nu Pan vai propal. Pa vidu nesanāks(

     [+] [-]

, 2015-09-02 00:17, pirms 9 gadiem
Atsaucoties uz RD spēles komentētāju šodien nespēlēja ne Karsuma, ne Bārtuļa komandas. Kā tad viņiem var būt pa gūtiem vārtiem?

Ar vārdu ''komentētājs'' es domāju ''bezemociju stāstnieks''.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-02 07:21, pirms 9 gadiem
hamonds rakstīja: pokuj uz abiem.
Tā pat, kā viņiem uz tevi...

     [+] [-]

, 2015-09-02 11:17, pirms 9 gadiem
Bārtulis labi enkuru komandā iejuties. Riktīgs kuģa kapteinis