Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Daugaviņš un Karsums - "Dynamo" rezultatīvākie starpsezonā

Daugaviņš un Karsums - "Dynamo" rezultatīvākie starpsezonā
Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) noslēgušās pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas. Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētais "Dynamo" svētdien gatavošanās posmu noslēdza ar Maskavas mēra kausa iegūšanu. 10 pārbaudes mačos maskaviešu rindās rezultatīvākie ir latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Desmit pārbaudes spēlēs Maskavas "Dynamo" izcīnīja sešas uzvaras. Pārbaudes cikls tika noslēgts uz pozitīvas nots - svētdien dinamieši pārspēja KHL pārbaudes spēļu čempionu Maskavas CSKA (5:3) un ieguva Maskavas mēra kausu. 31. augusta pārbaudē ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī Mārtiņš Karsums, savukārt karjeras pirmo "hetriku" noformēja bijušais rīdzinieks Mets Robinsons. Maskaviešu jaunpienācējs un rezultatīvākais spēlētājs Kaspars Daugaviņš pēdējās pārbaudēs netika pie punktiem.

Maskavas "Dynamo" rezultatīvākie starpsezonā

#uzvārdspunkti
1.Daugaviņš8 (5+3)
2.Karsums8 (4+4)
2.Karpovs8 (4+4)
4.Pestuško7 (4+3)
5.Glazačevs7 (3+4)
6.Robinsons5 (4+1)
7.Gorovikovs4 (2+2)
8.Jalasvāra4 (1+3)
9.Žerdevs4 (0+4)
9.Cvetkovs4 (0+4)
11.Višņevskis3 (2+1)
11.Babenko3 (2+1)
11.Sopins3 (2+1)
14.Kokarevs3 (0+3)
15.Budkins2 (2+0)

"Dynamo" rezultatīvāko sarakstu izveidoja šo rindu autors, apkopojot klubu mājas lapās pieejamo informāciju. Savukārt rsport.ru dati liecina, ka pirmssezonas pārbaudes spēlēs KHL labākais bombardieris ir Jaroslavļas "Lokomotiv" krievu uzbrucējs Sergejs Plotņikovs - 13 (1+12) rezultativitātes punkti, viņam seko Sanktpēterburgas SKA centrs Vadims Sipačovs (6+6) un Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējs Vladimirs Galuzins (3+9).

Pārbaudes spēlēs vislabāk sekmējās Maskavas CSKA vienībai - 26 punkti vienpadsmit mačos. Ļoti veiksmīgi spēlēja arī Omskas "Avangard" - 23 punkti astoņās spēlēs - vienīgā komanda, kas nezaudēja ne reizi. Pieticīgākie rezultāti bija Novokuzņeckas "Metallurg" un Zagrebas "Medvescak" (šie klubi izcīnīja pa septiņiem punktiem).

2014-2015 sezona sāksies 3. septembrī, kad pašreizējā čempionvienība Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā uzņems Harija Vītoliņa "Dynamo" ar diviem latviešu uzbrucējiem.

Izmantotie resursi:
www.rsport.ru


Slēpts komentārs: playthegame
, 2014-09-01 13:13, pirms 10 gadiem
Es būšu piesardzīgs un Plotņikovu ar vieniem gūtajiem vārtiem par snaiperi nesaukšu!
, 2014-09-01 13:13, pirms 10 gadiem
Latvieši plosās Krievijas sirdī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-01 13:17, pirms 10 gadiem
prieks par latviesiem un ar par Robinsonu, malaci!!!
, 2014-09-01 13:20, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Kas tas pa murgu, pārbaudes spēlēs skaitīt kaut kādus punktus? Ik īpaši komandām?
Portāls (rsport.ru) grib un skaita! Kur problēma? Kāds varbūt saskaitīs pārbaudes spēlēs izpildītos spēka paņēmienus.

Ja šogad nebūtu RD, justu līdz MD.
, 2014-09-01 13:21, pirms 10 gadiem
Robinsonam vakar mačā pret CSKA hattrick!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-01 14:03, pirms 10 gadiem
bombex rakstīja: Bet nu vis ticamak daugavins visu savu potencialu ir paradijis un sezona drosi vien labi ja 5 vartus dabus...
Karsums gan paradija ka var spelet labi augsta limeni... Bet nu par otru domaju ka visu sezonu Dynamo vins nenovilks...
Pēc kā tu to spried ?
, 2014-09-01 14:18, pirms 10 gadiem
these guys will carry this team indeed
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 07:51, pirms 10 gadiem
Nevajadzētu jau krist no vienas galējības otrā,Ja NHL Daugaviņam īsti iekarot neizdevās,tad KHL viņš ,pirmkārt, spēlējis maz un pie tam Rīgas Dinamo ne tajā veiksmīgākajā sezonā.Un rādītājs 0,40 punkti spēlē nav nemaz peļams NHL lokauta laikā.Secinājumus varēsim izdarīt pēc šīs sezonas,kurā viņš pilnvērtīgi gatavojies Maskavas Dinamo sastāvā.
, 2014-09-02 11:27, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Nevajadzētu jau krist no vienas galējības otrā,Ja NHL Daugaviņam īsti iekarot neizdevās,tad KHL viņš ,pirmkārt, spēlējis maz un pie tam Rīgas Dinamo ne tajā veiksmīgākajā sezonā.Un rādītājs 0,40 punkti spēlē nav nemaz peļams NHL lokauta laikā.Secinājumus varēsim izdarīt pēc šīs sezonas,kurā viņš pilnvērtīgi gatavojies Maskavas Dinamo sastāvā.
Viņi abi iederas MD,pretēji viņi tur nebūtu.
Un ja likt uz pliku rezultativitāti,tad es pat vairāk liktu uz Daugaviņu.
Nu tik ka pirmā sezona KHL un spēles pieredzes trūkums šai līgā varētu patraucēt.
MD klubā rezultativitāte nav galvenais,bet gan lietderība komandai (pienesums).
MD rindās Znaroka/Vītoliņa vadībā neviens nav bijis baigais bombardieris uz līgas fona. Par to komanda un komandas spēle tur vienmēr ir bijusi.
Ja nu izņēmums bija Aņisina rezultativitāte vienā no PO.
Tur viņš laikam dominēja uz līgas fona. Bet īsti neatceros.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.