Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krievu hokeja apskatnieks: "Rīgas "Dinamo" iesaku necerēt uz mūsu naudu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krievu hokeja apskatnieks: "Rīgas "Dinamo" iesaku necerēt uz mūsu naudu"
Foto: sport-express.ru

Krievijas medija apskatnieks Aleksejs Ševčenko, atbildot uz jautājumiem par Rīgas "Dinamo", lēš, ka pēc izlaistas sezonas šim klubam būtu vieglāk atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), salīdzinot ar Vladivostokas "Admiral".

Kā jau ziņots, Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis informē, ka ir seši pretendenti uz galvenā trenera amatu. Šajā jautājumā jau ilgu laiku turpinās neskaidrība, jo vispirms jāapstiprina jaunās sezonas budžets, kas iepriekšējos gados lielā mērā tika veidots no Krievijas naudas.

Kad "Dinamo" nosauks galveno treneri? "Noslēdzies seriāls ar Nursultanas "Barys" [galvenā trenera meklēšanu], tagad [sekosim] Rīgai," saka apskatnieks Aleksejs Ševčenko. "Redzu, ka Juris Savickis vienkārši melo. Seši kandidāti, starp kuriem ir Salatētis, Ragana un Nemirstīgais Kaščejs. Mēs viņus uzmanīgi izvērtējam, bet pagaidām vēl neesam pieņēmuši lēmumu. Bet jums nav naudas..."

Ja hokeja klubs "Rīga" izlaidīs sezonu, tad Rīgas "Dinamo" būs vairāk naudas? "Nu kas tur vairāk?! Ja nu vienīgi sviestmaizēm. Notiek traks sabrukums. "Dinamo" vietā es vispār beigtu gaidīt mūsu naudu, kas tāpat tiku iztērēta kaut kam nepareizam. Nevajag!"

Problēma tāda, ka atteikties no spēlēšanas ir viegli, bet pēc tam būs grūti atgriezties un pārliecināt, ka jāiedod nauda. "Bet īstenībā atgriezties ir viegli, nav tik grūti, kā šķiet. Grūti atgriezties būs Vladivostokas "Admiral", jo viņiem no nulles būs jāparaksta visi spēlētāji. Šajā ziņā Rīgas "Dinamo vieglāk - tomēr Eiropa, bez darba daudzi Latvijas hokejisti, ir arēna un infrastruktūra," prāto Krievijas hokeja žurnālists. "Bet cits jautājums - kāda jēga censties piedalīties, ja jums nav naudas? Vienkārši kāpēc? Izlase? Nu... Lielākā daļa spēlētāju atraduši darbu. Mārtiņš Karsums galu galā brauks uz Eiropu. Nesaprotu jēgu! Cīnīties par pēdējo vietu ar Minsku? Nu labi."

Bet tas taču ir lieliski saprotams - kad nauda pienāk no citurienes, kaut kas iekrīt kabatā. "Lūk, tas jā! Tas ir galvenais arguments," saprot Aleksejs Ševčenko. "Paņemsim no krieviem 500 miljonus, komandai iztērēsim 300, bet par 200 nopirksim maizes veikalu Daugavpilī. Kāpēc gan ne?"

Izmantotie resursi:
Sport-Express

  -1 [+] [-]

, 2020-07-01 18:13, pirms 4 gadiem
Pasakiet tam krievam,ka Jurka nemaz necer uz viņu naudu,Jurka tagad pa savām kabatām vāc kopā

  +8 [+] [-]

, 2020-07-01 18:15, pirms 4 gadiem
nu ta beidzot insaids arī par ģinamo

 +11 [+] [-]

, 2020-07-01 18:15, pirms 4 gadiem
Šoreiz pateica precīzi.Nav takš duraks,ka nesaprot,ka čekists muld(jo viņiem tā ir specskolās mācīts) un krievu naudiņa daudziem "organizātoriem" vajadzīga tamdēļ, lai papildinātu savu maku,jo neko citu sakarīgu viņi darīt vnk.nemāk

  +3 [+] [-]

, 2020-07-01 18:28, pirms 4 gadiem
Tas gan nav smalkjūtīgi. Jāsaka ir daudz, daudz smalkjūtīgāk! Krievijas investori maksā Savickim, lai Savickis nodrošinātu uzņēmumiem, tādiem kā Itera, pienācīgu reklāmu. Bez Savicka reklāmas visa Krievijas ekonomika strauji noies uz grunti!
Slēpts komentārs: Kasparens

  +2 [+] [-]

, 2020-07-01 18:54, pirms 4 gadiem
krievu шавка daudz sācis vaukšķēt un ne pa tēmu
čekas kantoris tādus uz gala groza
ne jau sestajam numuram galvenais rūķis prasīs, vajag viņam rd vai nē
kā volodjka teiks, tā būs
tūļiņ sakārtos mūžīgo valdīšanu un ķersies rd lietām klāt

  -1 [+] [-]

, 2020-07-01 19:30, pirms 4 gadiem
Treneris - Koka celms
Spēlētāji - Susļiki

  +2 [+] [-]

, 2020-07-01 19:48, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: krievu шавка daudz sācis vaukšķēt un ne pa tēmu
čekas kantoris tādus uz gala groza
ne jau sestajam numuram galvenais rūķis prasīs, vajag viņam rd vai nē
kā volodjka teiks, tā būs
tūļiņ sakārtos mūžīgo valdīšanu un ķersies rd lietām klāt
nav jau teikts, ka šis nav veids kā tautai paziņot ko domā augšas par ģinamas nākotni. neko jaunu viņs nepasaka, bet pasaka to tieši tagad.

  +4 [+] [-]

, 2020-07-01 21:35, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: nav jau teikts, ka šis nav veids kā tautai paziņot ko domā augšas par ģinamas nākotni. neko jaunu viņs nepasaka, bet pasaka to tieši tagad.
Tikko Polija ir normāli Gazpromu paplucinājusi uz 1,5 miljardiem un citas bēdas ekonomiski.
starp citu te runāja arī par Vitjaz , kam nav naudas (Gazprom komanda) un nav kur spēlēt +parādi par iepriekējo sezonu.
atmetot visu liriku, var apmēram saprast kas tur KHL notiek.
rožaini neizskatās ar naudām + vēl corona un robežas slēgtas!
katrā ziņā labāk tādus klausīties nekā mūsu pajoļu žurnaļugu baru, kas tirsu laiza savickijam un khl!
viņi noliek ne tik riga ģinamo, bet visu khl un tur bija arī par NHL. pie tirsas viņam, neskiro. te tik izcelts ģinamo par ko varbūt tik 5 min. runāju no 1 stundas !
Slēpts komentārs: denebs

  -1 [+] [-]

, 2020-07-01 21:53, pirms 4 gadiem
denebs rakstīja: SC atkal šitā tirliņa raksteli pārkopējuši. Bet teksts jau vairs nav tikai par Dinamo. Vai tiešām nekā labāka nav, kā vaukšķēt vienā korī ar vienu idiņu no parašas? 😡
nu ja sc skribenti tik vien jēdz, kā copy-paste no allhockey.ru, tad ko var gribēt un prasīt no viņiem ?

     [+] [-]

, 2020-07-01 22:10, pirms 4 gadiem
Karsums vairs nav leģa līmenis KHL?

  +8 [+] [-]

, 2020-07-01 22:35, pirms 4 gadiem
Man jau rēka nāk ka Paste sastāvu komplektē, reāli pec klaunu bara Dinamo izskatās! Būtu pat interesanti paskatīties kur spēlēs visi mūsu stāri ja nebūs Dinamo

     [+] [-]

, 2020-07-02 00:33, pirms 4 gadiem
Gandrīz vai tiešām jāņem popkorns un jāiekārtojas ērtāk dīvānā visu šo vājprāta "sāgu" vērojot! Sāk palikt jau interesanti kā mīkstjuris tur naudu un treneri meklē! Kāds toķika kantoris varēja likmes sataisīt cik ilgā laikā TRTD atradīs treneri - nedēlas, divu vai trīs laikā, vai.... nekad!

  +2 [+] [-]

, 2020-07-02 01:14, pirms 4 gadiem
Fuņa klade un Pernambuķa vecais abonements Sothebys izsolē aizies par labu ciparu!

     [+] [-]

, 2020-07-02 11:28, pirms 4 gadiem
SteveDavis rakstīja: Karsums vairs nav leģa līmenis KHL?
Droši vien ,ka ir.Tikai krievu klubos ir liela konkurence uz leģionāra vietu.Kā redzējam,neizturēja konkurenci Spartakā,kur pie stūres mūsu treneri.Var jau nepatikt šis krievu žurnālists,ja kādam viņš ir uzkāpis uz varžacīm,bet saka viņš tīru taisnību par Rīgas Dinamo.Ja kāds melo un karina makaronus uz ausīm,tad tad ir Savickis un & Acīm redzot Savickim vairs nav ko īpaši piedāvāt no Latvijas labumiem saviem krievu naudas maisiem un šo kaulēšanos ,ja tā beigsies ar negatīvu rezultātu,norakstīs uz pandēmijas rēķina.Par to nav ne mazāko šaubu.Pie tam sasolīs,ka nākotnē tur atgriezīsimies uz balta zirga.Ticamāk gan būs,ka ar balto zirgu Baltijā iejās cara tētiņš,kurš būs Krievijā savu varu nostiprinājis līdz kapa malai,un ķersies pie Krievijas impērijas atjaunošanas,kā jau tika agrāk solījis.Krievu nācija tuvajās ārzemēs būšot jāaizstāv.Kā jums tāda perspektīva?

     [+] [-]

, 2020-07-02 11:32, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Būtu pat interesanti paskatīties kur spēlēs visi mūsu stāri ja nebūs Dinamo
Neko daudz jau mūsu "stāru" tur nemaz nebija.
Veterāni (Dārziņš, Miķelis), ja vispār vēl gribēs spēlēt, gan jau atradīs sev iespējas ērti noslēgt karjeras Itālijā, Austrijā, DEL2 vai līdzīgās līgās.
"Gandrīz" veterāni (Sotnieks, Meija, Bārtulis) varētu kaut ko sameklēt, piemēram, Čehijā vai Slovākijā.
No pārējiem vēl varētu izcelt Zīli - ja ar veselību viss būs labi, domāju, ka viņš varētu būt interesants spēcīgu līgu komandām.

Visi pārējie - Francija, Lielbritānija, Dānija, oberlīgas... vai OHL.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-02 12:06, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Ticamāk gan būs,ka ar balto zirgu Baltijā iejās cara tētiņš,kurš būs Krievijā savu varu nostiprinājis līdz kapa malai,un ķersies pie Krievijas impērijas atjaunošanas,kā jau tika agrāk solījis.Krievu nācija tuvajās ārzemēs būšot jāaizstāv.Kā jums tāda perspektīva?
Maz ticama. Apšaubu, vai viņš gribēs tiešu militāru konfliktu ar NATO. Īpaši, ja te uz vietas atrodas arī "veco" NATO valstu karaspēks.
Baltkrievijai, Ukrainai, Gruzijai un citām bijušajām PSRS republikām gan šāds scenārijs varētu būt reālāks.

     [+] [-]

, 2020-07-02 13:31, pirms 4 gadiem
zzk rakstīja: Neko daudz jau mūsu "stāru" tur nemaz nebija.
Veterāni (Dārziņš, Miķelis), ja vispār vēl gribēs spēlēt, gan jau atradīs sev iespējas ērti noslēgt karjeras Itālijā, Austrijā, DEL2 vai līdzīgās līgās.
"Gandrīz" veterāni (Sotnieks, Meija, Bārtulis) varētu kaut ko sameklēt, piemēram, Čehijā vai Slovākijā.
No pārējiem vēl varētu izcelt Zīli - ja ar veselību viss būs labi, domāju, ka viņš varētu būt interesants spēcīgu līgu komandām.

Visi pārējie - Francija, Lielbritānija, Dānija, oberlīgas... vai OHL.
Nu, Slovākija gan vairs nav liekama vienā rindā ar Čehiju... Šobrīd es pat teiktu, ka aiz Francijas, UK, Dānijas - ja runājam par algām