Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Indraša pārstāvētais Maskavas "Dynamo" lauž līgumus ar diviem uzbrucējiem

Indraša pārstāvētais Maskavas "Dynamo" lauž līgumus ar diviem uzbrucējiem
Patriks Sakrisons. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo", kurā arī nākamajā sezonā spēlēs Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis, lauzis līgumus ar diviem uzbrucējiem – Jevgeņiju Mozeru un zviedru Patriku Sakrisonu.

26 gadus vecais Mozers pagājušajā sezonā piedalījās 55 spēlēs, kuru laikā guva septiņus vārtus un pievienoja septiņas piespēles. Gagarina kausa izcīņā viņš aizvadīja 11 spēles un izcēlās ar vienu rezultatīvu metienu.

32 gadus vecais Sakrisons regulārajā čempionātā aizvadīja tikai 38 spēles, sāncenšu vārtsargus pārspējot piecas reizes un sakrājot 11 punktus. Savukārt izslēgšanas mačos viņš bija viens no komandas vilcējiem – 11 spēlēs trīs vārti un sešas piespēles.

Tādējādi "Dynamo" rindās pašlaik ir tikai divi leģionāri ar līgumiem – Indrašis un somu aizsargs Jūso Hietanens, kurš vienošanos pagarināja pirms pāris dienām un Maskavas vienībā pavadījis pēdējās piecas sezonas. Savukārt Indrašim iepriekšējā sezona bija pirmā leģionāra maizē, un viņš kļuva par trešo rezultatīvāko "Dynamo" hokejistu.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/81314-evgeni...


, 2019-06-01 18:04, pirms 5 gadiem
Kurš„Maskavas dinamo” kolhozs lauza līgumu ar uzbrucējiem,nākamais,tagadējais,pagājušais vai aizpagājušais?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.