Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sorokins, Robinsons un Gusevs nosaukti par KHL labākajiem martā

Ints Megnis
Ints Megnis

Sorokins, Robinsons un Gusevs nosaukti par KHL labākajiem martā
Ņikita Gusevs. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajiem marta spēlētājiem nosaukti Maskavas CSKA pārstāvji Iļja Sorokins un Mets Robinsons, kā arī Ņikita Gusevs no viņu galvenās konkurentes Sanktpēterburgas SKA.

Sorokins nosaukts par mēneša labāko vārtsargu. Viņš palīdzēja armijniekiem uzvarēt astoņās no deviņām spēlēm, vienu no dueļiem arī pametot nepārspēts. Vārtsargs atvairīja vidēji 96,1% metienu, ielaižot vidēji 1,00 ripas.

Tikmēr labākais aizsargs Robinsons šajā sekmīgajā astoņu uzvaru mēnesī tika pie diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, turklāt abi viņa precīzie metieni kļuva par uzvaru nesošajiem. Mēneša kopējā ieskaitē savulaik arī Rīgas "Dinamo" rindās spēlējušais hokejists tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Savukārt par labāko uzbrucēju kļuvis Gusevs, kurš SKA palīdzēja uzvarēt astoņos no 11 mēneša mačiem, šajā laikā tiekot pie septiņiem gūtajiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Pie punktiem viņš tika astoņās no šīm spēlēm, bet vārtus guva piecās. Divus precīzus metienus Gusevs izpildīja noslēdzošajā, piektajā, spēlē pret Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, kā arī vienā cīņā sērijā pret Maskavas "Spartak".

Par mēneša labāko jauno spēlētāju nosaukts "Lokomotiv" aizsargs Daņils Misjuļs, kurš izcēlās ar debijas vārtiem KHL piektajā, noslēdzošajā, spēlē sērijā pret "Sochi". 18 gadu vecais hokejists uz ledus vidēji pavadīja vairāk nekā 15 minūtes, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

Pašlaik KHL notiek konferenču finālsērijas - CSKA sērijā ir 2-0 vadībā pret SKA, kamēr Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" ar 2-0 atrodas priekšā pret Ufas "Salavat Yulaev".

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/04/01/...

     [+] [-]

, 2019-04-01 12:41, pirms 5 gadiem
kuru interesē, kas tiek nosaukts par lābākajiem svešas valsts līgā? Var vēl uzrakstīt, kuri ir labākie SHL vai kādā citā Eiropas līgā, kurā spēlē latvieši. Pēc šīs loģikas tad vajadzētu, piemēram, Šveices līgas 3 labākos katru mēnesi nosaukt. Tur letiņi arī ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-04-01 15:10, pirms 5 gadiem
kas_es_856436297640153088 rakstīja: nez kuru interesē kaut kādas šveices līga Paskaties labāk KHL playoff , lai saprastu kāpēc šī līga ir prioritāra . ja hokejs tad hokejs . un tāds ir tikai KHL
Aizmirsi beigās "april april" ...