Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: raivisg3

Medvedevs un Fetisovs prezentējuši KHL jauno reglamentu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs un direktoru padomes priekšsēdētājs Vjačeslavs Fetisovs trešdien preses konferencē prezentēja līgas jauno reglamentu, kas paredzēts nākošajām trīs sezonām.
.

Līdzīgs dokuments nepastāv nevienā citā sporta veidā. Reglamenta tapšanas laikā bija asas diskusijas un konstruktīvi piedāvājumi, kurus mēs nelaidām garām," preses konferencē stāstīja Medvedevs..

Jaunajā reglamentā īpaši izcelts jautājums par ierobežotajiem un neierobežotajiem brīvajiem aģentiem, lai padarītu pārredzamāku spēlētāju tirgu un kontrolētu hokejistu pāreju uz citām komandām..

Hokejistiem vecumā no 23 līdz 24 gadiem lielākā iespējamā alga būs 500 000 līdz 600 000 dolāru (247 750 līdz 297 300 latu) mēnesī. Vēl tika ieviesta prasība saistībā ar klubu infrastruktūru, piesaistot reklāmdevējus un sadarbojoties ar medijiem..

katrā spēlē būs 2 galvenie tiesneši
.
KHL vēl plāno slēgt līgumus uz visu sezonu ar ārzemju tiesnešiem, ne tikai uz atsevišķām spēlēm, kā tas bija iepriekš. No nākošās sezonas katrā mačā būs divi galvenie tiesneši..

Šī gada KHL drafts notiks 28. maijā, un nosargāt savus jaunos spēlētājus varēs tikai desmit komandas, kas cieši saistītas ar savām sporta skolām. Vēl līga plāno izmaksāt kompensācijas treneriem, kuru audzēkņi draftā tiks izvēlēti ar augstu numuru..

viesspēlētāji.

Tāpat katras krievu vienības sastāvā varēs spēlēt pieci leģionāri KHL komandās un ne vairāk kā divi leģionāri Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandās..

Savukārt, lai atrisinātu problēmu ar biļešu pircēju rindām un spekulantiem, KHL biļetes pārdos internetā..

Turpinot par klubu tēriņiem, minimālā spēlētāju alga būs 250 000 rubļu (4325 lati), bet par algu grieztiem vēl balsos, taču tie varētu būt 850-950 miljoni rubļu (14,7-16,4 miljoni latu)..

Klubiem, kuri atrodas pilsētā ar mazāk nekā 500 000 iedzīvotāju, ieteicams spēlēt arēnā ar 9000 vietu, bet pilsētās, kurās ir vairāk par 500 000 iedzīvotāju, arēnās vajadzētu ietilpt 12 000 līdzjutēju. Pilsētās, kurās ir vairāki KHL klubi, iespējami izņēmumi..

.
.
..


, 2011-04-01 15:41, pirms 13 gadiem
Tu gan proti sasmīdināt. Algu griezti, aktualitātes kalngals
, 2011-04-01 15:43, pirms 13 gadiem
Bet ne vārda par to no kuriem bērziem jāspiež pareizās sulas
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.