Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis skaidro progresu: "Partneri man ir labi! Pats arī esmu labs" (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis skaidro progresu: "Partneri man ir labi! Pats arī esmu labs" (+video)
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dynamo" uzbrucējs Miks Indrašis pēc iekļūšanas pirmajā virknējumā krietni uzlabojis savu rezultativitāti. Janvāra pēdējā mačā iemeta divas ripas. Sarunā ar krievu reportieriem latviešu leģionārs atklāj, ka ar partneriem pirmajā maiņā saprašanās radās uzreiz.

Ceturtdienas spēlē latvietis guva trīs vārtus, taču tikai divi tika ieskaitīti. Cik lielā mērā nepiekrītat tiesneša lēmumam neieskaitīt ripu? "Tiesnesis lemj. Man pateica, ka vārtu nav, es par to nestrīdēšos. Pajautāju, kāpēc neieskaitīja, bet tāds ir lēmums. Galvenais, ka uzvarējām un ejam tālāk," norāda latvietis.

Indraša divi vārti ļāva pieveikt Magņitogorskas "Metallurg" vienību. "Partneri man ir labi! Pats arī esmu labs. Protams, cenšos spēlēt labi, bet viņi palīdz. Tikai tā var uzvarēt," skaidro Miks Indrašis.

Kā ir spēlēt triecienmaiņā ar Vadimu Šipačovu un Dmitriju Kagarļicki? "Spēlēt ar šiem puišiem ir viegli. Tāpēc saprašanās mums radās uzreiz. Tādiem partneriem nav ilgi jāpieslīpējas. Pirms tam ar viņiem daudzi spēlēja vienā maiņā. Un neviens nekrita ārā."

Dzirdēts, ka viņu maiņā trešajam partnerim nākas daudz skriet. "Skriet taču vajag visur! Bet tas jādara ar prātu. Mani partneri ļoti labi lasa spēli. Līdz ar to īstenībā ne vienmēr ir jāsteidzas. Viss atkarīgs no situācijas uz ledus un no pretinieka," spriež uzbrucējs.

Šī ir jūsu veiksmīgākā nedēļa šajā sezonā? "Droši vien. Tā sanāca, ka trijās spēlēs iemetu četras ripas. Pēdējos trijos mačos apspēlējam tos, kurus ilgi nevarējām uzvarēt. Komandā ir labs noskaņojums. Domāju, ka spēlējam labi," saka Indrašis.

Kā esat iekārtojies Maskavā? "Man te viss patīk. Viss vajadzīgais ir blakus. Jūtos labi. Protams, nezinu kur ir kādas ielas, bet ar "Yandex" palīdzību visu varu atrast. Dzīvoju netālu no "Megasport" arēnas."

---

KHL Rietumu konferencē Maskavas "Dynamo" ar 65 punktiem 55 spēlēs ieņem piekto vietu.

Pirmajā virknējumā Indrašis sāka sešās no pēdējām septiņām spēlēm. Pirmajā maiņā latvietis sakrājis 8 (4+4) rezultativitātes punktus sešos mačos, bet zemākās maiņās viņam ir 18 (10+8) punkti 42 spēlēs.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
rsport.ria.ru
sovsport.ru

  +4 [+] [-]

, 2019-02-01 16:09, pirms 5 gadiem
Malacis Indulis. Viens vel speli nevar uztaisit TOP komandas, bet ar lieliskiem partneriem ari pats lieliski spele.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-01 16:43, pirms 5 gadiem
Labi - ar pašpārliecinātību viss ir kārtībā.
Tas ir svarīgi!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 17:12, pirms 5 gadiem
INDRAŠIS IR super šosezon, novēlu viņiem tālu tikt play-off.. un Indrašim novēlu turpināt uguņot.. gols pret Dinamo bija tik labs, ka pat neticējās ka to Indrašis iemetis.