Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1624, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vujteks: "Sudraba medaļas ir Slovākijas lepnums"

Vujteks: "Sudraba medaļas ir Slovākijas lepnums"
Vladimirs Vujteks
Foto: AP/Scanpix

Pēc pasaules hokeja čempionāta finālspēles, kurā Krievija ar 6:2 pieveica Slovākiju, iespaidos par maču un turnīru dalījās abu komandu galvenie treneri Zinetula Biļaļetdinovs un Vladimirs Vujteks, kā arī spēlētāji Semjons Varlamovs, Jevgeņijs Medvedevs un Mario Bližņāks.

Vladimirs Vujteks, Slovākijas izlases galvenais treneris: "Vispirms apsveicu Krieviju ar uzvaru. Mums šoreiz neizdevās atkārtot to, kas izdevās spēlēs ar Kanādu un Čehiju. Varbūt noguruma dēļ, varbūt dažu spēlētāju pieredzes trūkuma dēļ. Gribu pateikties saviem spēlētājiem par parādīto sniegumu. Mēs izcīnījām sudrabu. Mums medaļu pasaules čempionātā nebija deviņus gadus un, protams, ka šis sudrabs ir Slovākijas lepnums."

Zinetula Biļaļetdinovs, Krievijas izlases galvenais treneris: "Izlase visu turnīru aizvadīja diezgan stabili, vienā līmenī. Komanda savu darbu paveica lieliski. Mēs [finālam] cītīgi gatavojāmies, apzinājāmies, ka mums jāsper vairs tikai viens solis. Slovākija spēlēja labi un cienījami. Viņi pieveica kanādiešus un čehus, tāpēc mums šim mačam bija nopietni jānoskaņojas. Esmu pateicīgs puišiem, ka viņam visam piegāja ļoti nopietni. Man šis ir pirmais pasaules čempionāts, pirmais tituls. Vairāk gan priecājos par puišiem. Arī mūsu valstij uzvara bija svarīga, nepieciešama un patīkama. Varbūt ceturtdaļfināla spēle ar Norvēģiju bija sarežģītāka, jo komanda uztraucās. Tas gan bija tikai pirmajā periodā, bet otrajā un trešajā puiši spēlēja kā prot. "

Semjons Varlamovs, Krievijas izlases vārtsargs: "Krievijas izlase uzvarēja, jo spēlēja precīzi un labi darbojās aizsardzībā. Komandā bija lieliska atmosfēra visa turnīra gaitā. Pēc finālsirēnas gribējās ielēkt tribīnēs un priecāties kopā ar līdzjutējiem."

Mario Bližņāks, Slovākijas izlases uzbrucējs: "Šī ir liela diena Slovākijas hokejam, mums jābūt lepniem. Bez spilgtām zvaigznēm mēs parādījām labu rezultātu, spēlējām ar sirdi. Domāju, ka nākotne mūsu hokejam izskatās cerīga."

Jevgeņijs Medvedevs, Krievijas izlases aizsargs: "Čehi slovākus pusfinālā nenovērtēja, bet mēs izgājām laukumā, noskaņojušies nopietnai cīņai. Spēle bija smaga un saspringta. Runāt par trenera darbu, manuprāt, nav vērts – domāju, ka visu izsaka sasniegtais rezultāts."

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...
HOME IIHF


, 2012-05-21 12:29, pirms 12 gadiem
Vismaz beidzot bija fināls, kur arī sudraba medaļnieki bija smaidīgi un priecīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-21 12:57, pirms 12 gadiem
Apsveicu slovakus, malaci, cinijas par sevi un par savu aizgajuso brali!
, 2012-05-21 13:26, pirms 12 gadiem
Un kas ir interesanti abu finālistu treneri ir no KHL,kā arī liela daļa spēlētāju,tā kā tie kas saka,ka KHL ir švaka līga,tie smagi kļūdās.
, 2012-05-21 13:34, pirms 12 gadiem
Pirmo reizi dzīvē nenoskatījos PČ finālspēli līdz galam.Pēc otrā perioda izslēdzu TV,jo spēle burtiski ritēja uz vieniem vārtiem.Un tas tāpēc ,ka tāda komanda ar tādu psiholoģiju iekļūst finālā.Paskatoties uz slovākiem pēc uzvaras pusfinālā pār čehiem viss bija skaidrs.Viņiem neko vairs nevajag.Krievi šogad bez konkurences,un pat tās komandas ,kuras varbūt varētu radīt kaut kādu minimālu intrigu,līdz finālam diemžēl netika(SWE;CAN,CZE)
, 2012-05-21 15:52, pirms 12 gadiem
Šī dziesma man atgādina to, cik ļoti pietrūks Pasaules čempionāts.

Puddle Of Mudd - Blurry
- YouTube


Lieliskas emocijas un tajā pašā laikā skumji.Nu neko, jāgaida nākamais gads.
, 2012-05-21 18:48, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Vismaz beidzot bija fināls, kur arī sudraba medaļnieki bija smaidīgi un priecīgi
Vienīgais kas tur smaidija bija ledus skrāpētājs
, 2012-05-21 22:45, pirms 12 gadiem
Slāvi vālē!!!
, 2012-05-22 00:25, pirms 12 gadiem
liels RESPECT Haram un vēl tam otram,kas savam kreklam pa virsu bija pēc finālsvilpes uzvilkuši Demitras kreklu
, 2012-05-22 16:07, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Vismaz beidzot bija fināls, kur arī sudraba medaļnieki bija smaidīgi un priecīgi
Vel smaidigaki un priecigaki bija cehi, tie par bronzuu loti priecajas, varbut neta ka krievi par zeltu, bet nebija talu
, 2012-05-22 17:21, pirms 12 gadiem
Nu krievi bija labi, bet ja nebūtu Malkins, nedomāju, ka būtu zelta medaļas, te KHL tomēr nestāv klāt NHL spēlētājiem, lai gan progress manāms
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Ēriks Karlsons un Koba Jass
Foto: AFP/Scanpix
28

Jasam divu spēļu diskvalifikācija par uzbrukumu Karlsonam

Latvijas hokejists Koba Jass saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju par uzbrukumu zviedram Ērikam Karlsonam pasaules čempionāta spēlē pret Zviedriju, informējusi Starptautiskās Hokeja federācijas disciplinārā komiteja.
Teds Nolans 
Foto: Lauris Vīksne, f64
162

Lipmans: Mēneša laikā pieņemsim lēmumu par Nolanu

Pirmdien notikušajā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē organizācijas prezidentam Kirovam Lipmanam uzdots mēneša laikā atrisināt jautājumu par Latvijas hokeja izlases treneru korpusu, tātad arī par kanādiešu speciālistu Tedu Nolanu kā galveno treneri.