Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1624, Did:0, useCase: 3

Vehanens: "Tā nebija manas karjeras sliktākā spēle"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vehanens: "Tā nebija manas karjeras sliktākā spēle"
Petri Vehanens
Foto: Reuters/Scanpix

Somijas izlases vārtsargs pēc 2:6 sagrāves pasaules čempionāta pusfinālā pret Krieviju atzina, ka nav aizvadījis karjeras sliktāko spēli. Slikti nospēlējusi visa komanda. Savukārt krievu varonis Jevgeņijs Malkins pateicās komandas biedriem.

"Situācija bija ļoti nepatīkama, kad Malkins ielidoja apmalē. Žeņa malacis – atgriezās un nospēlēja maču līdz galam. Agrāk viņu cieši nepazinu, tikai skatījos, kā Malkins spēlē. Tagad attiecības kļuvušas tuvākas, bieži sarunājamies. Malkins ir lielisks gan kā hokejists, gan kā cilvēks," pret somiem trīs vārtus guvušo "Penguins" snaiperi paslavēja Krievijas valstsvienības galvenais treneris Zinetuļa Biļjaļetdinovs.

Krievu treneris teica, ka pagaidām nav skaidrības par to, cik nopietns ir uzbrucēja savainojums, kas gadījās pēc trieciena apmalē. Rīt krieviem jāspēlē fināls pret Čehiju vai Slovākiju.

Pats Malkins atzīmēja komandas biedru paveikto: "Visi nospēlēja lieliski, ne tikai es. Uzvarējām pelnīti, lai gan mača sākums atkal neizdevās. Izlases spēlēs man nekad vēl nebija laukumā metuši cepures pēc "hat trick". Milzīgs paldies faniem, kuri uz ledus meta pat ausaines."

Malkins teica, ka trīs vārtus gan pret zviedriem, gan somiem guvis ne tāpēc, ka īpaši noskaņojies pret turnīra saimniecēm, bet gan tāpēc, ka veiksme bijusi viņa sabiedrotā, arī palīdzējuši komandas biedri.

"Spēlē pret Norvēģiju neizdevās iemest, taču šodien gan, jo bija daudz svarīgāka spēle, uz kuras liktas medaļas un valsts gods. Rezultāts ļoti nozīmīgs, tāpēc arī tāda noskaņošanās," pauda Malkins.

"Zināju, ko gaidīt no krieviem. Viņiem ir jauns treneris, kurš ieviesis lielisku aizsardzības hokeju. Protams, daudz kas mums šodien neizdevās, taču nevaru teikt, ka aizvadīju karjeras sliktāko spēli. Zaudējām kā komanda. Šī spēle pēc iespējas ātrāk jāaizmirst," teica nelaimīgais somu vārtsargs Petri Vehanens.

Izmantotie resursi:
Новости спорта, Спортивная аналитика, Видео -...
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-05-19 20:45, pirms 12 gadiem
2-3 värtus bija jänjem.var teikt pievíla komandu,pèc 1-4 bija jämaina nost.cerams somi rìt parädís savu ìsto spéku
Slēpts komentārs: kasha

  +3 [+] [-]

, 2012-05-19 21:41, pirms 12 gadiem
kasha rakstīja: Butu kads labs NHL vartu virs tad cita lieta butu. Pekka Rinne zel kad netika delj play-off..
ko var muldet, ar so pasu vehanenu somi pagajoso gadu kluva par cempioniem ja vartos butu kads nhl vartsargs butu 9 - 2 nevis 6 - 2

  +7 [+] [-]

, 2012-05-19 22:11, pirms 12 gadiem
Jāatzīst, ka krieviem šoreiz padevās izcili precīzi metieni, nedomāju, ka vārtu vīrs vainīgs

     [+] [-]

, 2012-05-19 23:06, pirms 12 gadiem
kasha rakstīja: Butu kads labs NHL vartu virs tad cita lieta butu. Pekka Rinne zel kad netika delj play-off..
Kā dzird vārdu NHL, tā laikam kūsti, ne? Nu nepadara šī 3 burtu kombinācija spēlētāju par supermeistarīgu monstru.

     [+] [-]

, 2012-05-20 17:16, pirms 12 gadiem
King of Pavians rakstīja: Kā dzird vārdu NHL, tā laikam kūsti, ne? Nu nepadara šī 3 burtu kombinācija spēlētāju par supermeistarīgu monstru.
Burti nepadara, bet ja speletajs spele taja liga un ir pamatsastava speletajs. KHL tadu speletaji ir saskaitami ap 20-30 visa liga.