Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1624, Did:0, useCase: 3

Video: SA+ fragments: Astašenko un Irbe spriež par mūsējiem

Kristaps Zālītis
SA+ studijā šodien tikās Kaspars Astašenko un Artūrs Irbe. Pirms čempionāta abi izteica prognozes, tagad pienācis laiks tās apkopot. Šodien publicējam fragmentu, saruna pilnā apjomā būs pieejama rīt SA+ sadaļā.


Pirms čempionāta video: Cik spēles būs Masaļskim? Vai Indrašis paliks...
Vērtējums: +28
Slēpts komentārs: M

  +6 [+] [-]

, 2012-05-17 16:51, pirms 12 gadiem
Interesantākajā vietā apgriezāt video

  +4 [+] [-]

, 2012-05-17 17:24, pirms 12 gadiem
Nu, cik var spriest? Skaidrs jau ir, ka Dinamo pamatsastāvam izlasē nav ko darīt, visi eksperti, kā arī liela daļa līdzjūtēju to jau atzina. Spēlēsim nākošgad kā Norvēģija - mazāk prasmju, bet ar 100% pašatdevi un būs arī rezultāts.
Nevajag, lai 4-5 cilvēku slidināšanās demotivē visu pārējo komandu un padara par pajoliem tos 5-6, kas tiešām cīnās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-05-17 19:10, pirms 12 gadiem
Dabusi ar BOMI ja kas. mēs veci, bet varam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-05-17 20:16, pirms 12 gadiem
Ka tracina tie cilveki, kas saka, ka nav jaspele labakajiem. Redz spelesim ka Norvegji, ar pasatdevi. Vecit, paskaties vispirms uz Norvegju izlases sastavu, tur nav nekadi memljaki Bukarti utt. Izlase jaspele tiem, kas var uztaisit rezultatu, jo bez iemestiem vartiem neka nebus. Pie tam, paskaties kads ir limenis chempii, tur sen nav vairs ko darit tikai ar pasatdevi.

Tas pats stasts bija ar basketbolu. Nevajag mums labakos, nemsim jaunos un tos kas grib spelet. Ka tas beidzas? Knapi tikam uz cempi un tur pec katras speles bija jalasa kadi mudaki visa izlase ir. Visi raudaja pec vecajiem lideriem. Neatkartosim basketbola kludas.

  -1 [+] [-]

, 2012-05-17 21:55, pirms 12 gadiem
Tu gadījumā pats neesi Bukarts?
Tādu komentāru uzcepi, it kā Bukarts būtu Malkina līmenī, kurš var viens izlasi pavilkt uz augšu!Pašlaik mums tāda cilvēka nav. Kur nu vēl DR 4. maiņas uzbrucējs, kurš ik pa laikam tika sastāvā.
ARAGONS rakstīja: es ari gribu izlase!!! bus nevis simts,bet miljards pasatdeves pargrauzisu ne tikai ledu,vartus,tiesnesus,bet ari piesietu ar trosi ripu lidz menesim aizmestu,pec tam aiz troses paraujot savilktu Zemi un Menesi kopa! bet vai no tadas "pasatdeves" butu kada jega? nopietni runajot,jareabilite SLINKAIS BET TALANIGAIS BUKARTS!!! Artur un Kaspar! vai man nav taisniba? ar Keniniem,Jasiem,Staliem un Sauliesiem mes nakotne varam ceret ne vairak ka uz musu futbola izlases "strategiskajiem" planiem 90.to gadu sakuma uz 0:0 rezultata saglabasanu to ari pieradija tris pedejas speles. NAV VARTU GUVEJU! Bukarts ir viens no tadiem,neskatoties uz to ka vins ir slinks labak slinkais genijs,neka bezdarnijs energetiskais molotila labak ir nomainit Nolanu,neka atstat musu hokeja nakotni bez perspektiva JAU SASPELEJUSOS trio BUKARTS-DZERINS-MEIJA! ja Tedis,vai kads cits,nesaskatis tiesi saja trio TALAKO PERSPEKTIVU,un nedaris visu iespejamo un neiespejamo lai so trio SAGLABATU NEMAINIGU,pat neatkarigi no katra snieguma un karpizem tad Latvijas hokeja vieta bus MUZIGA BALANSESANA starp 9-12 vietam LABAKAJA GADIJUMA,sliktakaja ar "energiskajiem" "Z-amerikas" stila spelmaniem MAZREZULTATIVAJA jeb vispar BEZREZULTATIVAJA spele mes noraksimies uz muzu muzos amenisko pirmo diviziju!

  +3 [+] [-]

, 2012-05-17 22:13, pirms 12 gadiem
Par basketbolu- neviens te neraudāja par vecajiem līderiem, bet gan applaudēja mūsējiem jaunajiem par viņu sniegumu
piilaadzis rakstīja: Ka tracina tie cilveki, kas saka, ka nav jaspele labakajiem. Redz spelesim ka Norvegji, ar pasatdevi. Vecit, paskaties vispirms uz Norvegju izlases sastavu, tur nav nekadi memljaki Bukarti utt. Izlase jaspele tiem, kas var uztaisit rezultatu, jo bez iemestiem vartiem neka nebus. Pie tam, paskaties kads ir limenis chempii, tur sen nav vairs ko darit tikai ar pasatdevi.

Tas pats stasts bija ar basketbolu. Nevajag mums labakos, nemsim jaunos un tos kas grib spelet. Ka tas beidzas? Knapi tikam uz cempi un tur pec katras speles bija jalasa kadi mudaki visa izlase ir. Visi raudaja pec vecajiem lideriem. Neatkartosim basketbola kludas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-18 00:26, pirms 12 gadiem
ARAGON!!!!!!!!!!!!! aizej un izguli savu sapni par trennera amatu. kaut tu savaa muuzhaa buutu nopelniijis ar hokeja zinashanaam kaa Teds Nolans! Ja ari esi kaut cik lielaa limenii uzspelejis hokeju, (ticu ka taa nav ) dieva deelj nepaarmet cilveekam kas zina ko dara ! necelju ne tavus perspektiivos speeleetaajus debesiis ne Tedu bet DOMAA KO RUNAA ! Nejau tu esi pelniijis miljonus kaa piemeram Teds ar hokeja zināšanām!!!!!! Nekas personiigs bet veciit, izklausaas ka neesi vecaaks par 20 gadiem un speelee hokeju savaa rajona cempionaata hokeja liigaaa

  +1 [+] [-]

, 2012-05-18 00:50, pirms 12 gadiem
Kikians rakstīja: Interesantākajā vietā apgriezāt video
defs

  +2 [+] [-]

, 2012-05-18 11:20, pirms 12 gadiem
ARAGONS rakstīja: Bukarts nav Malkina limeni,bet ir pietiekosa meistaribas pakape,lai speletu viena NEDALAMA mainia ar Dzeriniu un Meiju! tiesi si mainia KOPA SPELEJOT,nevis pa rezerves daliam sadalita radija rezultatu pret tadam komandam ka Danija un Norvegija vel ilgi pirms Nolana nosedinot Bukartu mala,Nolans noraka efektigu uzbrukumu! es runaju par EFEKTIGU varda tiesaja nozime,kad ir guti varti,nevis Stala atra bezjedziga slidinasanas,Keninia nejausais rikosets pret Italiju,pec kura Nolans so debesis pacela Jasa kaskesanas ar pretiniekiem,Sauliesa supernoraidijumi par tadu "izlasi" nakotne nav velesanas fanot,bus 4eliabinskas Traktora 80.gadu stila komanda,kura ne cik spele pati,cik jauc gaisu pretiniekiem,biezi vien novelkot speli lidz 0:0 rezultata labak lai Nolans dodas atpakalj uz rezervatu bet izlase atpakalj lai nak Liona Beresnevs! Ker4a pauzes un filigranas saspeles uzbrukuma lai aizvieto bezjedzigo energijas teresanu ta saucamaja "fiziskaja" hokeja! lai dzivo SLINKO TALANTU PRIORITATE PAR CENTIGAJAM VIDUVEJIBAM!
Lūdzu ignorē vēlmi pēc katra teikuma punkta vietā lietot smaiļiku!

  +1 [+] [-]

, 2012-05-18 13:14, pirms 12 gadiem
Aragona viedoklī ir vērts ieklausīties. Nevajag uzreiz "nolikt" visus, kam ir citādas domas. Tas, ka mums NAV kas iemet vārtus, ir taisnība! Jā, nebija Karsuma un Dārziņa, bet kur ir garantija, ka viņi būs nākamgad? Ja nu atkal traumas? Kurš no pārējiem spēj gūt vismaz punktu spēlē? Bukartam gan sākumā jātiek galā pašam ar sevi. Nenoliedzami, talantīgs puika, bet ar to ir par maz! Jāsāk zvērīgi trennēties, piestrādāt pie aizsardzības, varbūt pat paņemt personīgo treneri, lai būtu straujāki rezultāti, jo čalim ir ātras rociņas, viņš Latvijai IR vajadzīgs!

  +3 [+] [-]

, 2012-05-19 10:45, pirms 12 gadiem
A kur ir pilnais video? Jau ir 19.datums, bet pilnā video vēl nav....

     [+] [-]

, 2012-05-19 14:34, pirms 12 gadiem
ARAGONS rakstīja: Bukarts nav Malkina limeni,bet ir pietiekosa meistaribas pakape,lai speletu viena NEDALAMA mainia ar Dzeriniu un Meiju!
Tas liecina ka diez kas no viņa nav, ja viņš hokeju var spēlēt tik ar Džeru un Meiju

  +2 [+] [-]

, 2012-05-20 11:24, pirms 12 gadiem
Kad beidzot ieliksiet pilno video ???