Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1624, Did:0, useCase: 3

Autors: ozolinshthebest

Zviedrijas hokejisti biļešu cenas uz PČ spēlēm nosauc par apkaunojošām

Zviedrijas hokejisti biļešu cenas uz PČ spēlēm nosauc par apkaunojošām
Pirmos vārtus zviedru labā šajā pasaules čempionātā guva Silfverberjs
Foto: AFP/Scanpix

Biļešu cenas uz pasaules čempionāta (PČ) spēlēm Stokholmā ir nesamērīgi augstas un ģimenēm jo īpaši nepieejamas, pēc turnīrā izcīnītās pirmās uzvaras piektdien teica vairāki Zviedrijas izlases hokejisti.

Uzbrucēji Gabriels Landeskogs, Johans Francens un aizsargs Stafans Kronvals bija vienisprātis, ka augsto biļešu cenu dēļ Zviedrijas izlasi uzvarētajā spēlē pret Norvēģiju (3:1) atbalstīja tikai 7770 līdzjutēju, lai gan «Globen» arēnā ir vietas 13 850 skatītājiem, rakstīja avīze «Expressen».

Vislētākās biļetes uz spēli maksāja 395 Zviedrijas kronas (31 latu), bet par ne tām labākajām vietām aiz vārtiem bija jāmaksā pat 1300 kronu (103 lati), ko avīzē nosauca par teju izsmiekla cenu.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Detroitas «Red Wings» uzbrucējs Francens uzteica līdzjutējus, kuri uz spēli tomēr ieradās, kā arī piebilda, ka šādas biļešu cenas ir apkaunojošas. Viņš uzskata, ka biļešu cenas varētu mainīt uz dažādām spēlēm un augstāku maksu iekasēt, piemēram, par Zviedrijas spēli pret Krieviju. Taču līdz tam laikam līdzjutējiem nauda jau varētu beigties, piebilda Francens, uzsverot, ka daudz patīkamāk ir spēlēt pilnu tribīņu priekšā.

Savukārt Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) sezonu aizvadījušais Čerepovecas «Severstaļ» aizsargs Kronvals teica, ka pilnībā saprot ģimenes, kas uz uz hokeju nenāk, jo PČ spēles apmeklējums tām izmaksātu 4000 līdz 5000 kronu (315 līdz 395 latus).

«Par to patiesi ir kauns,» neapmierinātību ar biļešu cenu politiku pauda Kronvals. Taču viņš uzskata, ka pašlaik mainīt biļešu cenas nebūtu godīgi attiecībā pret tiem, kas biļetes jau iegādājušies.

Kolorādo «Avalanche» uzbrucējs Landeskogs pauda, ka zviedri pārāk smagi strādā, lai tik viegli šķirtos no lielas naudas par hokeja biļetēm. Taču viņš cer, ka Zviedrijas izlase ar uzvarām spēs iepriecināt tos, kuri biļetes tomēr iegādājušies.

Stokholmā PČ grupas spēles līdz 15.maijam aizvadīs arī Latvijas valstsvienība.

Avots: TVNET :: Sports :: Hokejs :: Hokejs 2012


, 2012-05-05 14:17, pirms 12 gadiem
Vakar ar šo manīju pāris spēlēm līdzi sekojot. Arī krievu komentētāji diezgan brīnījās, par pustukšo arēnu kā arī biļetēm.
, 2012-05-05 14:19, pirms 12 gadiem
Njā ,tas tiešām ir drausmīgi, takš vairāk var nopelnīt nolaižot tās cenas un kad ir vismaz pilna arēna+vēl vairāk cilvēki kko iegādāsies, piem. alu, tā jau tā Stokholma priekš faniem ir ļoti dārga, nākošgad cerams nāk pie prāta!
Vispār nebija redzēts,ka uz atklāšanas maču ,kur spēlē mājinieki ir tik tukšas tribīnes, ta ,lai taisa Latvijā ,vismaz būs kārtīgi hokeja svētki ,lai arī mazāka halle!
, 2012-05-05 14:30, pirms 12 gadiem
Vispār žēl to fanu, kas aizbrauca uz čempi. Ka tik nesanāk tā, ka ne uz vienu spēli neaiziet dēl augstajām cenām
, 2012-05-05 14:40, pirms 12 gadiem
a*ujet vot tās ir cenas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-05 15:01, pirms 12 gadiem
30 LVL veel pat vareetu buut ok, bet 100 aiz vaartiem ir saaliiti. Nu jaa, ko var gribeet, ja muusu senchi vinju senchiem situshi pa galvu, Stokholmu izlaupot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-05 16:30, pirms 12 gadiem
Vankuvera vien ko nozīmē - grautiņi pilsētā jau bijuši 2 reizes!
WILDE1 rakstīja: labākie fani pasaulē ir NHL Kanādas klubiem- atmosfēra Vankūveras, Monreālas un Toronto arēnās ir vnk fantastiska!
No izlašu faniem gan letiņi pārākie.
, 2012-05-05 19:42, pirms 12 gadiem
Vot urodi zviedri. Tad kad vairakus tukstosus latus sanem pat setnieki Zviedrija, tas ir ok, bet kad par bileti jamaksa 100 ls tad vini nevar atlauties, luzeri tadi.
, 2012-05-05 19:59, pirms 12 gadiem
Biļešu cenas tukšo arēnu dēļ esot krietni sarukušas!
Redzēju TV3 pirms Latvija-Krievija mača.
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Ēriks Karlsons un Koba Jass
Foto: AFP/Scanpix
28

Jasam divu spēļu diskvalifikācija par uzbrukumu Karlsonam

Latvijas hokejists Koba Jass saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju par uzbrukumu zviedram Ērikam Karlsonam pasaules čempionāta spēlē pret Zviedriju, informējusi Starptautiskās Hokeja federācijas disciplinārā komiteja.
Teds Nolans 
Foto: Lauris Vīksne, f64
162

Lipmans: Mēneša laikā pieņemsim lēmumu par Nolanu

Pirmdien notikušajā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē organizācijas prezidentam Kirovam Lipmanam uzdots mēneša laikā atrisināt jautājumu par Latvijas hokeja izlases treneru korpusu, tātad arī par kanādiešu speciālistu Tedu Nolanu kā galveno treneri.