Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1624, Did:0, useCase: 3

Autors: ItaalisAugusts

NHL 09 IIHF

NHL 09 IIHF
NHL 09 IIHF PČ!!!

Sveiki.Eu veči..

Eu veči,ta kā tgd iet IIHF'12 WC,vrb uztaisām savu IIHF turnīru spēlējot caur nhl09?;]:)


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-05 14:35, pirms 12 gadiem
a varbūt nē?
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Ēriks Karlsons un Koba Jass
Foto: AFP/Scanpix
28

Jasam divu spēļu diskvalifikācija par uzbrukumu Karlsonam

Latvijas hokejists Koba Jass saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju par uzbrukumu zviedram Ērikam Karlsonam pasaules čempionāta spēlē pret Zviedriju, informējusi Starptautiskās Hokeja federācijas disciplinārā komiteja.
Teds Nolans 
Foto: Lauris Vīksne, f64
162

Lipmans: Mēneša laikā pieņemsim lēmumu par Nolanu

Pirmdien notikušajā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē organizācijas prezidentam Kirovam Lipmanam uzdots mēneša laikā atrisināt jautājumu par Latvijas hokeja izlases treneru korpusu, tātad arī par kanādiešu speciālistu Tedu Nolanu kā galveno treneri.