Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2928, Did:0, useCase: 3

Video: Šķērsgriezumā: Dārziņa vārtu guvums pret Kanādu Sočos. Kā tas izdevās?

Jānis Celmiņš
Piedāvājam fragmentu no jaunākā “Hokeja diētas” raidījuma, kurā Kaspars Daugaviņš stāsta un skaidro, kā Soču olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā vārtus pret Kanādu izdevās gūt Latvijas izlases uzbrucējam Laurim Dārziņam. Tas bija visas komandas smalks darbs!

Jaunāko raidījumu "Hokeja diēta" pilnā garumā meklē šeit: Hokeja diēta: Daugaviņš par izredzēm pret...

Citus "Hokeja diētas" raidījumus un to fragmentus meklē šeit: Hokejs
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2018-05-14 10:44, pirms 6 gadiem
Nu Indraša kungs vajadzētu tev atkārtot šoreiz savus skaistākos vārtus ar ripas iemešanu no aizvārtes, vismaz pamēģināt! Pret Kanādu iemest būtu lietderīgi kādam jaunajam noteikti novēlu vārtus Balceram, Ābolam, Rubīnam, jo skautu redzes lokā šie čali ļoti augstu kodējas, cik noprotams!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-14 11:33, pirms 6 gadiem
Daugaviņš tikai piemirsis, ka OS šis manevrs bija vēl nereālāks tāpēc, ka tika realizēts nevis pēc iemetiena savā zonā, bet pēc iemetiena vidus zonā.

https://www.youtube.com/watch?v=o-j...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-14 13:09, pirms 6 gadiem
Šitās ir visforšākās intervijas. Taktiskajā līmenī augsta līmeņa hokejs ir ļoti interesanta spēle, tā kā šahs, tikai ar daudz vairāk niansēm un fizisko pusi. Paldies, ka parādiet, kā domā šīs spēles profesionāļi.

     [+] [-]

, 2018-05-14 17:08, pirms 6 gadiem
Varbūt kāds var izanalizēt kā Sotnieks apstādināja ripu uz līnijas?